COSTI COSTITA:de la manele la....??????

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

COSTI COSTITA:de la manele la....??????

Mesajde ALEXE ADINA » Dum Aug 25, 2002 10:05 pm

IO NU MAI INTELEG SINCER CE MAI VREA COSTI COSTITA ASTA.DE LA MANELE S-A SCHIMBAT 180 DE GRADE SI CANTA ACUM HOUSE SAU ASA CEVA.DE FAPT CE MAI CONTEAZA?TRE SA SE ADAPTEZE.DACA MANELELE AU CAZUT...SARACU!TRE SA-SI CASTIGE SI OMU PAINEA,NU?:p
ALEXE ADINA

Re: COSTI COSTITA:de la manele la....??????

Mesajde Da man » Vin Aug 30, 2002 12:45 am

Costi demonstreaza ca e polivalent si stie si altceva decat sa cante manele si oricum atunci cand a cantat manele a facut muci peste 90% din virtuosii muzicanti, muzicieni..... pe care i-a dat plaiul mioritic. Manelele oricum nu au murit si nu o sa moara pentru ca daca te uiti statistic pe o foaie de vanzare casete/cd vezi ca pe fondul unei scaderi vizibile a vanzarilor de muzica in Romania (generalizata), manelele se vand cel mai bine. Si stii de ce....Ce-ai vrea sa ascult in masina, la o petrecere... daca vreau sa ascult ceva in romana? Bambi, Andreea A vs Andreea B sau pe imputitii aia de la Stigma, Akcent .........sau antimuzica de la Demmo ca sa nu mai vorbesc de Voltaj sau K1........(pana maine dimineata as insira). Am doua posibilitati inchid tot si ma culc sau ascult Parazitii (singurii care au evoluat in Romania) sau manele ca nu ma deranjeaza (desiguri nu orice ineptii...si aici sunt petarde).
Cat priveste pe Costi problema e ca melodia (cine i-o fii facut-o) e furata (Madonna - Frozen) ca linie melodica asta facand prctic tot farmecul melodiei. Si inca ceva fii linistita ca nu o sa se lase Costi de manele ca de acolo ii vin banii ca sa se joace pe house ,enterteintment sau altceva. Si macar de ar fii vorba de bani. Are nea Costi bani de sa sterge cu ei undeva .Dovada : a facut o melodie care doar cu o super promovare poate sa recupereze banii care au fost investiti in ea. Si eu cred ca el stie asta si nu face ceva contra vantului daca ma intelegi....

Pa,pa.....
Da man

Re: Re: COSTI COSTITA:de la manele la....??????

Mesajde adiane » Vin Sep 06, 2002 1:15 pm

De la mine,Costi primeste multe puncte pentru noua lui schimbare.Inainte mi se parea un manelist inrait care si-a gresit meseria.Nu-mi placea nici cum arata.Acum insa,felicitari lui sau celui care l-a convins sa-si schimbe stilul.Copiata sau nu ,noua lui melodie e...altceva,noua lui infatisare nu-mi mai aminteste de Copilu Minune sau alti minori muzicali.Acum e mai sexy,mai placut.Shi,normal,a aratat ca poate face ceva digerabil....
adiane

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii