Ce parere aveti despre baietii de la SISTEM?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce parere aveti despre baietii de la SISTEM?

Sun cei mai de treaba baietii din univers...
5
42%
As fii regretat toata viata daca nu i-as fii cunoscut!!!
7
58%

Voturi totale : 12

bau

Mesajde PreferatA » Vin Oct 11, 2002 10:04 am

Initial trimis de Unregistered

Asculta aici dobitocule sau dobitoaca,in primul rand tipa nu face parte din formatie asa ca nu au de ce sa o ia cu ei in concerte.In al doilea rand ce canta tipa e pe negtiv,asta nu insemna ca fac playback!!!!Se vede ca nu ai fost la nici un concert de-al lor,altfel ti-ai da seama ca ei canta live!Cand o sa ai mai multa cultura muzicala mai vorbim!

daca nu face parte din formatzie atunci ar trebui sa scrie la videoclipuri Sistem Feat numele tipei .... asha ar fi korect ... pot ei sa cante live .. dar daca tipa nu e ku ei degeaba .. plus ka sunt niste versuri superbe .. zgomot de butoaie poate sa faca oricine ... mie versurile imi plak si mai ales vocea tipei .. deci NU SUNT CORECTI atat timp kat in concerte nu o iau .. din formatzie nu face parte .. si cika asta e formatzie kare se respekta ... jajajajajaja

cat despre limbajul tau colorat .. nu pot sa zik decat atat: GURA KA MA K*K IN EA
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

eminem

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 10:10 am

sunt marfa dar cam plictisitori
Unregistered

Pm

Mesajde Hera » Vin Oct 11, 2002 4:32 pm

mesaj pt preferata ( am vazut ca nu ai optiune pt PM)
zi ,copila lu mami ce avatar vrei ,ca iti caut eu. lasa-l dreaq p-al meu in pace! :)
Hera
Junior Member

Re: Pm

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 6:02 pm

Initial trimis de Hera
zi ,copila lu mami ce avatar vrei ,ca iti caut eu. lasa-l dreaq p-al meu in pace! :)

Poti sa-mi spui si mie ce tot vb?
Unregistered

Re: eminem

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 6:04 pm

Initial trimis de Unregistered
sunt marfa dar cam plictisitori

Inseamna ca tu esti de-a dreptul paralel cu tot ce inseamna muzaca buna...si esti demidat...
Da pot sa stiu si eu...esti cumva Chirila?
Unregistered

Re: bau

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 9:21 pm

Initial trimis de PreferatA

daca nu face parte din formatzie atunci ar trebui sa scrie la videoclipuri Sistem Feat numele tipei .... asha ar fi korect ... pot ei sa cante live .. dar daca tipa nu e ku ei degeaba .. plus ka sunt niste versuri superbe .. zgomot de butoaie poate sa faca oricine ... mie versurile imi plak si mai ales vocea tipei .. deci NU SUNT CORECTI atat timp kat in concerte nu o iau .. din formatzie nu face parte .. si cika asta e formatzie kare se respekta ... jajajajajaja

cat despre limbajul tau colorat .. nu pot sa zik decat atat: GURA KA MA K*K IN EA

Din moment ce esti asa de proasta,folosesc un limbaj ca sa-l intelegi si tu!Uita-te bine pe un album de-al lor si vei vedea ca scrie si numele tipei in melodiile pe care le canta si ea.Si te-ai gandit ca poate tipa nu vrea sa intre in formatie?Si oricum ea nu canta in toate melodiile,doar in doua asa ca ce rost are s-o ia in trupa?Las-o balta si nu mai vb doi la leu....
Unregistered

Re: Pm

Mesajde PreferatA » Dum Oct 13, 2002 1:18 pm

Initial trimis de Hera

pai din moment ce nu am peste 300 nu am kum sa imi pun eu singura avatar :) asha ka l-am luat si eu pe cel mai frumos :)
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii