Ce parere aveti despre imaginea baietiilor de la sistem???Ca sa fie pe gustul vostru cum la ce ar mai trebui sa lucre???
Ana-Maria si Sorana!!!!!!!!!!!!!!!!
look-ul formatiei sistem!!!!!!!!!!!!!1
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ma doare capu......
deci...Imi plac 2 melodii...Senzatii si Emotii....da s-a discutat de 1000 de ori despre ei...
deci...Imi plac 2 melodii...Senzatii si Emotii....da s-a discutat de 1000 de ori despre ei...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Re: look-ul formatiei sistem!!!!!!!!!!!!!1
Initial trimis de Unregistered
Ce parere aveti despre imaginea baietiilor de la sistem???Ca sa fie pe gustul vostru cum la ce ar mai trebui sa lucre???
pai cum adica ?lookul lor e mai mult decat perfect!!!!!!!!!!!auziti presedintelor?????????????abia astept ziua de maine!!!!!!!!si voi nu?in caz ca nu stiti cine is va zic ca is yo...gaby...papa
- Unregistered
Feriti-va de obsedate!
pazea! iar au venit istericele astea 2 cu fundu' lu' zoli sa mai posteze nitelush despre "lucul" curentatzilor de la sistem!
"Despre imaginea baietilor de la sistem avem o parere buna". alta este intrebarea: cate melodii de la sistem cunoasteti voi? ehh...da' lasa, imaginea si fundu' conteaza: Sistem si Blondy, formatiile in care fundu' rulzz! mai vb draq si despre muzica lor (e drept ca mare lucru nu-i de zis), obsedate ce sunteti! acest forum este despre MUZICA! BARFE DESPRE MUZICA! nu despre cine are fundu' mai mare sau care fan sistem este mai isteric, mai cretin sau mai obsedat...daca ar fi asa castigatoare ar fi, detasat (ati ghicit!): Ana-Maria si Sorana!! premiul este o "noapte de vis" cu fundu' lu' zoli! va intelegeti intre voi fetelor care ia partea dreapta si care partea stanga.

- Unregistered
cool
pazea! iar au venit istericele astea 2 cu fundu' lu' zoli sa mai posteze nitelush despre "lucul" curentatzilor de la sistem!
"Despre imaginea baietilor de la sistem avem o parere buna". alta este intrebarea: cate melodii de la sistem cunoasteti voi? ehh...da' lasa, imaginea si fundu' conteaza: Sistem si Blondy, formatiile in care fundu' rulzz! mai vb draq si despre muzica lor (e drept ca mare lucru nu-i de zis), obsedate ce sunteti! acest forum este despre MUZICA! BARFE DESPRE MUZICA! nu despre cine are fundu' mai mare sau care fan sistem este mai isteric, mai cretin sau mai obsedat...daca ar fi asa castigatoare ar fi, detasat (ati ghicit!): Ana-Maria si Sorana!! premiul este o "noapte de vis" cu fundu' lu' zoli! va intelegeti intre voi fetelor care ia partea dreapta si care partea stanga.![]()
se ocupa monica si jolt bine de ei..!
- Unregistered
mda...sa stiti ca au cea mai tare imagine ...in comparatie cu ackent ,simplu (care se imbraca ca nishte tarani) ,blondy (curve) ..,.andrelele (tarfe) s.a....stiti voi...si pt. tampita aia care ii fixata pe subiectul cu fundul lui zoli: ALA NU NOI L_AM DESCHIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!idioato!!!!!!!!!!! daca nu stii nu vb!!!!!!!!!!!!!! sorana
- Unregistered
mda...sa stiti ca au cea mai tare imagine ...in comparatie cu ackent ,simplu (care se imbraca ca nishte tarani) ,blondy (curve) ..,.andrelele (tarfe) s.a....stiti voi...si pt. tampita aia care ii fixata pe subiectul cu fundul lui zoli: ALA NU NOI L_AM DESCHIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!idioato!!!!!!!!!!! daca nu stii nu vb!!!!!!!!!!!!!! sorana
Bravo Sorana...asa te vrea mama!!!!!!!!!!!!Mi dor de tine, presupun ca si tie!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))...sa vi pe la mine si maine adica miercuri cred ca ne intalnim cu nasu' si ai sunat-o pe Patri????
Te pup Ana!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Unregistered
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii