Petitie!
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Petitie!
Domnule eyewitness, stimati admini, va rog frumos, daca se poate, a se lua in calcul rugamintea mea ferbinte, care am fost un dobitoc shi nam shtiut de capu meu cand am vrut sam schimbatz nicku, da' va rog io tare mult, din tot sufletzelul meu meschin shi intunecat, plin de ura fatza de stelishti shi dinamovisti, va rog eo, sa-mi schimbatzi inapoi nicku in Daimon, ca tare mie dor. va multzumesc anticipat. al dumnevoastra pe veci, Daimon. (vedetzi? am pus Daimon in sperantza ca ruga imi va fi auzita) shi cua sta inchei shi iarsh va mai multzumesc incodat la fel de anticipat
tin sa multumesc din suflet antipaticei nocturne care m-a ajutat cu scrierea acestui mesaj si mi-a oferit suport moral in demersul meu.
rog pe toti forumistii sa voteze pentru a ma sprijini in incercarea mea de a-mi recapata identitatea. va multumesc pentru sustinere.
al dvs Daimon (cu trema, va rog frumos)
tin sa multumesc din suflet antipaticei nocturne care m-a ajutat cu scrierea acestui mesaj si mi-a oferit suport moral in demersul meu.
rog pe toti forumistii sa voteze pentru a ma sprijini in incercarea mea de a-mi recapata identitatea. va multumesc pentru sustinere.
al dvs Daimon (cu trema, va rog frumos)
-
Daimon - Mesaje: 5074
Ba, si io vreau Daimon. Ai avut noroc ca nu te-am injurat cand te-am vazut in topu ala ca habar n-aveam cine plm e mephisto. 

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
de parca mai trebuia sa precizezi ca te-a ajutat nocturna. contributia ei e evidenta de la o posta fara ochelari de soare sau de eclipsa
eu votez!!!
edit: am votat DA! Vreau! si a fost primul vot. dai o bere lui piskesu din partea mea pentru asta
(unde dai este dai si nu dă-i)

care am fost un dobitoc shi nam shtiut de capu meu cand am vrut sam schimbatz nicku, da' va rog io tare mult, din tot sufletzelul meu meschin shi intunecat, plin de ura fatza de stelishti shi dinamovisti, va rog eo, sa-mi schimbatzi inapoi nicku in Daimon, ca tare mie dor.
eu votez!!!

edit: am votat DA! Vreau! si a fost primul vot. dai o bere lui piskesu din partea mea pentru asta

............................
- sin ella
şase luni.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
decida, fara suparare daimon da tre sa dau la vileag k te-am intrebat deschis shi fara ocolishuri ce-a fost in capu tau cand tzi-ai schinbat nicku cu jenibilitatea aia... 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Daimon sinplu? asea, cu un "i" normal? ca parca erai mai sophisticat
nu stiu bre, tresa cujet, nu poci vota asea, din prima (mai ales ca mai ie si nedumerirea asta - vezi, puate lamurejt poporu)
nu stiu bre, tresa cujet, nu poci vota asea, din prima (mai ales ca mai ie si nedumerirea asta - vezi, puate lamurejt poporu)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ie cu trema, emire, asa cum era inainte... scrie acolo undeva si asta. multumesc tuturor pentru sprijin
k@tzy ma bucur ca vrei Daimon:D
merci cubule
bhuttu prefer sa lasam "conflictele" noastre in cadrul si contextul in care isi au rostul
shaki ejti rautacista bre. nu ie jenibil, dar nu ma reprezinta
migule srecna nova godina! (acu nujt daca e chiar corect scris)
nocti no comment:D
sinella sarutmana (la keshu ii dau oricum bere, cu baix, oricum nu merge cu de-astea)
h0va vere mai da si tu un semn cand esti pe ym
cr3tz votetzi sau nu votezi n-avea rost sa mai fac inca o optiune
keshu esti primu pe care il sun cand ajung in cluj;)
baix inteleg ca sunt niste reguli legate de schimbarea nick-ului, si nu vreau eu sa fiu mai, cum vrei tu, decat altii. dar sunt la prima cerere de genul asta in doi ani, si mai mult ca sigur ultima, ca m-am lamurit, Daimon o sa raman pe fc, in plus se pare ca mephisto asta a fost o maaare gresala, ca nu a prins, si toata lumea tot Daimon imi spune. tinand cont de toate aste sper ca se va face o exceptie.
k@tzy ma bucur ca vrei Daimon:D
merci cubule
bhuttu prefer sa lasam "conflictele" noastre in cadrul si contextul in care isi au rostul
shaki ejti rautacista bre. nu ie jenibil, dar nu ma reprezinta
migule srecna nova godina! (acu nujt daca e chiar corect scris)
nocti no comment:D
sinella sarutmana (la keshu ii dau oricum bere, cu baix, oricum nu merge cu de-astea)
h0va vere mai da si tu un semn cand esti pe ym

cr3tz votetzi sau nu votezi n-avea rost sa mai fac inca o optiune
keshu esti primu pe care il sun cand ajung in cluj;)
baix inteleg ca sunt niste reguli legate de schimbarea nick-ului, si nu vreau eu sa fiu mai, cum vrei tu, decat altii. dar sunt la prima cerere de genul asta in doi ani, si mai mult ca sigur ultima, ca m-am lamurit, Daimon o sa raman pe fc, in plus se pare ca mephisto asta a fost o maaare gresala, ca nu a prins, si toata lumea tot Daimon imi spune. tinand cont de toate aste sper ca se va face o exceptie.
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
ca in orice societate de oameni normali, minoritatea se supune majorităţii.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
[quote="DAIMONU"]
keshu esti primu pe care il sun cand ajung in cluj]
deshi in urma acestei afirmatii era sa te dezmostenesc, avand in vedere k Keshu mi-e la suflet, am trecut peste shocul provocat de ce ai zis shi votez PENTRU DAIMON. Mah, intelegetzi shi voi, era omu' intr-un moment de slabicune (ca sa nu zic DEMENTA..halatul,halatul doamna, cat e halatul)...dar acu shi-a revenenit, shi il vrem pe, shanume drukeru' inapoi

keshu esti primu pe care il sun cand ajung in cluj]
deshi in urma acestei afirmatii era sa te dezmostenesc, avand in vedere k Keshu mi-e la suflet, am trecut peste shocul provocat de ce ai zis shi votez PENTRU DAIMON. Mah, intelegetzi shi voi, era omu' intr-un moment de slabicune (ca sa nu zic DEMENTA..halatul,halatul doamna, cat e halatul)...dar acu shi-a revenenit, shi il vrem pe, shanume drukeru' inapoi

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Sunt si eu de partea lui mephisto (pfoai da` ce urat suna
), insa doar daca revine la nick-ul sau initial si-anume DaÏmon (si nu Daimon)
. Pai cum poti sa vrei un nick care sa fie format din literele clubului d i n a m o ?

-
Catalánul - Mesaje: 625
[quote="baixinho ©"]ca in orice societate de oameni normali, minoritatea se supune majorită]baixule, din respect pentru tine nu mai comentez si nu o sa fac nici un fel de comentariu. eu am avut doar o rugaminte. le multumesc celor care m-au sprijinit si voi respecta decizia pe care o veti lua.
-
baics, schinba-l tu bre ca io nam alea doo punte sa le pun peste i-ul ala obraznic. adica io-s de-acord 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii