Tot ce-a cu sistem!!!!
Acum am vrea si eu (Ana Maria) cu Sorana...cine vrea sa intre in fan club Sistem....iar pt. cei deja inscrisi...ce aveti de reclamat in legatura cu organizatia fan clubului!!!!!!!!!!
pupici...
Fan club SISTEM!!!
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
inca unul din zecile de mesaje subliminale?
noi ce tre'sa facem mama? sa va votam care sa intrati in sistem sau ce? nu sunteti deja in sistem?

noi ce tre'sa facem mama? sa va votam care sa intrati in sistem sau ce? nu sunteti deja in sistem?

[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
[url]fara link in semnatura[/url]
-
LiquidSky - Junior Member
salut.
salut fetelor. cum au zis si fetele de mai sus(sasa si sanzy) nu am ce comenta despre sistem , si nici despre fan club, mai. mai ales acum cand suntem pe punctul de a fi pe tara..........................stiti ca eu va sustzin si va ajut cu ce pot.: chiar ana sa stii ca am mai strans niste fani..... pa va pupa bianca
- bianca
Re: Fan club SISTEM!!!
[quote]Initial trimis de Unregistered
Tot ce-a cu sistem!!!!
Acum am vrea si eu (Ana Maria) cu Sorana...cine vrea sa intre in fan club Sistem....iar pt. cei deja inscrisi...ce aveti de reclamat in legatura cu organizatia fan clubului!!!!!!!!!!
pupici... [/QUO
nu stiu cine dracu esti si ce doresti dar ma cam inervezi!!!!!!!!!!!!!
ce tot bagi subiecte din astea stupide ...pe cine crezi ca intereseaza ????????? eventual pe fanii inscrisi in fan clubul vostru
si daca chiar vrei sa-ti spuna ce parere au despre fan club intreaba-i personal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok...sa trecem la lucruri mai serioase!!!!!!!!! pune si tu un subiect k-lumea de conversatie sau daca nu vrei,du-te NAIBII!!!!!!!!!!
Tot ce-a cu sistem!!!!
pupici... [/QUO
nu stiu cine dracu esti si ce doresti dar ma cam inervezi!!!!!!!!!!!!!
ce tot bagi subiecte din astea stupide ...pe cine crezi ca intereseaza ????????? eventual pe fanii inscrisi in fan clubul vostru
si daca chiar vrei sa-ti spuna ce parere au despre fan club intreaba-i personal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok...sa trecem la lucruri mai serioase!!!!!!!!! pune si tu un subiect k-lumea de conversatie sau daca nu vrei,du-te NAIBII!!!!!!!!!!
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
Tu tarfa...iti trebe muie sau ce dracu!!!!!!!!!!!Fac osndaje de care vreau eu...daca nu-ti convine nu intra...ce te crezi singara din lume sau ce dracu!!!!!!!!!!!
dupa limbajul pe care il ai se vede ca ai crescut in mahala!!!!!!!!!
nu ai de unde sa stii cu cine stai de vorba asa ca nu ma mai face tarfa si altele ca nu stii cu cine vb!!!!!!!!
daca chiar pretinzi ca ai un fan club sistem ar trebui macar sa ai un limbaj corespunzator ...si sa nu-i faci pe baietii de la sistem de rusine!!!!!!!!!!!!!!! ca tu doar asta faci!!!!!!!!!!
te rog frumos sa te controlezi!!!!!!!!!!!
raspunde-mi!!!!!!!!!!!
- Unregistered
- Unregistered
Initial trimis de PsihicA
deci mie personal imi plac cei de la sistem,sunt niste tipi draguti ,naturali,cu mult simt al umorului....si cat despre fundul lui zoli...e dea dreptul bestial.si ana,adumi naibii bluza aia ca nu am dat 170 000 dea chichi
Sunt in total acord cu parerea ta despre fundul lui Zoli...........

- Unregistered
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii