intrebari pentru IZABELA
81 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
intrebari pentru IZABELA
Donsuara IZABELA, avand in vedere faptul ca v-atz facut remarcata fuarte repede dar cu tuate astea nu prea am reusit sa va cunoasteam, penca nu vatz facut jurnal si alte dastea....am avea niste intrebari...
1. ai fost vrodata la Las Vegas? daca da, cat atz dat pe hotel/vatz plimbat cu limuzina/atz mancat alune si cat costau ele?
daca nu atz fost poate ne spuneti si noo povesti dintr-un oras dasta mai ciumet in care atz fost.
2. Aveti cumva teveu de 3000 de para?
da: ce fel de televizor e si ce sacrificii a trebuit sa faceti?
nu: dar un pat de 51 de metrii patrati aveti?
3. poze secsii nu aveti? Omul chemat piskesu si nu numa el ar vrea mult sa vada asa ceva dupa ce povestirea dumneavuastra aproape la excitat pe alex iar zoso inca bate maimute sau ce draq bate el colosha.
alte intrebari sunt bine venite, raspunsurile vor fi primite cu aplauza :B
1. ai fost vrodata la Las Vegas? daca da, cat atz dat pe hotel/vatz plimbat cu limuzina/atz mancat alune si cat costau ele?
daca nu atz fost poate ne spuneti si noo povesti dintr-un oras dasta mai ciumet in care atz fost.
2. Aveti cumva teveu de 3000 de para?
da: ce fel de televizor e si ce sacrificii a trebuit sa faceti?
nu: dar un pat de 51 de metrii patrati aveti?
3. poze secsii nu aveti? Omul chemat piskesu si nu numa el ar vrea mult sa vada asa ceva dupa ce povestirea dumneavuastra aproape la excitat pe alex iar zoso inca bate maimute sau ce draq bate el colosha.
alte intrebari sunt bine venite, raspunsurile vor fi primite cu aplauza :B
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
4. A-ti vrea sa va d-au linbi?
le d-au ieftin, ca-i superoferta si vreau sa plec si acasa
le d-au ieftin, ca-i superoferta si vreau sa plec si acasa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Revin... nu rezist sa nu o intreb pe Izabela ce inseamna carpe diem, si ca sa fim convinshi ca a intzeles, sa scrie un eseu de 2843 de cuvinte minim pe aceasta tema
edit: baixinho, opsedat mai ieshti... i-ai putea fi tata... aaa... fiu...

edit: baixinho, opsedat mai ieshti... i-ai putea fi tata... aaa... fiu...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Intrebare pentru Izabela:
Cum se spune: Calu' intra mandru-n gara, sau... Mandru intra calu-n gara?
Cum se spune: Calu' intra mandru-n gara, sau... Mandru intra calu-n gara?
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
inca o intrebare:
Izabela, spune drept/ cine te-a muscat de piept?
Izabela, spune drept/ cine te-a muscat de piept?
Concurs NBA 2004-2005
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
cat ii kilu de mobila la voi la firma?
si daca ne intalnim vreodata, sa vin cu o sticla de 2 l cu gin, in speranta de ceva mai bine ??? si daca da, sa pun si tonic, sau sa las numa ginu, ca ii suficient ???
astept si asteptam nerabdatori raspunsurile dvs.
si daca ne intalnim vreodata, sa vin cu o sticla de 2 l cu gin, in speranta de ceva mai bine ??? si daca da, sa pun si tonic, sau sa las numa ginu, ca ii suficient ???
astept si asteptam nerabdatori raspunsurile dvs.
-
weed13 - Mesaje: 1868
gabuba, raspunsul cred ca ii evident, si anume gin-ul. motivatie cu care, in cazul stimabilei domnisoare, sunt intru cu totul de acord
-
izabela
Fii linistita, nu cred ca vrea cineva raspunsuri, e doar obisnuinta de a varsa aciditatea unei vieti in care compasiunea e un semn de intrebare adaugat mereu, dupa fiecare clipa- carpe diem, ai putea sa le raspunzi..
Asa ca aplica principiile psihologiei simple si constata ca te iubesc ( ti-au dedicat un thread intreg!), dar inca nu stiu sa se exprime (iubirea unora trece prin aparatul strict digestiv...) si te roaga sa ai rabdare pana invatza si ei sa se exprime... deci, crezi ca accepti provocarea???
Cu bine, tuturor! :A
pese: aplauze pentru cine o sa se abtina de la raspunsuri, nota respectiva...
, unii gentlemani o sa se prinda ?
Asa ca aplica principiile psihologiei simple si constata ca te iubesc ( ti-au dedicat un thread intreg!), dar inca nu stiu sa se exprime (iubirea unora trece prin aparatul strict digestiv...) si te roaga sa ai rabdare pana invatza si ei sa se exprime... deci, crezi ca accepti provocarea???
Cu bine, tuturor! :A
pese: aplauze pentru cine o sa se abtina de la raspunsuri, nota respectiva...

- thesoulline
- Junior Member
thesoulline scrie:ai rabdare pana invatza si ei sa se exprime
ia, The Sulina, hai, uimeste-ne! invata-ne cum trebuie sa ne exprimam. aplica psihologia simpla si dovedeste-ne.
ANTI
-
fii atent!
;e :love: :love: :love:
- thesoulline
- Junior Member
Port foarte putin la sutien,de multe ori nu port chiar deloc.Mi se pare inutil sa porti sutien pe sub haine daca ai sanii mici.Nici in continuarea pozei din avatar n-ati avea mare lucru ce sa vedeti:sunt f slaba si cu sanii mici(asta daca v-ati asteptat la o poza gen playboy).S-apoi taicamio,care mai discuta cu clientii prin internet,ar da peste poze d'ale mele goala ar face infarct,mai ales ca nu stie de ele.S-asa i-am facut viata grea de cand ma stiu.
Nici acum nu stiu sigur ce-nseamna carpe diem asta.Lumea se mira:Cum?Nu stii?Ba mai si rad.Dar pe la noi se foloseste un limbaj mai moderat,nu-mi inchipui cum altii pot sa vb asa:
-Carpe diem,Izabela!
-Carpe diem si tie!
-Ce elugubrezi?
-Am o metempsihoza,da-mi trece.
-Si eu am o disjunctie mai veche.Dar asa desueta?
-Umblu-n pasi de menuete.
Noi suntem mai salbatici p'aci.Eu oricum.
Nici acum nu stiu sigur ce-nseamna carpe diem asta.Lumea se mira:Cum?Nu stii?Ba mai si rad.Dar pe la noi se foloseste un limbaj mai moderat,nu-mi inchipui cum altii pot sa vb asa:
-Carpe diem,Izabela!
-Carpe diem si tie!
-Ce elugubrezi?
-Am o metempsihoza,da-mi trece.
-Si eu am o disjunctie mai veche.Dar asa desueta?
-Umblu-n pasi de menuete.
Noi suntem mai salbatici p'aci.Eu oricum.
-
Izabela - Junior Member
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Izabela scrie:Port foarte putin la sutien,de multe ori nu port chiar deloc.
aha, deci sunt cazuri cand de multe ori nu porti deloc la sutien. cum vine asta?
ANTI
-
nu porti deloc sutien, sau nu porti numar la sutien? nu ai fost destul de explicita pt mine. si as dori cu un drum, sa fac o propunere, anume un thread raspunsurile lui izabela, pt ca asa mi se pare cel mai corect, ca ma imbarliga ba intrebari ba raspunsuri.
-
Izabela, astept raspuns la intrebarea pe care ti-am adresat-o in al doilea post de pe acest thread.
ANTI
-
izabela, ai putea sa ii rspunzi lui baixinho aici si nu pe PM??? cred ca macar atat meritam sa stim si noi.
-
baixinho,intai iti dau eu niste limbi de nu te vezi.Dar mie-mi place sa si musc.
Gabuba,la big brother nu m-as duce ca nu-mi trebe banii.S'apoi sa stau inchisa acolo 3 luni,m-as urca pe pereti, nu-mi place.Cred ca m'as bate cu toti p'acolo.
Gabuba,la big brother nu m-as duce ca nu-mi trebe banii.S'apoi sa stau inchisa acolo 3 luni,m-as urca pe pereti, nu-mi place.Cred ca m'as bate cu toti p'acolo.
-
Izabela - Junior Member
Izabela, cum reusesti sa musti cu limba?
ANTI
-
81 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii