AndreEA in duet cu Ombladon!!?
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
AndreEA in duet cu Ombladon!!?
Hmmm...ce questie interesanta. Scria azi in Liberatatea cum ca AndreEA va inregistra o piesa cu Ombladon(Parazitii), care va aparea pe albumu` solo al acestuia.. Cica directoru` casei de discuri Roton ar fi vrut aceasta colaborare intre cei doi, pentru a promova imaginea AndreEI..
Voi ce parere aveti?
Voi ce parere aveti?
you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
mda...ce jalnic. acum serios. s-au gandit mult pana sa faca porcaria asta? au vazut ca ailalta andreea si-a tras melodie c-un repper si acum tzup si asta. unde este fair play-ul? dar originalitatea? ma doare capu'...
dupa ce ombladon a facut-o stoarfa, antitalentata si pleibecoasa acum face o piesa cu ea. . .am ramas fara cuvinte.
dupa ce ombladon a facut-o stoarfa, antitalentata si pleibecoasa acum face o piesa cu ea. . .am ramas fara cuvinte.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Si nu ma credeati cand va ziceam....
Faza asta mi se pare pe cat de patetica pe atat de imbecila.
Ok...inteleg....s-au vazut multiple duete intre un raper si o "diva" blonda, bruneta sua roscata. Ma refer la Jay Z cu a lui Beyonce, la mariah cu ala...busta.....etc....insa, pt ca exista un insa.....ceea ce face AndreEA se cheama "prostitutie".
Facea duet cu....nick de la n&d, cu mai stiu eu...baxter, puia, etc etc....DAR sa faci duet cu cel care acum 2 ani spunea despre tine (la modul cel mai serios) ca "sari din p*** in p***" mi se pare cel putin o imbecilitate. In fine....concluzionand.....nu stiu ce efect va avea melodia insa toata porcaria asta va fi ca un fel de "pupincurism" tipic romanesc. Numai bine AndreEI si poate cine stie? o colaborare cu Uzzi sau Tataee ar aduce-o pe culmile.............exta......gloriei muzicale...
Faza asta mi se pare pe cat de patetica pe atat de imbecila.
Ok...inteleg....s-au vazut multiple duete intre un raper si o "diva" blonda, bruneta sua roscata. Ma refer la Jay Z cu a lui Beyonce, la mariah cu ala...busta.....etc....insa, pt ca exista un insa.....ceea ce face AndreEA se cheama "prostitutie".
Facea duet cu....nick de la n&d, cu mai stiu eu...baxter, puia, etc etc....DAR sa faci duet cu cel care acum 2 ani spunea despre tine (la modul cel mai serios) ca "sari din p*** in p***" mi se pare cel putin o imbecilitate. In fine....concluzionand.....nu stiu ce efect va avea melodia insa toata porcaria asta va fi ca un fel de "pupincurism" tipic romanesc. Numai bine AndreEI si poate cine stie? o colaborare cu Uzzi sau Tataee ar aduce-o pe culmile.............exta......gloriei muzicale...
-
Love2Fly - Junior Member
Initial trimis de Love2Fly
Si nu ma credeati cand va ziceam....
DAR sa faci duet cu cel care acum 2 ani spunea despre tine (la modul cel mai serios) ca "sari din p*** in p***" mi se pare cel putin o imbecilitate.
Shi sa nu uitam de melodia aia remixata de La Andre cu Parazitii: "Ramai shi nu pleca, bagi marijhuana..."
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
AndreEA, in duet cu Ombladon de la Parazitii
"Dupa un Fabrizio Faniello, AndreEA incearca sa dea o noua lovitura pe piata muzicala. Ea a ramas cu obsesia duetelor, caci lucreaza la o piesa ce va aparea pe albumul solo al lui Ombladon,membru al celei mai populare trupe de hip`hop, Parazitii. Nu punem "lipeala" pe seama unei simpatii extraordinare intre cei doi (poate doar din punct de vedere al admiratiei reciproce), mai ales ca Parazitii n-au inregistrat niciodata alaturi de o diva. Care,culmea,vine din aria dance-ului, gen blamat de trio-ul hip-hop. Mai mult ca sigur, colaborarea s-a realizat la dorinta directorului casei de discuri Roton, care-i reprezinta pe cei doi cantareti, motivul fiind de la sine inteles: promovarea Andreei"
-
IoanaA - Junior Member
Articolu` din ziar e cel de mai sus..
Pai poate iese ceva ... :rolleyes:
Oricum, mai nou asa se face: se ia o fata,se pune langa un baiat(mai dur) si "hai sa cantam"
Oare ce melodie va iesi...v`o imaginati pe Deea cantand pe hip hop!? :confused:
Love2Fly ...ce stii, poate si`o schimbat baiatu` parerea despre ea...avea impresia aia acu` doi ani...cand canta in André! Acum mai arata si ea altfel...mai naturala, mai dragalasa :a
Pai poate iese ceva ... :rolleyes:
Oricum, mai nou asa se face: se ia o fata,se pune langa un baiat(mai dur) si "hai sa cantam"
Oare ce melodie va iesi...v`o imaginati pe Deea cantand pe hip hop!? :confused:
Love2Fly ...ce stii, poate si`o schimbat baiatu` parerea despre ea...avea impresia aia acu` doi ani...cand canta in André! Acum mai arata si ea altfel...mai naturala, mai dragalasa :a
-
IoanaA - Junior Member
sa va spun adevarul...ca sa nu mai vbiti prostii.
Atat AndreEA cat si Ombladon au declarat ca nu au nici o legatura ca sunt ottal impotriva ziaristilor care fabrica stiri false. Gianini (impresarul trupei Parazitii) a declarat ca: "nici vorba de asa ceva...nici nu se pune problema"
AndreEA la fel a dezmintit zvonurile
Chiar si Casele de discuri ale celor doi au dezmintit stirea
Toti la unison
Oricum...chiar dc nu e adevart...in ziua aia Libertatea s-a vandut bine rau.
Pacat ca nu e adevarat...mai radeam si noi de ceva
Atat AndreEA cat si Ombladon au declarat ca nu au nici o legatura ca sunt ottal impotriva ziaristilor care fabrica stiri false. Gianini (impresarul trupei Parazitii) a declarat ca: "nici vorba de asa ceva...nici nu se pune problema"
AndreEA la fel a dezmintit zvonurile
Chiar si Casele de discuri ale celor doi au dezmintit stirea
Toti la unison
Oricum...chiar dc nu e adevart...in ziua aia Libertatea s-a vandut bine rau.
Pacat ca nu e adevarat...mai radeam si noi de ceva
-
Tanase - Mesaje: 1238
Libertatea se vinde bine...manelele se vand bine... lista poate continua...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Model de t@rF@ fidela
Dupa ce Ombladon si-a b@g@t p*l@ in gura ei in Shoot Yourself acum o sa-si b@gge pUl@ si in studiou.
Merita un premiu. "T@rFa de PLATINA"
Ha HA HA HA HA
Merita un premiu. "T@rFa de PLATINA"
Ha HA HA HA HA
- Neinregistrat
just laughing out loud
HAHA
Ar fi fost ceva tare interesant
! Ombladon cu AndreEA....cui i-o fi venit ideea asta??! Inventiv poporu` roman... :A

Ar fi fost ceva tare interesant

You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Oai,Mama !
Stati mah,ca nu jtiti ce ... va iesi! Daca e ceva mijto...Si o sa prinda.Insa cred ca e putin "anormala" fata asta.Kiar nu se gandeste? Ii dau dreptate lui Love2fly , sa faca o piesa cu cel care a facut`o de ras candva...e prea ...Cum sa zic!? Trecut de Nasol ...Oricum e treaba ei!

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
covergirl^^^ scrie:HAHA![]()
Ar fi fost ceva tare interesant! Ombladon cu AndreEA....cui i-o fi venit ideea asta??! Inventiv poporu` roman... :A
Pai directorului casei de discuri i`o venit ideea ....
-
IoanaA - Junior Member
IoanaA ce te mananc eu pa tine...Mai traieshti tu?
Referitor la AndreEA,e treaba ei ce face...dar sper sa nu se faca de rusine.Sigur o s-o copie oleaka pe andreea balan,ca sa`si faca iar fitzele ca tot ea e mai buna.MEreu isi lanseaza o piesa,dupa ce andreea b. si-o lanseaza cu 1-2 inainte.
Referitor la AndreEA,e treaba ei ce face...dar sper sa nu se faca de rusine.Sigur o s-o copie oleaka pe andreea balan,ca sa`si faca iar fitzele ca tot ea e mai buna.MEreu isi lanseaza o piesa,dupa ce andreea b. si-o lanseaza cu 1-2 inainte.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
-
I`m With You - Junior Member
N-am intzeles nika` mey "i`m with you". Ce spui ca vrei sa zici?
In fine, concluzia este ca a fost doar un zvon. Deci ce dr@qu` mai aveti de discutat pe tema asta? ;a
In fine, concluzia este ca a fost doar un zvon. Deci ce dr@qu` mai aveti de discutat pe tema asta? ;a
You think I'll cry? I won't cry!
I will go mad.
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii