Sa va fie rusine masculi ferocece sunteti! Astazi e 1 Martie si nu ati deschis nici un thread in cinstea fetelor, mamelor si iubitelor noastre, pe care le iubim si le stimam atat... V-au intoxicat americanii cu Ballantine's Day al lor si ati uitat de obiceiurile noastre...
Ca sa spal cat de cat rusinea ce-o patiram, incep eu prin a ura tuturor fetelor de pe forum traditionalul Happy Martisor Day, toate alea bune si MARTISORUL DE RIGOARE...
1 Martie
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
a ... da ... am uitat ... n-are nimic ca se stiu aia care au dat martisoare si au urat ... la multi ani voua femeilor .... ce ne-am face noi fara voi ?
-
monk - Mesaje: 2747
Urez si eu un sincer la multzi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor de pe acest forum.
Si un mic cadou virtual in atasament. O floare foarte rara. se numeste pasarea paradisului.
Si un mic cadou virtual in atasament. O floare foarte rara. se numeste pasarea paradisului.
- Fişiere ataşate
-
- 1 martie.jpg (65.8 KiB) Vizualizat de 1124 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Wild Rose si anna|s, ia tusi-ti voi aici cine a fost primul user care va dat martisor. hai, sa vada oamenii cine se gandes-te la voi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ia uitati voi ce se vindea pe 29 februarie la Universitate ! .. bineinteles alaturi de cea mai buna prietena a sa .. Maimutza !
- Fişiere ataşate
-
- martisor.JPG (68.36 KiB) Vizualizat de 1117 ori
-
monk - Mesaje: 2747
la noi in bucovina de 1 martie fetele trebuie sa dea pers de sex masculin martisoare si cadouri, iar de 8 martie e invers treaba, asa ca nu am avut de ce sa ma agit...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
baixinho © scrie:Wild Rose si anna|s, ia tusi-ti voi aici cine a fost primul user care va dat martisor. hai, sa vada oamenii cine se gandes-te la voi.
Baixu! Baixu! Baixu!
Da mah, ati auzit bine. Userul care nu cunoaste linia ucrainiana mi-a demonstrat inca odata ca tine la mine si ca ma iubeste enorm :love: Si totodata s-a cacat in gura celor care nu ne-au adus nimic :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
da. niste nesimtzitzi monk, Decret si Hades.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Wild Rose scrie:Userul care nu cunoaste linia ucrainiana
userul PE CARE NU-L INTERESEAZA LINIA UCRAINEANA. da?
ps: foca, las-o jos ca macane. ai fost primul care ai lasat capu in jos si ai recunoscut ca v-am urinat in rect pe toti patru.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii