Mi s-a furat title userul !
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Mi s-a furat title userul !
Am fost instiintat pe pm ca pe un alt forum exista un user care mi-a furat title userul...doar ca si l-a scris in engleza.
Dovada aici : http://www.ozn-ufo.as.ro/forum/viewtopic.php?t=3
(este vorba despre userul Red Eagle)
Am pus si in atasament poza...sa se vada mai bine !
In primul rand fac acest thread ca sa stie lumea ca nu sunt eu Red Eagle..si ca nu ma ocup cu OZN-uri si kkturi d'astea. De asemenea...consider un furt ceea ce s-a intamplat si intentionez sa-l dau in judecata pe userul respectiv...care a comis o grava fapta prin profanarea unui title user atat de celebru in lume.
Dovada aici : http://www.ozn-ufo.as.ro/forum/viewtopic.php?t=3
(este vorba despre userul Red Eagle)
Am pus si in atasament poza...sa se vada mai bine !
In primul rand fac acest thread ca sa stie lumea ca nu sunt eu Red Eagle..si ca nu ma ocup cu OZN-uri si kkturi d'astea. De asemenea...consider un furt ceea ce s-a intamplat si intentionez sa-l dau in judecata pe userul respectiv...care a comis o grava fapta prin profanarea unui title user atat de celebru in lume.
- Fişiere ataşate
-
- miracle.jpg (163.01 KiB) Vizualizat de 4260 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
si in + shaorme, beri la fanutza, si multa indulgentza pentru maimutza ta.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
najpa Oribile, dar din pacate n-ai ce sa-i faci... oricand iti poate spune ca habar n-avea de existenta ta (desi eu ma indoiesc de asta...)
sa ceri despagubiri cat mai mari si sa dai o bere pe chestia asta;h
sa ceri despagubiri cat mai mari si sa dai o bere pe chestia asta;h
-
Daimon - Mesaje: 5074
eu sa dau bere ?
Hai sa va zic o poveste.In a 12 a pe la orele de matematica faceam mai mult astronomie...si cum eram prea gras ca sa dau bacu la sport...m-am gandit sa invat astronomie..si sa dau la bac..si asa am si facut. Tin minte d'astunci ca Titan se numea unul dintre satelitii planetei Saturn.
Am stat eu bine si m-am gandit si cred ca baiatu ala de pe forumul de OZN-uri...s-o referi la Titan...satelitul...ca ala e forumuri de UFO si chestii d'astea. Totusi...ce o insemna miracolul de pe satelitul lui Saturn ? Chiar o fi un om acolo care isi zice asa ?
Aurolacule, crezi ca e posibila presupunerea mea ?

Hai sa va zic o poveste.In a 12 a pe la orele de matematica faceam mai mult astronomie...si cum eram prea gras ca sa dau bacu la sport...m-am gandit sa invat astronomie..si sa dau la bac..si asa am si facut. Tin minte d'astunci ca Titan se numea unul dintre satelitii planetei Saturn.
Am stat eu bine si m-am gandit si cred ca baiatu ala de pe forumul de OZN-uri...s-o referi la Titan...satelitul...ca ala e forumuri de UFO si chestii d'astea. Totusi...ce o insemna miracolul de pe satelitul lui Saturn ? Chiar o fi un om acolo care isi zice asa ?
Aurolacule, crezi ca e posibila presupunerea mea ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Apropos, Aliosha...daca vrei sa stii satelitii naturali al lui Venus...nu tre' decat sa ma intrebi
A..si inca ceva. De unde ai stiut sa iti scrii cu albastru la title user-ul tau ? Cine te-a invatat ?

A..si inca ceva. De unde ai stiut sa iti scrii cu albastru la title user-ul tau ? Cine te-a invatat ?
-
deci pana si un pishat e mai invatat decat tine 

-
te pup ! noapte buna !
-
eu sa dau bere ?
no hard feelings oribile, shi nu mi-o lua in nume de rau??? da' ce nu dai si tu uo bere daca itz plateshte omu milionu de para

-
Daïmon scrie: ejti evreu?
I'm a poor jew ! ~y
-
Jadore Mafia scrie:bah nu va mai luati de evrei [-(
departe de mine gandul de a ma lua de evrei. De fapt vreau sa le urez tuturor, desi putin mai tarziu i Hannuka plina de lumina!
-
vreau sa raportez ca si mie mi s-o furat un pachet de winston lights mare. era unu special, cu un azur foarte fain pe el, cu litere albe.
-
weed13 - Mesaje: 1868
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii