Se potriveste culoare neagra pentru o rochie imbracata la o nunta?
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Se potriveste culoare neagra pentru o rochie imbracata la o nunta?
Ce parere aveti vis-a-vis de acest subiect?
-
bogy - Junior Member
Ce parere aveti vis-a-vis de acest subiect?
ma pish pe el
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
idem eye *p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
deci opinia mea de parere care este, este ca se potriveshte culoarea neagra pentru roche de nunta da numa co conditzie: in loc de negru sa fie alb, in loc de rochie sa fie pantaloni shi in loc de nunta sa fie parastas. in rest, nici o schinbare.
PS: shi daca in loc de alb ar putea sa fie verde deschis, ar fi shi mai bine.
PS la PS: shi cand ii transmitzi treaba asta lu cui a intrebat, mai spune-i sa mai aduca aicia la noi la masa inca doo beri shi o ciorba.
PS: shi daca in loc de alb ar putea sa fie verde deschis, ar fi shi mai bine.
PS la PS: shi cand ii transmitzi treaba asta lu cui a intrebat, mai spune-i sa mai aduca aicia la noi la masa inca doo beri shi o ciorba.
-
neatza - Mesaje: 5820
-
neatza - Mesaje: 5820
celalalt scrie:Se potriveste culoare neagra pentru o rochie imbracata la o nunta?
Pai, bre, raspunsu e mai multe, cum vrei s-o iei. Daca rochia e imbracata la o nunta, merge sa fie neagra, daca e imbracata acasa, nu merge, iar daca e imbracata la doua sau mai multe nunti, depinde cum iese la spalat.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
celalalt scrie:era o chestie serioasa! care vrea sa raspunda, sa raspunda, care nu, sa isi vada de treaba! Si apropo: NU TE PISHA PE EL , CA S-AR PUTEA SA PUTA!
Eu stiu ca rochia de mireasa trebuie sa fie alba sau in culori pastelate, asta e tot farmecul si frumusetea ei!!
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
ba nu, maine e sambata.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
la nunta se merge in bocanci daca ai chef de bataie, in adidasi daca vrei sa te droghezi sau indiferent cum daca meri cu scopu clar de a te imbata. daca mai dai si bani, tre sa ti se rupa cum ejt inbracat.
deci da, sandalele negre is ideale.
deci da, sandalele negre is ideale.
-
weed13 - Mesaje: 1868
Merge begru la nunta, culoarea asta e f eleganta...yo de exemplu am o mare pasiune pt combinatia rosu-negru(cica=culori ale mortii)....si asa imi fac rochia cu care"onorez"nuntile la care-s invitata...pe o prietena cica a dat-o afara din biserica ca purta culorile astea..ete na...sa vad care are tupeu sa imi zica ceva....IMBRACA-TE CU CE VREI TU!!!!!!!!!!!
- driana_r01
- Junior Member
Bre, da de unde ati dedus voi ca omu se referea la toalele miresii?
Eu n-am inteles exact cine sa poarte rochia, un iel sau o iea?
Personal cred ca negru este o culoare eleganta pe un corp de "felina", da sa nu o tina prea mult in soarele verii pozarii, sau popa, sau mai stiu eu ce organizatori ca o sa ia calea codrilor ca o pantera neagra:D.
Ps1. Conteaza binenteles foarte mult si accesoriile
Ps2. Astept si eu parerea lui Gigi
Eu n-am inteles exact cine sa poarte rochia, un iel sau o iea?

Personal cred ca negru este o culoare eleganta pe un corp de "felina", da sa nu o tina prea mult in soarele verii pozarii, sau popa, sau mai stiu eu ce organizatori ca o sa ia calea codrilor ca o pantera neagra:D.
Ps1. Conteaza binenteles foarte mult si accesoriile
Ps2. Astept si eu parerea lui Gigi
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii