Raport despre grasi de Jorge Garayoa

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Raport despre grasi de Jorge Garayoa

Mesajde gaga » Mie Aug 28, 2002 8:06 am

Am vrut sa deschid acest subiect pe Generalitati dar mi-a fost frica de represaliile oribilului. Si pentru ca stiu ca SOD are simtul umorului mai dezvoltat il bag aici.

Capitolul I

Sa scriu acest document ma ingrijoreaza profund fiindca toti avem cate un grasan pe care-l stimam. Trebuie sa recunosc ca am stat la indoiala. Constiinta mea s-a zbatut intre afectiunea pentru amicul meu cam durduliu si datoria sociala, intre obligatia profesionala si teama de represalii.
(...)

NEPLACERILE PE CARE LE PROVOACA GRASANII

Sa incepem prin a accepta ca supradimensionalii in latime provoaca nenumarate neajunsuri si suparari celorlalti. Fara sa scormonim prea mult rasar urmatoarele cazuri:

Rup scaune si slabesc fotoliile
Inertia normala a corpului cand se aseaza sau impulsul ce-l ia pentru a se ridica in picioare, se transforma la grasan intr-o avalansa de nestavilit care ruineaza scaune, mineaza spatare si distruge bratele fotoliilor.

Sunt o plaga in transporturi

Cand un grasan urca intr-un tren sau un autobuz provoaca negresit pufnituri de plictiseala si nerabdare la ceilalti pasageri. Si nu din capriciu. Cu toate ca obezul a scos un singur bilet, ocupa spatiu pentru trei.
Si sa nu mai vorbim de tortura de a calatori intr-un autobuz, pe scaune perechi, alaturi de un grasan. Tovarasul de calatorie trebuie sa se comprime pe un sfert de loc si totusi sa preia o parte din grasimile ce se revarsa pe el.

Sa-I inviti la masa e un supliciu

Iremediabil se va intampla una din urmatoarele doua variante:
1) Cand va numarati portiile pentru musafiri trebuie sa-l socotiti doua persoane (dar daca grasanul este de-al casei va manca cat trei);
2) Tine dieta si atunci gospodina va fi obligata sa-I pregateasca feluri speciale. Pe langa aceasta ne va face pe toti sa ne simtim vinovati ca mancam si bem bunatati ce el nu poate consuma, lucru pe care se av simti obligat sa-l remarce prin comentarii ce ni-l vor zugravi ca pe o victima sacrificata circumstantelor.

Sunt grozav de stangaci

Pot sa distruga orice. Nu lasati niciodata un grasan sa distruga discurile, nu-I imprumutati aparatul fotografic, nu-I cereti niciodata sa stearga o farfurie sau sa va aduca vaza.
- Care, asta? – va spune grasul – da, desigur, cum sa nu... oh... vai!!!!....
- Fuiiiiiip... CRASHHH!!!! Va spune vaza

Sunt pofticiosi (dar pofticiosi pofticiosi, e clar?)

Pofta grasanilor este direct proportionala cu diametrul mijlocului. Sunt in stare sa inebuneasca cu urgentele lor pe toti cei ce ii inconjoara. Intotdeauna doresc mai multa bere, mai multe spaghetti, mai multi bani, mai mult sifon, mai mult prestigiu, mai multe prajituri, mai mult, mai... mai termina grasule!

Sunt plini de manii

Nu stiu daca din motive fizice, psihologice sau hormonale sau pur si simplu pentru a-I exaspera pe ceilalti, dar adevarul e ca grasanii sunt plini de manii.

p.s. o sa mai dureze restul pt. ca articolul e dintr-un almanah vechi si dureaza sa-l editez. e dragutz nu? :D sa vedeti ce urmeaza :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gaga » Mie Aug 28, 2002 11:27 am

Capitolul II

Acest raport este scris fara idei preconcepute. Asta e, incearca sa fie sincer si sa nu se lase purtat de prejudecati sau de alte subtilitati si favoritisme sociale pentru a fi pe plac... cuiva. Este foarte important ca dvs sa incepeti sa aveti viziunea si constiinta reprimatelor reactii ale anticorpilor proprii pentru tipii adiposi. Pun ramasag pe o savarina cu rom ca veti raspunde DA la urmatoarele intrebari:

Dvs. Nu vi se face un pic greata :

... sa vedeti un grasan infometat mestecand?
... sa va asezati pe un scaun de pe care abia s-a ridicat un obez?
... sa va imaginati un porcin in timpul imbratisarilor?
... sa vedeti o grasana in bikini?
... sa fiti in fata unui grasan care rade in hohote?
... daca un gras transpirat incearca sa imprumute prosopul dvs?
... cand ati invitat la dans o persoana supradimensionala?
... sa vedeti chilotii unui gras uscandu-se pe sfoara?
... sa observati dansul bustului unui slaninos in autobuz?

Ati vazut? V-am spus eu?
gaga

Mesajde gaga » Mie Aug 28, 2002 12:12 pm

capitolul III

CREDINTE ERONATE DESPRE GRASANI

S-au instapanit anumite credinte pe care toti le luam drepta adevarate in legatura cu rotofeii. Sunt in posibilitatea de a demonstra ca sunt false. Iata-le!

Grasanii sunt buni ca painea calda

Bun ca painea calda, credul, docil, fara rautate, etc. Dar ce legatura are grasimea cu rautatea? Spuneti-mi dvs nu v-a facut nici un gras o mare porcarie? Iertati-mi pleonasmul.
Cel care a lansat zicala nu a vrut sa spuna “buni ca ciumafaia?â€Â
gaga

Mesajde gaga » Mie Aug 28, 2002 1:32 pm

Ultima parte

PUTEREA CARE UMFLA

Stiti desigur ca au existat si exista multe organizatii ale unor indivizi care se strang intr-un nucleu pentru a ajunge la conducere: puterea alba, puterea neagra, puterea verde, puterea soarelui, puterea de a iubi, etc.
Obezii deasemenea s-au unit intr-o formatiune subversiva diabolica, o organizatie a carui tel este de a stapani lumea, un grup mai putin subteran decat sub-cutaneu. Numele organizatiei este: Puterea Grasa.
Nici un grasan nu va recunoaste vreodata ca face parte din PG. Mai mult, el va nega existenta ei cu rasete batjocoritoare care vor face sa-I vibreze obrajii flescaiti. (...) Un grasan turnator este un grasan mort. Pedeapsa ce o aplica este de o cruzime de nedescris. Acuzatul este inevitabil executat prin lovituri cu burta.
PG, cunoscuta in SUA ca Fat Power are ca emblema o mana care are trei degete ridicate. Imaginea simbolizeaza conduita esentiala a obezului. La restaurant, comanda budinca, chelnerul intreaba “Una?â€Â
gaga

Despre burta

Mesajde bhuttu » Lun Sep 02, 2002 7:14 pm

1. Cand creste dovleacul, se usuca vrejul.
2. Cand se inalta monumentul, moare eroul.

PS: Dana, ai auzit de "political corectness"?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde gaga » Mar Sep 03, 2002 9:09 am

PC? Ce legatura are ce a scris Garayoa cu PC? Nu e vorba de discriminare ci de o gluma... oricum nu e cazul tau :D

btw, am gasit ceva foarte amuzant pe net apropos de PC:

Politically correct

Aiuko: Political corectness-ul este cand nimeni nu pune mana pe fund lui Aiuko pe strada, in autobuz, la servici.Romanii nu sunt asa.Ei urla la Aiuko:"Ce buna esti!". De ce urla asa?Sigur ca Aiuko are suflet bun, dar de ce toata lumea pe strada trebuie sa stie asta?

Pierre:Noi aussi.Tot arab si negru are drept mare, drept bun.El are scoala lui unde invata sa urasca francez si civilizatie occidentala.Acum multi ani, eu credeam ca persoane de culoare romane sunt bune si sufera in Romania, dar acum persoane rrome au venit la Paris si au terorizat lumea, si au furat si agresiune.Acum nu mai sufar persoane de culoare romane.
Toti studentii (in cor):Vaaaaaaaaaaaaaaaaai, Pierre! esti rasist rau! Persoane de culoare romane sunt asuprite si discriminate in Romania.
Pierre:Eu va doresc ca persoanele rrome "sa atace" si Japonia si Germania si chiar SUA!!!
Ce rasist a devenit Pierre!

Ionut:La noi Politia e prietena cu rrom si chiar daca rrom ajunge in fata justitiei el primeste pedeapsa minima si cu suspendare,pentru ca e bolnav si nu poate sta in inchisoare.Judecatorii sunt blanzi cu rrom, chiar daca a violat si ucis femei tinere.

Tembo:La noi este dreptul celui mai tare.Cel mai viguros da in cap la cel mai mic.Barbat puternic da in cap la femeie mica.Femeie mica da in cap la copilas mic de tot.Copilas mic de tot da in cap la pisicuta.
Pisicuta mananca soarice abia nascut si soarice abia nascut apuca totusi sa muste gandac.La noi legea naturii, lege veche de mii de ani!
Mumgale(aprobator):Da, lege buna, mai buna ca political correctness-ul.Si romani au unele legi asemanatoare.
Ce legi bune au colegii africani!

p.s. nu am mai bagat ce a zis neamt si american, numai ce era haios...
gaga

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii