in primul rand vreau sa zic ca nu voi reda mesajul primit pe private desi ma batea gandul,pentru simplul motiv ca nu se face asa ceva. Tin totusi cu ocazia acestui mesaj sa te anunt ca NU e o minciuna, asa cum insinuezi acolo, poti foarte bine sa citesti regulamentul ce l-am facut pentru recenzii acu' peste jumate de an deja, si tine cont de faptul ca acest conflict al nostru e de o saptamana. Deci NU ai dreptate.
nu stiu ce treaba mai ai acuma, vad ca ai continuat sa te legi de mine, cu multa ironie si sarcasm. Habar nu am ce mai vrei acuma. Ai castigat, ATI castigat de fapt, si threadul meu nu mai e sticky. Sper ca esti multumit. Ai castigat marea batalie a nervilor. Mare scofala. Sincer sa fiu mi-a facut placere sa vorbim pe messenger de multe ori, si imi pare complet aiurea sa vrei sa fac ceea ce imi soliciti pe private. Habar nu am care e problema ta, habar nu am ce te-a deranjat in asa hal, si pun pariu ca aici nu sunt singurul.
Pentru ca din punctul meu de vedere nu e normal sa reactionezi in asa fel. La urma urmei e un forum, e virtual. Poate ai probleme in viata de zi cu zi, nu stiu. E treaba ta, si daca e intr-adevar asa si te descarci pe forum pot sa inteleg oarecum. Daca nu, atunci habar nu am ce e cu tine. Chiar am observat ca nu ai incetat nici macar dupa ce toata faza aia cu threadul meu s-a incheiat.
In fine. Eu nu te-am insultat, nu am vorbit urat despre tine, si nici nu o sa o fac. As vrea doar sa imi raspunzi aici ce ai patit de ai reactionat in halul asta.
peseu - ca sa si iti raspund la intrebarea ta in legatura cu mesajele tale. Am tot dreptul sa le modific pentru ca sunt moderator pe sectiunea de rock international. Eu am taiat din ele tot ceea ce era offtopic, pentru ca nu poti sa imi spui cu ca un mesaj (al tau) in genul : "nu imi modifici tu mesajele" este ontopic cu subiectul dat.
in atentia domnului TheOffender
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
whatever, esti un baiat de nota 10, imi pare rau daca tu crezi ca ash crede altceva despre tine.
keep up the good work.
keep up the good work.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii