Zilele astea am intrat pe un site si am vazut niste jocuri simpatice.M-am inscris si am inceput sa ma joc.apoi am obsevat ca dupa fiecare joc imi tot apareau bani intr-un sac.Apoi am inteles ca eram platit ca ma joc la ei pe site.Banii sunt garantati, ajung in 6-7 de la data confirmarii pe site.
Mai multe aflati pe http://www.iceburn.go.ro
Cum sa faci bani jucandu-te 10-20 de minute pe net!
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
daca nu te uiti mai atent pe forum:)
si eu aveam asa ceva.
Chestiile astea vreau sa zic ca devin advertising de joasa speta si macar dacar ar fi calumea.
Am jucat si eu situl ala vreo 3 luni.
Singura modalitate prin care poti cu adevarat sa castigi ceva e sa ii convingi pe o droaie de altii sa joace nonstop.
Asta la un moment dat isi pierde cursul fiind chain letter style.
Tipii trimit cecuri si in Romania dar BCR sau oriunde mergeti va retine cecul 30-45 zile si platiti impozit pe banii aia + taxele lor de procesare...
Merita? Ganditiva si voi.
Chestiile astea vreau sa zic ca devin advertising de joasa speta si macar dacar ar fi calumea.
Am jucat si eu situl ala vreo 3 luni.
Singura modalitate prin care poti cu adevarat sa castigi ceva e sa ii convingi pe o droaie de altii sa joace nonstop.
Asta la un moment dat isi pierde cursul fiind chain letter style.
Tipii trimit cecuri si in Romania dar BCR sau oriunde mergeti va retine cecul 30-45 zile si platiti impozit pe banii aia + taxele lor de procesare...
Merita? Ganditiva si voi.
-
Mr Teo - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii