Butraghuenho
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Butraghuenho
Butraghenho a fost prins, Valderama tradat de locotenetii sai
-
gr.donzo - Junior Member
prins si incarcerat
la granitza boilviano peruana un autocar cu numere suspecte a fost oprit de vamesii bolivieni intrucat prezenta urme de mingi de folbal pe parbriz
-
gr.donzo - Junior Member
Se scrie Butragueno....
deci nu cu nh cum ai scris tu...ca nu e portughez sau brazilian...
deci nu cu nh cum ai scris tu...ca nu e portughez sau brazilian...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
de ce te bagi in seama cu mine ? noi doi nu mai suntem prieteni 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu eram eu. daca vedeai o masina cu urma de shawerma pe parbriz si cu un jidan in dreapta soferului...atunci eram eu 

-
mult prea mulţi proşti pe lumea asta.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii