Vreii sa fi miliardar? - varianta Pavel Coruţ

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vreii sa fi miliardar? - varianta Pavel Coruţ

Mesajde IOAN » Mar Feb 07, 2006 1:14 pm

[-o Buna ziua,
Inainte de toate trebuie sa recunosc ca am refuzat sa citesc cartile lui Corut o lunga perioada de timp deoarece mi se face sila atunci cind o multime de oameni imi recomanda un nou scriitor....am credinta ca un mare scriitor nu este citit de catre masele de oameni .......suna dur dar nu toata lumea il intelege pe Noica,Cioran,Tutea...Din intimplare ori fortat de faptul ca eram in armata si altceva de facut nu aveam ( planton la dormitor pt. citeva ore ) am ales sa citesc cartea de pe masa in loc sa ma uit la pereti ....Era Pavel Corut .....si istoria incepe.....
In Pavel Corut si aici ma refer la cartile lui poti afla enorme informatii unele sint atit de incredibile incit par povesti dar credeti-ma am gasit informatii care sint ultra secrete......una dintre ele...baza militara din munti....nu stiu daca este el autorul acestor carti ori este un grup care incearca informarea populatiei folosind aceste carti.....este uimitor concentratia de informatii care se ascunde in acele carti... ==D
Multi tineri ....isi dau cu parerea despre ce scrie dar n-au idee despre ce se intimpla in lume si nici in propria tara....Pavel Corut nu este un scriitor de duzina...in cartile lui poti afla informatii militare,economice,politice ...secrete bine pazite .....cind spune de arme psihotronice ...nu bate cimpii....ele exista si sint folosite iar din pacate unii le-au simtit pe propria piele.....acum o sa spuneti ca aberez.....daca bagati capul in nisip asta nu inseamna ca ce spune omul ala nu e adevarat ci doar ca voi nu vreti sa recumoasteti ori sinteti ignoranti.....Atunci cind va explica metode de inbunatatire a capacitatiilor propri prin autosugestie ......nu bate cimpii iar puterile lui Varain nu sint atit de iesite din comun daca cititi si alceva decit asa zisu mare ginditor PATAPIEVICI...in 65 Armata Romana facea teste privind puterile paranormale ale oamenilor....si publica carti in mic tiraj in folos militar....
Cei care spun ca mai bine ar asculta manele decit sa citeasca ....treaba voastra ....dar mai bine ati citi cum sa faceti avere ....Proverbul "Banii nu aduc fericire " este incomplet...."Banii nu aduc fericire , dar o intretine"....
Scopul lui Pavel Corut este trezirea Romanilor si a reusit cu o mare parte....din pacate nu indeajuns ...dar mai este timp......ideea este ca nu poti lua un om care n-a vazut in viata lui o masina si sa-l pui sa conduca un BMW .....asa si cu tot ce spune el.....se ajuta de povesti pt. a va informa si a va face sa cautati adevarul.......pt. mine este un geniu si asta deoarece a reusit sa schimbe in bine viata unor persoane....cit priveste cei care sint satuli de cartile lui dupa ce au citit 2 carti....alooooo TREZITIVA :dir: ca altfel o sa traiti sclavi toata viata......o sa munciti 8 ore la o slujba de cacat fie ca sinteti director ori sudor tot la fel e ...cind o sa vina seful si o sa va dea afara o sa va simtiti neajutorati,revoltati.....4 ore o sa le pierdeti pe drum ,mincare, dus....8 ore somn si mai aveti si voi de trait 4 ore pe zi.....timp care il impartiti cu copii,soacra ,mama,tata,frate si desigur cu sotia...iar apoi o sa va refugiati in manele si alcool........ :x
Dar o sa va amintiti de el .....si o sa spuneti ca sinteti destepti de alegerea facuta ...manele iar cind n-o sa aveti bani o sa injurati de mama focului ...dar nu veti privi in oglinda sa vedeti cine este vinovatul.....asa ca bafta .......
Iar noi astia care alegem sa citim Corut ...si alti ca el o sa alegem tot ce este mai bun din cartile lui si ale altora....ca de aruncat cu noroi este simplu dar de construit ...mai greu.
Cu stima .....Ioan [-o [-o
IOAN
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Feb 07, 2006 1:45 pm

In Pavel Corut si aici ma refer la cartile lui poti afla enorme informatii unele sint atit de incredibile incit par povesti

si io am crezut initial ca sunt povesti da cand am citit ca o crejtina, pamanteanca de felu iei, a intrat in legatura prin telepatie cu cetateni din constelatia vega atunci mi-am zis, iote domne un scriitor care le jtie. mai mult , de cand citit-am pavel corut, sunt in legatura cu nijte uameni de pe o planeta care se invarte in juru lu procsima centauri si care ierea si iei mahniti ca s-a scunpit gazu si la iei, ca ie multa apa in benzina si pensiile ie mici. daca dau din noroc de-o gaura de vierme ma duc la iei sa-i consolez.

aaaa, ierea sa uit, tot de la corut am aflat ca dacii se trag din lupi. uare sa nu-l fi citit darwin pe corut?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Feb 07, 2006 2:19 pm

Multi tineri ....isi dau cu parerea despre ce scrie dar n-au idee despre ce se intimpla in lume si nici in propria tara....Pavel Corut nu este un scriitor de duzina...

Nah, e de contrainformatii si astia de la securitate sunt instruiti sa dea pe goarna secrete militare in forma literara ...

doar ca voi nu vreti sa recumoasteti ori sinteti ignoranti.....

a, deci daca cineva nu e de parerea ta e prost? bine gogule, cum spui tu.

Cei care spun ca mai bine ar asculta manele decit sa citeasca ....treaba voastra ....dar mai bine ati citi cum sa faceti avere ....

Mosule, miliardarule, nu sari si la un biet om cu ceva carti despre cum se fac marafetii cu imprumut? Ca de cand mi-am dat demisia am nevoie de bani de carti si nu stiu cum sa ii fac.

alooooo TREZITIVA

aloooo e forumul de literatura si se presupune ca ai trecut macar clasa la limba romana (nu si literatura romana evident, da' magar dulcele grai al strabunilor bre).

cind o sa vina seful si o sa va dea afara o sa va simtiti neajutorati,revoltati.....

am avut o epifanie! cand l-am concediat io pe el de aia era revoltat si neajutorat ...

si o sa spuneti ca sinteti destepti de alegerea facuta ...manele

draga domnule criptorhidie, manelistii au bani, nu stiu daca nu te-ai prins. si matale esti atat de indepartat de o decentza in gandire incat ma vad nevoita sa ma gandesc o perioada sa vaz ce o sa fie: split si mutat pe kterinci sau ban pentru cretinism exacerbat? privitorilor, vreo idee?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde IOAN » Dum Feb 19, 2006 5:21 pm

Vad ca iti place sa-ti dai cu parerea......aiurea.
Vrei bani...citeste cartile lui despre cum sa faci avere..sint chiar bune si daca crezi ca esti peste nivelul asta ...Russ Whitney ori Robert Kiyosaki in engleza....schimbati cercul de prieteni...daca vrei sa faci banii stai pe linga cei care fac bani nu pe linga cei care au un JOB ...Nu am timp de gargara ieftina si nici nu am ca scop sa te ajut pe tine sa vezi lumea asa cum este ea in realitate...daca alti inteleg, ok daca nu ...selectie naturala....nu intelege aici "solutia finala" ci doar ca daca nu te schimbi n-ai cum sa faci bani,simplu.
In USA 1 la 100 sint bogati cind ajung la 65 de ani ,3 traiesc din ce au acumulat si o duc bine ..restu :hang: .....si-au dat cu parerea aiurea ca tine si au facut pe desteptii fiecare pe unde au putut...la noi ,la Romani:pe stadion,prin Cismigiu,pe la prieteni,rude......la ei:baruri,meciuri de fotbal,basket....
Lasa gargara ieftina cu Romana ca nu ma cunosti,nu sti cine sint si nici ce-am facut in viata mea.....asa ca fara concluzi fara suport ca sint vorbe in vint si denota o gindire ..sa spun "ciudata"...gogule.
Mai citeste si tu ceva de Eminescu..si nu doar poezii.....citeste si viata lui Tesla.....si poate o sa-ti mai schimbi parerea...ori poate manelele sint alegerea ta...ce sa-i faci ....fiecare dupa cum ii este scris...zic unii ori cum iti asterni zic altii.
Era sa uit ...cu miliardarule ...sa stii ca ai nimerit-o \:/ ...chiar sint miliardar \:/ :dap: si nu datorez asta tie ci in mica masura lui Pavel Corut si altora ca el .....asa ca daca in general ti-ar merge cu aerele de superioritate ......las-o moarta ca e putrezita ...... ~p ~p
Iar daca vrei sa inveti sa faci bani ....deschide ochii daca nu ....da muzica tare, pe manele ,ca asa o sa faci banii ...pentru copilu minune si alti inculti....
Cu stima Ioan
IOAN
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Feb 19, 2006 5:35 pm

...chiar sint miliardar

uauuuu, iejti tare bre. respekt

si jiji becali ie miliardar si tot agramat ie, da' ce conteaza, ie bine ca tz-a deschis corutz calea spre succes. brava tie!

cu deosebita stima,

aiantu (c.ke)
eyewitness

Mesajde kant emir » Dum Feb 19, 2006 5:37 pm

deci IOANE, problema nu ie ca-ti place tie de Corut (ca deh, ie ievident ca ie pe gustul tau; daca nu apucai sa precizezi asta - baizauei de persoanele din anturajul tau, cele care ti-au recomandat cu asiduitate si tu i-ai refuzat paaaaana cand ai picat de planton! - creca se puteam sa presimtim), ci ca te dai de-a dura pe un forumutz de literatura (fara sa vorbesti prea bine limba ta; daca tot ejt miliardar, cat imi dai satz corectez - la punct si la virgula, cu grafia, cu topica etc - cele doo posturi de pana acuma, si chear si pe urmatuarele, pana la ban?)
...Nu am timp de gargara ieftina
- zi sa mori tu!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde bhuttu » Lun Feb 20, 2006 2:55 am

IOAN scrie:o sa munciti 8 ore la o slujba de cacat fie ca sinteti director ori sudor tot la fel e ...cind o sa vina seful si o sa va dea afara o sa va simtiti neajutorati,revoltati.....4 ore o sa le pierdeti pe drum ,mincare, dus....8 ore somn si mai aveti si voi de trait 4 ore pe zi.....timp care il impartiti cu copii,soacra ,mama,tata,frate si desigur cu sotia...

pai si week-endul?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde IOAN » Lun Feb 20, 2006 5:51 am

Pentru:
Eyewitness ......fi corect si compara numai in cunostiinta de cauza ca altfel .....esti un jiji becali dar fara bani si care isi da cu parerea....

Kant emir........invata si tu sa scri.....nu poti scrie ca nu vorbesc corect in limba mea cind nu m-ai auzit niciodata vorbind,corect ar fi fost....nu scriu corect gramatical dar probabil esti si tu prof. de limba RO facut la apelul bocancilor pentru un satuc in nordul RO ...cam pe unde se agata harta in cui....pacaliciule .....si care nu face diferenta intre vorbit si scris .....

Bhuttu......week-endul?!....pai familia cu ce o sustii ??? Cu 200$ pe luna ,in momentul cind RO va fii in UE?!
IOAN
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Feb 20, 2006 6:14 am

pai nu trebuie sa munceasca ma si nevasta? Sau daca face copil sta acasa, da' ii da statul indemnizatie. deci nu e chiar asa.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde kant emir » Lun Feb 20, 2006 6:16 am

este ca ie confortabil sa te simti ...inteligent? da' nu orcum, ci fara dubii, no?
nu poti scrie ca nu vorbesc corect in limba mea cind nu m-ai auzit niciodata vorbind,corect ar fi fost....nu scriu corect gramatical

decida: ertatz, pardon, bonsuar!
kant emir

Mesajde eyewitness » Lun Feb 20, 2006 7:05 am

Eyewitness ......fi corect si compara numai in cunostiinta de cauza

ai dreptate, gigi becali are un sensibil avantaj in fata ta in ceea ce priveste limba romana
eyewitness

Mesajde IOAN » Lun Feb 20, 2006 9:16 am

esti inteligent precum Ceausescu.......simti nevoia sa te lauzi singur ca alti iti dau suturi in posterior ori te ...pe la spate.
am mai spus si ma repet .....gargara ieftina .......sinteti niste frustrati.....ca altceva nu stiti........
Daca vreti sa discutam deschide-ti o carte si apoi DA putem discuta ....DESTEPTILOR....
Puneti mina si cititi .....ca tot jiji sinteti.
ura
IOAN
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 20, 2006 10:01 am

kant emir scrie:decida: ertatz, pardon, bonsuar!

adevar grait-ai :D
eyewitness

Mesajde IOAN » Lun Feb 20, 2006 10:36 am

Un singur cuvint te caracterizeaza : FRUSTRAT
Esti frustrat ca n-ai servici,n-ai bani,ca esti un nimeni.Ai vrea sa fi bagat in seama de alti
dar ......talentul tau se margineste la acest forum......si atit.Nici macar n-ai inteligenta sa citesti ceva care sa-ti fie folositor .....traiesti ....mai bine zis faci umbra degeaba.Vrei sa fi inteligent dar .......mai invata tica ......Mai umbla prin lume poate asa o sa te mai luminezi un pic.
ura nimicule
IOAN
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 20, 2006 11:16 am

ioane, nu-mi inspiri decat mila
eyewitness

Mesajde piskeshu » Lun Feb 20, 2006 11:49 am

Ioan, esti la fel de prost ca Pavel Curutz.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Lun Feb 20, 2006 11:50 am

IOAN scrie:Daca vreti sa discutam deschide-ti o carte si apoi DA putem discuta ....

ce zici, baicsi? :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde IOAN » Lun Feb 20, 2006 11:57 am

Ti-am spus ca esti frustrat si n-am gresit......dar mai si dai dovada de prostie crasa.....faci pe elevatu .....tragi concluzii....fara nici o baza.....parca ai fi inca la liceu.
Nu poti purta o discutie inteligenta ca n-ai nimic in cerebel...incerci sa fi negationist dar prostia nu o ascunzi .....te mai si lauzi cu ea.O expui pe forum s-o admiram si noi, limitarea ta n-are limite....te dai un Boby Fisher si de fapt esti un neica nimeni....tiriie basini,coate goale.....
IOAN
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Feb 20, 2006 12:00 pm

Ba, cu fanii lu curutz nu poti purta discutii inteligente. Calitatea de fan curutz e un eufemism pt prostie. Curutz e pt prosti.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Lun Feb 20, 2006 12:02 pm

bre, ia stai matale o saptamana pe bara. am avut suficienta rabdare cu tine, te-am lasat sa-ti depeni ineptiile dar se pare ca ai resurse nebanuite. pa!
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Lun Feb 20, 2006 12:55 pm

shaki, uomu froia sa apeleze la vrajitoare, care ele trebuia sa-i deschida cartzile!

sh-apoi tocma cand froiam shi io sa-l intreb, horsconcurs, ce-are cu staele din nordu RO, adecatelea de ce nu din sudu RO sau din est prin N-NE, voi mi l-atz banat :(

in concluzie, pí£ví£luc rulz, ca ni cum baga zazanie intre urmashii lu Zalmoxe!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde kant emir » Lun Feb 20, 2006 1:21 pm

dar se pare ca ai resurse nebanuite - poi si ce, nu trebe ezpluatate? nu vez ce apetitus magiores are forumijtii? totz tzipa dupe scandal, si tu ne ei giucariuara!
kant emir

Mesajde IOAN » Vin Mar 03, 2006 12:26 pm

:ban: :ban:
Epoca de AUR nu sa terminat pe la unii. Deh ce sa faci.....te apuca mila cind realizezi cum gindesc....
Si se pare ca regula acestui forum se aplica numai unor persoane care sint din afara.....curata dictatura....coane Fanica. Ar trebui sa numarati: ....2 la prefectura....sa nu uitati Sc. de fete....si hopa :ban: ca deranjeaza si iara un :ban: ca asa ii sade bine lu Moromete cu biciu in mina....dai cu :ban: Moromete......
No amu ce sa zici ..te crucesti si-ti faci cruce....ca mare e gradina lui Dumnezeu. :U
IOAN
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 03, 2006 12:31 pm

auzi crejtine, daca vrei sa scrii de pavel corut e ok, insa daca vrei sa faci polemica pe alte teme iti zic de pe acum larevedere
eyewitness

Mesajde kant emir » Vin Mar 03, 2006 12:47 pm

da' ceare bre, sho revenit din ban si inca nu jtie pe ce lume se afla?

bre Ioane, uite aici parerea mea (ca n-am nica special cu tine): reciteste treadu asta, macar de cand ai intrat tu (da' citeste-l de parca ar fi scris altcineva, nu tu), judeca domol si pe urma vezi daca te mai intereseaza acest forum (ideea e ca anumite manifestari starnesc - aproape invariabil - anume reactii; pritzi?)
kant emir

Mesajde IOAN » Vin Mar 03, 2006 12:54 pm

Sa traiesti crejtine ~a no ii musai sa scriu despre Corut.........parca asta si faceam ....iar despre restu....o fi la Fetesti ca e 9:34...la 10 ajunge la......sa traiesti conasule... ==D
IOAN
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Mar 03, 2006 1:49 pm

mah Ioane, pentru ca nu-s asa de priceput la corutzianizme, am sa te intreb despre
Moromete cu biciu in mina

am prins ideea ca te simti abuzat, da' de unde comparatia? care Moromete era tiranu ala biciuitor?
kant emir

Mesajde cubu » Vin Mar 03, 2006 2:33 pm

Bre, mi se pare mie sau Ion e irefiutabilu?
indescifrabil
cubu

Mesajde baixinho© » Vin Mar 03, 2006 3:59 pm

nNnNnUuUuU
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Mar 03, 2006 6:33 pm

aici l-ati adus pe curutz? haide bre ca nu erau destui agramati pe literatura, de ce l-ati trambalat pe poponutz taman pe katerinci? ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii