Inainte de toate trebuie sa recunosc ca am refuzat sa citesc cartile lui Corut o lunga perioada de timp deoarece mi se face sila atunci cind o multime de oameni imi recomanda un nou scriitor....am credinta ca un mare scriitor nu este citit de catre masele de oameni .......suna dur dar nu toata lumea il intelege pe Noica,Cioran,Tutea...Din intimplare ori fortat de faptul ca eram in armata si altceva de facut nu aveam ( planton la dormitor pt. citeva ore ) am ales sa citesc cartea de pe masa in loc sa ma uit la pereti ....Era Pavel Corut .....si istoria incepe.....
In Pavel Corut si aici ma refer la cartile lui poti afla enorme informatii unele sint atit de incredibile incit par povesti dar credeti-ma am gasit informatii care sint ultra secrete......una dintre ele...baza militara din munti....nu stiu daca este el autorul acestor carti ori este un grup care incearca informarea populatiei folosind aceste carti.....este uimitor concentratia de informatii care se ascunde in acele carti...

Multi tineri ....isi dau cu parerea despre ce scrie dar n-au idee despre ce se intimpla in lume si nici in propria tara....Pavel Corut nu este un scriitor de duzina...in cartile lui poti afla informatii militare,economice,politice ...secrete bine pazite .....cind spune de arme psihotronice ...nu bate cimpii....ele exista si sint folosite iar din pacate unii le-au simtit pe propria piele.....acum o sa spuneti ca aberez.....daca bagati capul in nisip asta nu inseamna ca ce spune omul ala nu e adevarat ci doar ca voi nu vreti sa recumoasteti ori sinteti ignoranti.....Atunci cind va explica metode de inbunatatire a capacitatiilor propri prin autosugestie ......nu bate cimpii iar puterile lui Varain nu sint atit de iesite din comun daca cititi si alceva decit asa zisu mare ginditor PATAPIEVICI...in 65 Armata Romana facea teste privind puterile paranormale ale oamenilor....si publica carti in mic tiraj in folos militar....
Cei care spun ca mai bine ar asculta manele decit sa citeasca ....treaba voastra ....dar mai bine ati citi cum sa faceti avere ....Proverbul "Banii nu aduc fericire " este incomplet...."Banii nu aduc fericire , dar o intretine"....
Scopul lui Pavel Corut este trezirea Romanilor si a reusit cu o mare parte....din pacate nu indeajuns ...dar mai este timp......ideea este ca nu poti lua un om care n-a vazut in viata lui o masina si sa-l pui sa conduca un BMW .....asa si cu tot ce spune el.....se ajuta de povesti pt. a va informa si a va face sa cautati adevarul.......pt. mine este un geniu si asta deoarece a reusit sa schimbe in bine viata unor persoane....cit priveste cei care sint satuli de cartile lui dupa ce au citit 2 carti....alooooo TREZITIVA

Dar o sa va amintiti de el .....si o sa spuneti ca sinteti destepti de alegerea facuta ...manele iar cind n-o sa aveti bani o sa injurati de mama focului ...dar nu veti privi in oglinda sa vedeti cine este vinovatul.....asa ca bafta .......
Iar noi astia care alegem sa citim Corut ...si alti ca el o sa alegem tot ce este mai bun din cartile lui si ale altora....ca de aruncat cu noroi este simplu dar de construit ...mai greu.
Cu stima .....Ioan