Vrei sa fii regizorul unui videoclip??!! Acum ai ocazia!!!
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Vrei sa fii regizorul unui videoclip??!! Acum ai ocazia!!!
Daca ai impresia ca ai o poveste interesanta pentru realizarea unui videoclip, trimite scenariul la amor_contact@yahoo.com.au si vei fii regizorul urmatorului clip al baietilor de la AMOR!!! (fosti AXXA) Numele tau va fii scris in timpul rularii clipului pe ATOMIC si MTV si ai posibilitatea de a lucra in viitor si cu alte trupe cunoscute!! DEPINDE NUMAI DE TINE!!!
- mihai militaru
Re: Vrei sa fii regizorul unui videoclip??!! Acum ai ocazia!!!
sa nu fiti uimiti http://www.amormusic.ro
- Unregistered
- Unregistered
ce-ar ca videoclipul amor sa fie o parodie dupa un videoclip axxa?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
....care este melodia in cauza?
Am si eu o mica intrebare :care este melodia la care se va face videoclip?ca nu poti sa faci un scenariu fara sa sti despre ce este vorba in melodie,sa o asculti ,macar o data!?:con:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
- shmack
- Junior Member
nu pot sa cred ca astia de la axxa nu se dau batuti. cine naiba vrea sa-i asculte pe astia.si mai vreti sa le faceti si videoclip.as vreaa sa fiu eu regizorul:) . se plateste bine? daca e o melodie de dragoste ce-ati zice sa o filmam intr-un abator.:o
axxa sucks
axxa sucks
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Initial trimis de tre cool
bai astia ultimii, eu cred ca nu ne incadram in cei 20% din targetu' la barbati. tre' sa facem ceva in sensul asta (?).
o revolutie ne-a scapat de comunism si alta ne va scapa de labareala asta de muzica din romania.
let's start a riot.:confused:
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Initial trimis de dadius
o revolutie ne-a scapat de comunism si alta ne va scapa de labareala asta de muzica din romania.
let's start a riot.:confused:
maine fac miting cu masina in fata primariei... poate mai conving un amic sa vina cu scuteru'....
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de tre cool
maine fac miting cu masina in fata primariei... poate mai conving un amic sa vina cu scuteru'....
'mi pare rau ca nu pot sa vin shi io... sint la munci shi alte qestii dintr-astea

sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii