21 de trandafiri albi pt EA
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
21 de trandafiri albi pt EA
21 de trandafiri albi pt weet-weet! 21 de ani se sensibilitate! 21 de ani de feminitate! 21 de stropi de romantism! 21 de raze de soare in negura oamenilor...
La multi ani weet-weet! fie ca in inima ta sa domneasca etern pacea si multumirea sufleteasca!
La multi ani weet-weet! fie ca in inima ta sa domneasca etern pacea si multumirea sufleteasca!
-
Love2Fly - Junior Member
cu ocazia implinirii unui numar de ani care coinicide cu dreptu de a cumpara bautura oriunde in lumea asta in numele la alti copii, io-ti doresc ca sa fii fericita. si sanatuasa.
La Multi Ani !
La Multi Ani !
-
weed13 - Mesaje: 1868
21 de grame se spune ca are sufletul omului. asa am vazut in filmul numit 21 grams
La multi ani, Weet-weet ! Sanatate spirituala si fizica iti doresc !

La multi ani, Weet-weet ! Sanatate spirituala si fizica iti doresc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La multi ani Weet-weet ! Sa ai parte de muuulta fericire, dragoste, sanatate si tot ce-ti mai doresti tu !
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
la multzi ani weet-weet shi la cat mai multe fotografii...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
nanuka scrie:Eu mi-am scos un muc din nas
uare urarea fu inainte de a-ti escava mucu sau dupa?
uda uda, multzi ani si sa fii iubita de cine vrea uzimea ta

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aceste mesaj este transmis dinspre mine din partea domnului memetshol :
skollu : da sai urezi dinspre pareta mea cel mai ud ud lamultzani posibil care se afla si se si exista pe acesta cai care ea e in francia
skollu : da sai urezi dinspre pareta mea cel mai ud ud lamultzani posibil care se afla si se si exista pe acesta cai care ea e in francia
-
weed13 - Mesaje: 1868
La multi ani draga mea
La multi ani, sa ai parte numai de fericire si bucurii. Nu au fost cum ai vrut tu sarbatorile, dar stii ca ei tot te iubesc si or sa treaca si peste asta... pana la urma. Sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele :kiss: Sa nu te schimbi, ca e bine cum esti si cui nu`i place... asta e 

...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Sa fii fericita weet-weet si sa ai parte de multa sanatate si de iubire din partea cui vrei tu! La Multi Ani!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
La Multi Ani, draga noastra Weet-weet !
21 de ani e o virsta minunata. bucura-te de ea, profita cit poti de mult de anii acestia frumosi si aduna-ti amintiri de neuitat. Dumnezeu sa iti dea sanatate si fericire si sa iti ajute sa-ti implinesti toate visele, alaturi de cel drag!
21 de ani e o virsta minunata. bucura-te de ea, profita cit poti de mult de anii acestia frumosi si aduna-ti amintiri de neuitat. Dumnezeu sa iti dea sanatate si fericire si sa iti ajute sa-ti implinesti toate visele, alaturi de cel drag!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
La multi ani dulce Weet! Sa ai parte de impliniri si de zambete, sa ai parte de iubire si sentimente curate, sa ai parte de prieteni si oameni adevarati. Iti doresc bucuria de a avea mereu pe cineva cu care sa imparti totul, iti doresc s ai suficiente amintiri frumoase care sa te ajute in clipele grele, iti doresc sa ai parte de bucuria unui dar facut de un copil: un buchet de papadii molesite, o caramea turtita, o broasca sau un pupic. Iti doresc sa te indragostesti de realitate si nu de iluzie.
Daruitul aduce multa fericire, dar a da tot timpul poate produce uscaciune in suflet si in minte. Lasa pasarile, broscutele, tablourile, muzica si cartile sa-ti redea pofta de viata.
Iti doresc sa vezi cum se lumineaza chipul cuiva la vederea ta, sa stii ca e nevoie de tine, zori de zi, in mijlocul oceanului, cineva anume care-si da seama cum esti tu de fapt, si care te iubeste pentru asta.
Daca as putea, as lua asupra mea toate strangerile de inima din clipele in care Fericirea da gres.
Iti doresc fericirea de a putea lasa trecutul in urma si de a gasi noi inceputuri.
Fericirea inseamna sa te bucuri mereu si in tihna de lucrurile marunte. Iti doresc o multime de fericiri marunte: un cadou, o intalnire cu un prieten, un zambet de la un necunoscut, monede gasite pe jos, un pupic lipicios de la un copil, o pisica tolanita pe un gard care vrea sa fie scarpinata pe burta, o veverita in copacul tau sau un pachet neasteptat. Iti doresc tot ce e mai bun pe lume...
La multi ani!
Daruitul aduce multa fericire, dar a da tot timpul poate produce uscaciune in suflet si in minte. Lasa pasarile, broscutele, tablourile, muzica si cartile sa-ti redea pofta de viata.
Iti doresc sa vezi cum se lumineaza chipul cuiva la vederea ta, sa stii ca e nevoie de tine, zori de zi, in mijlocul oceanului, cineva anume care-si da seama cum esti tu de fapt, si care te iubeste pentru asta.
Daca as putea, as lua asupra mea toate strangerile de inima din clipele in care Fericirea da gres.
Iti doresc fericirea de a putea lasa trecutul in urma si de a gasi noi inceputuri.
Fericirea inseamna sa te bucuri mereu si in tihna de lucrurile marunte. Iti doresc o multime de fericiri marunte: un cadou, o intalnire cu un prieten, un zambet de la un necunoscut, monede gasite pe jos, un pupic lipicios de la un copil, o pisica tolanita pe un gard care vrea sa fie scarpinata pe burta, o veverita in copacul tau sau un pachet neasteptat. Iti doresc tot ce e mai bun pe lume...

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Ar trebui sa dau o replica pe masura tuturor mesajele primite . Vreau sa spun ca am fost placut surprinsa vazand anumite nume , pe threadul asta , si tocmai ca sa-mi ureze , mie , la multi ani .
Iti multumesc din suflet , Love , nu ma asteptam sa am subiect aparte , ca nush cat de cuminte am fost anul asta . Iti doresc si tie , numai bine , ca meriti.
Weedule , daca erai p-aici , sa mor io de nu dadeam de baut !
21 de grame , Moshule ? Cred ca e cam mult pentru sufletelul meu mic si rau Merci fain
Multumesc , WR , iti doresc si tie , acelasi lucru
Merci Gabuba .. sa mai zic altceva ? Stii prea bine
Merci Jadore , si tu meriti , asa ca sper ca si tu vei fi la fel de fericita , cum sunt eu acum , la douashunu
Cate creiere se strofoaca pentru mine ! O adevarata onoare ! Multumesc 7vies !
Danke , offendere , am facut azi destule
O sa le pun pe site zilele astea
Merci Nanuka
Merci merci , Eye , desi slava domnului , n-am avut parte de udatura , n-a ploat si nici alcool n-am beut , ca nu-mi trebe .. cat despre alta uzime .. sa u intram in detalii :p
Multumesc K@tzy bebe , iti doresc acelasi lucru , si sa nu mai fii bebe trist , ci bebe happy
Merci Cst
Merci bre tinere , o sa-i zic si consortului ca i-ai urat ani de chin
Vineri , la loto vrei sa castig ? Eu n-am castigat mai mult de 10 euroi , asa ca .. nu m-ai nimerit cu norocul , dar daca o sa devin eu milionara , promit ca impart cu cei de aici
Multumesc frumos , Sephinoroth
Am citit de vreo 3 ori mesajul lui skoll .. pot sa zic doar : merci fain ; sper sa reusesc vreodata sa il descifrez .. pe mesaj
Merci sly !
Merci frumos , paiacec . Citisem , la inceput ' o gramada de paiacec " .. e bine ca sunt numa' ani
dar i-as imparti cu tine oricum
Multumesc Roxana , same to you
Merci Depeche ; cred ca am sarbatorit ziua de azi .. cred ca asa se numeste ce am facut azi .. am cam inghetat de frig , dar o fo' bine
Multumesc Anca , iti doresc acelasi lucru
Multumesc frumos , Scorpy !
Mercic , Shak . nush cat de mare mi-o fi sufletelul , dar o sa ai mereu loc
Merci Samy ; chiar asa de absenta am fost pe forum ? Hmm .. n-am prea fost pe acasa , dar oricum , v-am supravegheat mereu
Multumesc Catalanule , cu sau fara accent
Saru-mana Necko ( azi nu are nimeni dreptul sa ma certe , uite-asa ! ) O sa incerc sa profit pe cat pot . Daca toti din jurul meu ti-ar semana , as fi de mii de ori mai fericita
Wow , cat ai scris Mtz-ule ! Multumesc frumos , pentru tot ce ai zis , o sa tin minte , promit .
And the last , but not the least ..Nu , nu te-am uitat , copilu' drag , dar cum mi-esti tare drag , am vrut sa te las la urma , ca sa te vezi *p Iti multumesc pentru ca mi-ai fost alaturi , mai ales in perioada asta , multumesc ca m-ai adus cu picioarele pe pamant si mi-ai adus aminte de ce este mai important . Multumesc pentru tot ce ai zis si facut , esti copilu' meu drag , nu ?
Va multumesc inca o data , tuturor pentru tot ce ati zis .
O sa pun maine pozele , sper sa fie reusite
Va pup dulce pe toti si va urez un an nou frumos si plin de impliniri , oriunde ati fi . Va multumesc din suflet :kiss: ²²²
Iti multumesc din suflet , Love , nu ma asteptam sa am subiect aparte , ca nush cat de cuminte am fost anul asta . Iti doresc si tie , numai bine , ca meriti.
Weedule , daca erai p-aici , sa mor io de nu dadeam de baut !
21 de grame , Moshule ? Cred ca e cam mult pentru sufletelul meu mic si rau Merci fain
Multumesc , WR , iti doresc si tie , acelasi lucru
Merci Gabuba .. sa mai zic altceva ? Stii prea bine
Merci Jadore , si tu meriti , asa ca sper ca si tu vei fi la fel de fericita , cum sunt eu acum , la douashunu
Cate creiere se strofoaca pentru mine ! O adevarata onoare ! Multumesc 7vies !
Danke , offendere , am facut azi destule

Merci Nanuka
Merci merci , Eye , desi slava domnului , n-am avut parte de udatura , n-a ploat si nici alcool n-am beut , ca nu-mi trebe .. cat despre alta uzime .. sa u intram in detalii :p
Multumesc K@tzy bebe , iti doresc acelasi lucru , si sa nu mai fii bebe trist , ci bebe happy

Merci Cst
Merci bre tinere , o sa-i zic si consortului ca i-ai urat ani de chin
Vineri , la loto vrei sa castig ? Eu n-am castigat mai mult de 10 euroi , asa ca .. nu m-ai nimerit cu norocul , dar daca o sa devin eu milionara , promit ca impart cu cei de aici
Multumesc frumos , Sephinoroth
Am citit de vreo 3 ori mesajul lui skoll .. pot sa zic doar : merci fain ; sper sa reusesc vreodata sa il descifrez .. pe mesaj
Merci sly !
Merci frumos , paiacec . Citisem , la inceput ' o gramada de paiacec " .. e bine ca sunt numa' ani

Multumesc Roxana , same to you
Merci Depeche ; cred ca am sarbatorit ziua de azi .. cred ca asa se numeste ce am facut azi .. am cam inghetat de frig , dar o fo' bine
Multumesc Anca , iti doresc acelasi lucru
Multumesc frumos , Scorpy !
Mercic , Shak . nush cat de mare mi-o fi sufletelul , dar o sa ai mereu loc
Merci Samy ; chiar asa de absenta am fost pe forum ? Hmm .. n-am prea fost pe acasa , dar oricum , v-am supravegheat mereu
Multumesc Catalanule , cu sau fara accent
Saru-mana Necko ( azi nu are nimeni dreptul sa ma certe , uite-asa ! ) O sa incerc sa profit pe cat pot . Daca toti din jurul meu ti-ar semana , as fi de mii de ori mai fericita
Wow , cat ai scris Mtz-ule ! Multumesc frumos , pentru tot ce ai zis , o sa tin minte , promit .
And the last , but not the least ..Nu , nu te-am uitat , copilu' drag , dar cum mi-esti tare drag , am vrut sa te las la urma , ca sa te vezi *p Iti multumesc pentru ca mi-ai fost alaturi , mai ales in perioada asta , multumesc ca m-ai adus cu picioarele pe pamant si mi-ai adus aminte de ce este mai important . Multumesc pentru tot ce ai zis si facut , esti copilu' meu drag , nu ?

Va multumesc inca o data , tuturor pentru tot ce ati zis .
O sa pun maine pozele , sper sa fie reusite
Va pup dulce pe toti si va urez un an nou frumos si plin de impliniri , oriunde ati fi . Va multumesc din suflet :kiss: ²²²
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
N-am avut 21 de trandafiri .. dar am avut 8 si nu toti albi , dar imi plac
Si nici nu am avut tort .. ca nu am facut si de gasit .. nu am gasit decat ce se vede in poza .. destul de bun, insa
Multumesc , inca o data

Si nici nu am avut tort .. ca nu am facut si de gasit .. nu am gasit decat ce se vede in poza .. destul de bun, insa

Multumesc , inca o data

- Fişiere ataşate
-
- cake.JPG (77.12 KiB) Vizualizat de 3491 ori
-
- Roses2.JPG (198.92 KiB) Vizualizat de 3493 ori
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii