care a mancat porumb copt,pre-ambalat(Mogyi Mexicorn,daca nu am scris gresit)sau nu?schimbati pareri, preturi si preferinte.
mie imi place varianta cu chili , pe care o achizitionez de la un magazin de la vreo 400 de metri de casa mea, cu 15.900 de lei(1,59 lei noi). 2 pungi d-astea si o sticla de ceva potabil fac vreo 50 de mii(5 lei grei)si se constituie in mic dejunul/pranzul/cina mea zilnica,atunci cand maica-mea nu gateste(slava domnului,tot mai des) .
deasemenea,daca e cineva interesat de un anti-fan-club barbecue,contactati-ma. the horror must stop.
porumb copt .
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
exista in comertz boabe de porumb separate..asa in pungutza sau varsate. sunt foarte bune...dar pentru cine are dintzi. cred ca la asta se refera.
Mogyi aia sunt buni...dar eu mananc doar alune de la ei.
Mogyi aia sunt buni...dar eu mananc doar alune de la ei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu cred ca e vorba deo noo organizatie de salvare a balenelor albastre si a vacilor mov, care sustine ca renuntand la sacrificiile animale, omul se poate acomoda la consumul exclusiv de cucuruz (prajit pe gratar sau plita) la care se adaouga cantitatea de condimente de 10 ori mai mica decat in alte cazuri(folosind o firimitura monoglutamatica de soda), ajungandu-se astfel in situatia cand omul se va obisnui sa faca oua salvand astfel si miile de specii de gaini pe cale de disparitie.
Ps. oricum reproducerea speciei umane se face de mult folosind e pro vetele, care e mult mai usor de controlat care virusi si microbi sa nu afecteze imuno sindromu cu deficituri
astfel ca omu, prin oole pe care le face elimina si cel mai important factor de poluare care vasazica e stresul:D
Ps. oricum reproducerea speciei umane se face de mult folosind e pro vetele, care e mult mai usor de controlat care virusi si microbi sa nu afecteze imuno sindromu cu deficituri
astfel ca omu, prin oole pe care le face elimina si cel mai important factor de poluare care vasazica e stresul:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member

ie de caterinca caterincilor danone
bravo gigielle mijto zis
acu chiar ca nu-mi pare rau ca m-ai caftit la bili

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cum galinacec ? asta de unde vine ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Alienor...cand dai berea si micii promisi ? 

-
pai pe pm...asa ai zis . ca dai 

-
Oribilul Mosh scrie:Alienor...cand dai berea si micii promisi ?
alienor ai de grija ca de asta nu mai scapi pana ajungi ca in attachment sa va sustineti reciproc

OM, adica mancator de porumb si ootor de oo
- Fişiere ataşate
-
- image001.jpg (35.32 KiB) Vizualizat de 3078 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
o mosh, am primit o solicitare de mici si bere (probabil ca toti au primit
)
A, shi intr-adevar, am spus ca pot oferi o bere si 2 mici contra modestei sume de 500 EUR, da la banii aia itzi da si Hiltonu 400 de mici asa ca zic ca nu renteaza
edit: danone
probabil ca botezul forumian nu poate fi considerat complet fara solicitarile de beremici primite de la OM 

A, shi intr-adevar, am spus ca pot oferi o bere si 2 mici contra modestei sume de 500 EUR, da la banii aia itzi da si Hiltonu 400 de mici asa ca zic ca nu renteaza

edit: danone

- Alienor
- Junior Member
...fara solicitarile de beremici primite de la OM rezolvate, mai exact !
-
face si omu ceva de care e mandru(nu va ganditi la prostii,ma refeream la thread)si uite ce ajunge de el . la mama dracului,nu e unu in stare sa-mi zica un magazin din bucuresti unde sa aiba porumb d-asta,ca vreau s-o pun pe sor-mea sa-mi ia in cantitati mai industriale decat AKM-u . ma rog,a ginit-o gigiell cu organizatia de vegatarieni,io nu planuiam s-o fac publica decat dupa va inoculam ideile revolutionare prin subtile manevre de populalizare a porumbului copt Mogyi,care apropo contine urme de ketamina,serotonina si bineinteles nelipsita tetramfetamina. asa se explica multe .
-
screenager - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii