3, 2, 1…de fapt, dooshpatru..BUM! La multzi ani SatyR!
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
3, 2, 1…de fapt, dooshpatru..BUM! La multzi ani SatyR!
Am discutat ore in shir despre fel de fel de chestii, de la iarna pana la inteligentza artificiala shi am facut schimb de muzici. La inceput era “omu care asculta muzica ciudata, suparat de excursia cu Moshuâ€Â
- Fişiere ataşate
-
- snow_flake_incomplete.jpg (71.29 KiB) Vizualizat de 1652 ori
- kahlan
- Junior Member
Satz traiasca aliura ta de avocat si femeia .. si cine mai vrei tu ... bani si femei ... da in principal bani sa faci si tu cinste la KFC :yD
-
monk - Mesaje: 2747
- nodingat
La multi ani copil dulce...mie mi-ai schimbat intreaga lista de winamp, m-ai facut fana Beborn beton-Elaine, m-ai tinut ore intregi dupa ora 00.00, mi-ai fost foarte aproape in momente in care aveam nevoie de cineva, am dezbatut probleme, ne-am contrazis si ne-am dat dreptate, m-am simtit in siguranta in preajma ta si tot ceea ce sper este ca si eu sa-ti fiu macar jumate din cat imi esti tu mie de drag, te respect si te indragesc si ai fost cel mai dulce si cel mai bun prieten virtual, in mare parte
Mi-ai impartasit si ti-am impartasit senitmente...MULTUMESC!
Un prieten bun e ca un sutien: Greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta! *p
La multi ani inc-o data si iti doresc ce ti-am dorit si in sms... :kiss:
1. E de suflet (stai mai mult de 5 secunde)
2. Poate dai si tu de baut ;-)

Un prieten bun e ca un sutien: Greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta! *p
La multi ani inc-o data si iti doresc ce ti-am dorit si in sms... :kiss:
1. E de suflet (stai mai mult de 5 secunde)
2. Poate dai si tu de baut ;-)
- Fişiere ataşate
-
- 349.JPG (19.05 KiB) Vizualizat de 1656 ori
-
- ag_0137.gif (53.19 KiB) Vizualizat de 1660 ori
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Old man look at my life,
Twenty four
and there's so much more
Live alone in a paradise
That makes me think of two.
L-am cunoscut pe SatyR cu multa vreme in urma, intr-o seara de primavara a anului 2003.La Pizza Hut, alaturi de o pizza medie, doua beri si Love2Fly. Venit acasa de la intalnire, declaram urmatoarele : "Vreau sa va spun...ca Satyr este un baiat super-sexy...si il declar cel mai sexy baiat de pe forumul fanclub". Din acea zi drumurile noastre s-au intersectat deseori...fie pentru o pizza, fie pentru niste mici, fie pentru cateva beri, fie pentru traditionalul meniu Variety de la KFC...servit cu sos de usturoi si chifle moi, fie pentru o excursie la munte, unde SatyR a atins punctul maxim al depresiei sale. Bineinteles, nu putem uita zecile de ore petrecute alaturi de SatyR pe YM...fie pentru discutii legate de muzica (datorita lui SatyR am devenit fan-ul The Smiths care sunt astazi), fie pentru discutii legate de mancare, mistere, miracole, psihoze....si nu numai.
Astazi, la ceas aniversar, ii urez lui SatyR :
Twenty four
and there's so much more
Live alone in a paradise
That makes me think of two.
L-am cunoscut pe SatyR cu multa vreme in urma, intr-o seara de primavara a anului 2003.La Pizza Hut, alaturi de o pizza medie, doua beri si Love2Fly. Venit acasa de la intalnire, declaram urmatoarele : "Vreau sa va spun...ca Satyr este un baiat super-sexy...si il declar cel mai sexy baiat de pe forumul fanclub". Din acea zi drumurile noastre s-au intersectat deseori...fie pentru o pizza, fie pentru niste mici, fie pentru cateva beri, fie pentru traditionalul meniu Variety de la KFC...servit cu sos de usturoi si chifle moi, fie pentru o excursie la munte, unde SatyR a atins punctul maxim al depresiei sale. Bineinteles, nu putem uita zecile de ore petrecute alaturi de SatyR pe YM...fie pentru discutii legate de muzica (datorita lui SatyR am devenit fan-ul The Smiths care sunt astazi), fie pentru discutii legate de mancare, mistere, miracole, psihoze....si nu numai.
Astazi, la ceas aniversar, ii urez lui SatyR :
- la multzi ani si numai bucurii
- sa existe doar primavara si vara...si sa nu se intunece niciodata mai devreme de orele 20
- sa ajunga la personajul duplicitar, la care viseaza de atata timp....adica intre miezul noptii si 6 dimineatza sa fie criminal in serie care omoara femei pe strada...iar in restul timpului baiatul linistit care a fost si pana acum
- tot ce isi mai doreste el
- Fişiere ataşate
-
- satyrkfc.jpg (34.97 KiB) Vizualizat de 1655 ori
-
- satyr24.jpg (127.08 KiB) Vizualizat de 1656 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multzi ani satyr. cat mai multa muzica buna shi fete ciudate pe viitor.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
lamultzean urechiushe miorlaita
... sa fi iubit de tuate, cat mai mult dark ambient, cat mai mult chef la petreceri (sa nu mai pleci posomorat, da?), multa bafta in sesiune
:kiss: u my dear friend

:kiss: u my dear friend

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
La multi ani, Satyr! Nu-l cunosc prea bine io pa Satyr, da' de pe forum ie unu din cei putini care n-a provocat nici un scandal, nu s-a luat de nimeni, unul din cei mai calmi useri. pt. asta are tot respectul meu!
Deci numa bine, Satyre!
Deci numa bine, Satyre!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
L-am cunoscut pe SatyR pe mIRC
...alea alea...
La multzi ani bre, sa imbatranesti frumos:p, sa ai parte de tot ce imi doresc eu mie + un extra bonus verde, misterios, cu multzi brazi si ramuri dese + o cabana pe undeva prin bonusu' verde :p
p.s: vezi ca ti-am luat cadou de 1.300.000. Nu de alta da' l-am gasit la reduceri
HINT: e muzical! :p

La multzi ani bre, sa imbatranesti frumos:p, sa ai parte de tot ce imi doresc eu mie + un extra bonus verde, misterios, cu multzi brazi si ramuri dese + o cabana pe undeva prin bonusu' verde :p
p.s: vezi ca ti-am luat cadou de 1.300.000. Nu de alta da' l-am gasit la reduceri

HINT: e muzical! :p
-
Love2Fly - Junior Member
10x !! :)
Salutare tuturor. Bai, ce sa zic, m-ati lasat masca cu cat ati scris, chiar nu ma asteptam la asa ceva. Ma gandeam ca o sa-mi ureze 2-3 persoane un "la multi ani" pe subiectul creat special pentru asta si atat. Multumesc din suflet tuturor. In ciuda faptului ca ma asteptam sa fie o zi cat se poate de banala, am avut o groaza de surprize placute. Mii de multumiri inca o data 

-
SatyR - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii