De ce toti tinerii din Romania vor sa FACA muzica??
37 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
d-aia!
de prosti!
- Arhanghell
- Junior Member
Pentru ca vreau sa fie si ei bagati in seama.
Tinerii din romania vor toti sa faca muzica ... pentru ca vreau sa fie si ei bagati in seama, si sa faca bani.Desi melodiile nu le fac ei ... poate nici versurile ei se lanseaza in muzica pentru a face bani si a fi celebri.
ASTA E ADEVARUL!!!!!!!!!!!!!
ASTA E ADEVARUL!!!!!!!!!!!!!
- K-lumea^^
Re: Re: De ce toti tinerii din Romania vor sa FACA muzica??
Initial trimis de PhaseR
Acest fenomen se intampla din cauza unor zevzeci care au avut shi ei 5000 de dolari shi shi-au improvizat un studio de kkt shi promoveaza prosti nu pentru ca sunt prosti ci pentru ca acestia nu cer asa de multi bani ca ala care are intr-adevar pentru ce sa ceara bani... pentru ca are talent shi munceste shi bine.. .
Mi-ar fi placut sa va arat o mostra de contract sa vedeti ce penibila e muzica asta din underground dar nu cred ca am spatiul necesar aici...
Oricum cei interesati sa vada ce inseamna bataia de joc sa ma contacteze.... :con: :con: :con:
- X-plosion
Re: De ce toti tinerii din Romania vor sa FACA muzica??
pentru ca de ascultat e mai greu.....
- Unregistered
Re: De ce toti tinerii din Romania vor sa FACA muzica??
CRED CA TOTI VOR SA DEVINA VEDETE SI EI NU-SI DAU SEAMA CA TREBUIE SA AI TALENT SI O SCOALA.VOR SI BANI MULTI SI SA AIBA FANI,ADMIRATORI.ORICUM NU VOR REZISTA PREA MULT PT CA NIMENI NU LE VA CUMPARA MUZICA
- MIHAELA
sunt 2 motive pentru care tinerii vor sa faca muzica:
1. muzica e o sursa foarte facila de faima si bogatie (mai ales pt. tinerele mai "dotate")
2. sunt unii care chiar au talent si sunt satui de rahatul de muzica ce predomina la radio&tv si vor sa faca ceva mai bun
1. muzica e o sursa foarte facila de faima si bogatie (mai ales pt. tinerele mai "dotate")
2. sunt unii care chiar au talent si sunt satui de rahatul de muzica ce predomina la radio&tv si vor sa faca ceva mai bun
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
37 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii