Bicuitzi :)
44 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Biscuitzi :)
Ultimul lucru pe care l-am facut inainte sa dorm a fost sa mananc un biscute si primul lucru de dimineata (dupa cafea si tigara) a fost tot un biscuite.. asa ca, ziceti aici ce biscuiti mancati si dati sugestii pt novicii in lumea biscuimii..preferatii mei sunt Prince si varianata lor din popor, Tismana, pe care i-am descoperit de curand..nici Biskrem nu-s de lapadat. VOI?
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
-
weed13 - Mesaje: 1868
is o tzestoasa, nu Leonardo, Donatelo sau cum le cheama..nu vrei nu mananci..da totusi, ia un petite beurre si fii on-topic. multumesc
- o_tzestoasa
- Junior Member
mutata. maine poimaine apar pe buna dreptate subiecte: manatarcile, pangasius sau pre disperarea aiului spanacul.
tzest, ia-o ca un avert, pe forumurile mele nu inghitsubiecte gen "doo fire doo paie mi-am pus gresie in baie", asa ca la viitoarea abatere ...
tzest, ia-o ca un avert, pe forumurile mele nu inghitsubiecte gen "doo fire doo paie mi-am pus gresie in baie", asa ca la viitoarea abatere ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pot sa fac io subiectu cu spanacu? 
gaga mai bine baga o retzeta de biscuitzi de casa cand ai timp, mi-am adus aminte k mama facuse rost de la o colega de una shi ieshea ceva excelent de delicios da din pacate a pierdut-o

gaga mai bine baga o retzeta de biscuitzi de casa cand ai timp, mi-am adus aminte k mama facuse rost de la o colega de una shi ieshea ceva excelent de delicios da din pacate a pierdut-o
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
iti dau pe private madame, plus ca subiectul este Bicuitzi adica altceva ... din lumea celor care nu cuvanta, doar arata.
aspirante la titina din lume, uniti-va
dsja: lipsa S o fi de la opsesie, aia cu "s..."
aspirante la titina din lume, uniti-va

dsja: lipsa S o fi de la opsesie, aia cu "s..."
- gaga
baga o retzeta de biscuitzi
conform titlului inspirat al tredului ie "bicuiti" care este varianta olteneasca de la "biciuiti" sau pe romaneste sa faci din cacat bici si sa-l trantejti pe forum

pot sa fac io subiectu cu spanacu?
fa-l, vedem noi dupa aia daca o sa faci paosa o luna sau 3

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (4 membri si 2 vizitatori)
gaga*, Oribilul Mosh, Sydney
bre creca ca ... asta .... cum ii zice ... oripilu a citit ca e cu buci si itzi si a aparut
gaga*, Oribilul Mosh, Sydney
bre creca ca ... asta .... cum ii zice ... oripilu a citit ca e cu buci si itzi si a aparut

- gaga
no, am reparat situatie..am mancat un S de emotie ca postez..lasa k si la katerinci e bun si asta cu Titina a fost, ne-la-locu-ei, k sa nu zic altfel 

- o_tzestoasa
- Junior Member
o tzestuasa_duar ia scrie:yo vreau un thread despre biscuti
am mai gasit un regionalism la biscuiti pe alt tred, e vorba de biscuti, folosit mai mult in zona gorjului la granita dintre satele buduhala si biscuteni, biscutenii fiind renumiti in zona pentru gustosii biscuti facuti pe baza de malai

-
de ce? nu vreti toate purtatoarele de tzuale o suta de mii sa aveti de o suta de para?
nu va scoateti ce aveti mai bun la orice privitor? (ma rog chiar daca lasa de dorit calitatea, stiu de patrujcinci de ani care te-ar baga in corzi)
bun venit nanuka 3 (desi raluca a mai invatat si ma bucur)
las' ca vine si printu tau, cu asa atuuri, cluju de la funar e cam najpa (zice kesh) da' nui bai ne descurcam
las ca te ia mosh pe loco, nu asta face mereu? intra pe YM cu cine poate si ii atrage colo ca poate poate concureaza fc.
io personal daca ash fi propietar ash da un mare ban la oripilu mosh ca ia de pe fc tota crema
(in loc sa isi ia lutzele de unde poate), da' nu-s asa ca ... sa ne radem de purtatoarele de oarece tzatze.
peseu: si nanuka si titina is zece clase peste, orice ar zice daimon
papa
nu va scoateti ce aveti mai bun la orice privitor? (ma rog chiar daca lasa de dorit calitatea, stiu de patrujcinci de ani care te-ar baga in corzi)
bun venit nanuka 3 (desi raluca a mai invatat si ma bucur)
las' ca vine si printu tau, cu asa atuuri, cluju de la funar e cam najpa (zice kesh) da' nui bai ne descurcam

las ca te ia mosh pe loco, nu asta face mereu? intra pe YM cu cine poate si ii atrage colo ca poate poate concureaza fc.
io personal daca ash fi propietar ash da un mare ban la oripilu mosh ca ia de pe fc tota crema

peseu: si nanuka si titina is zece clase peste, orice ar zice daimon
papa
- gaga
daca imi dati mie ban...imi fac 1000 de clone precum Invincible...si o sa va bantui tot restul vietii....numai cu proxiuri din Singapore si Arabia Saudita 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
decdi tztele-s problema, sa inteleg? n-am pus pozele in scopu ala sau in orice scop la care te-ai gandit. si nici n-am pretins ca ma mandresc cu ele. asa ca, daca eu nu am treaba cu tine, m-as bucura sa raman lucrurile asa. ziceai tu candva ca jignirile nu prind bine si nu fac placere nimanui. multumesc mult de aprecieri, oricum!
- o_tzestoasa
- Junior Member
daca imi dati mie ban...imi fac 1000 de clone
iti dai seama ce placere o sa am sa stau la iarna in fata shemineului si sa-ti banez pe-ndelete cele 1000 de clone sorbind agale cate-o techila si rontzaind un bicuit intre banari

-
nu tzatzele-s baiul ci atitudinea de lutza. pe haleli si pe rock nu ai ce cauta printesa.
si nu apreziez aspirantele la plapumi mai lungi
edit; acu vazui aia cu clonele: o tzuapa inplus sau in minus =))
side plm cat e ceasu ne vedem luni futui lutzele ma-siia
si nu apreziez aspirantele la plapumi mai lungi
edit; acu vazui aia cu clonele: o tzuapa inplus sau in minus =))
side plm cat e ceasu ne vedem luni futui lutzele ma-siia
- gaga
decdi tztele-s problema, sa inteleg?
asta numa in cazu in care ai creieru in tzatze

-
tzestuaso, tzatzele in general nu is o problema, adica testosteronu meu asa zice. acuma depinde si de alti factori... cum ar fi firimituri de bicuiti intre iele.
-
weed13 - Mesaje: 1868
gaga scrie: peseu: si nanuka si titina is zece clase peste, orice ar zice daimon
si ce zice daimon? ca nu-mi aduc aminte ?
de fapt nu am comentat niciodata public, despre nici una dintre persoanele de care vorbesti pentru ca nu le cunosc si nu am avut nici o tangenta cu ele. daca vrei iti dau un mesaj in care iti spun ce cred despre fiecare, nu e nici o problema.
NU mi se pare normal sa fiu bagat intr-o discutie care nu ma priveste
... sau ar trebui sa-ma simt flatat ca aminteste dana de mine?:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
din cate sa inteleg yo, lu gaga nu ii plac biscuitii..dar adora tzatzele tezstuasei..brava gaga...este cumva un nou hobby???
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
Se iau 2 biscuiti Petit Beurre.Se freaca unt cu zahar pana la omogenizare,apoi se spune cacao si se freaca pana la o noua omogenizare.Pofta buna.
(se freaca mult in reteta asta,nu e vina mea)
(se freaca mult in reteta asta,nu e vina mea)
-
incoherent - Junior Member
Am mixer,blender,storcator de fructe
Poate nu stii ca exista oameni predispusi la accidente.Sunt cosmarul oricari companii de asigurari-in jurul meu probabilitatile se schimba,dinamica universului se altereaza-orice oviect casnic poate/va dunctiona defectuos in maiinile mele,orice bibelou pe care il privesc are sanse sa devina cioburi la 2 minute dupa ce plec.In cazul unei tornade de exemplu,c sioguranta cel mai sigur loc din lume e in bratele mele,fiindca in jur sigur totul va fi devastat.
Concluzie-prefer lingura de lemn

Concluzie-prefer lingura de lemn

-
dej, din toata abreala de mai sus, n-am retinut decat ca-ti place lungura de lemn 

- o_tzestoasa
- Junior Member
Ahem
lingura de lemn rullz, nu curenteaza.Mai trebia sa notezi si ca mixeru e periculos,si ca prefer sa frec in loc sa bat.
Biscuiti inmuiati in ceai ?Ati consumat careva?Conteaza si ceaiul,si biscuitele.

Biscuiti inmuiati in ceai ?Ati consumat careva?Conteaza si ceaiul,si biscuitele.
-
am mancat ieri la cineva niste biscuiti cu crema adusi din italia sincer au fost cei mai buni bizcuytzy care mi-a dat sa mananc vreodata,
si daca suntem la capitoul inmuieri imi plac cei inmuiati in lapte cald
si daca suntem la capitoul inmuieri imi plac cei inmuiati in lapte cald
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
44 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii