Fii capitanul nostru!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Fii capitanul nostru!

Mesajde cubu » Joi Iun 01, 2006 4:17 pm

Motto:

kant emir scrie:ma plictisesc teribil - undeofi cubu? si ceofi facand iel? si nici pe piskeshu nul mai vad

Deci din nemarginita mila si pura simpatie pentru userul citat mai sus, ca doi buni prieteni ce ii sunt, userul cubu si userul piskeshu s-au hotarat sa ii ureze cu ocazia acestui tred niste fericite "buna dimineata", "noapte buna", "la multi ani", "tzutzu", etcsamd (mai ales!), plus bonus o multime de bagari de seama, ca sa nu se mai simta singur... toate acestea incepand de astazi, 1 iunie, pana in vecii vecilor amin. Initiativa ni se pare foarte binevenita, cei doi poate nu reusesc sa intre zilnic pe forum ca sa-si salute bunul lor amic, iar acesta s-ar putea simti lezat in vreun fel. Oricand i se face dor, persoana in cauza poate vizita acest thread ca sa-i aduca aminte de cei doi. Pe langa asta, sincer, e mult mai simplu sa scrii un post acum, decat sa scrii aproape zilnic aceleasi texte si urari care se subinteleg.

Cei care doresc sa se alature acestui program pot sa posteze aici... dar atentie! un singur post de fiecare. Unul pentru eternitate.
indescifrabil
cubu

Mesajde piskeshu » Joi Iun 01, 2006 4:21 pm

Asa iuhuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Tzumutzulutzu kantemilutzu! Sa nu te schimbi, sa ramai tot asa,sa fii iubit, sa nu-ti patezi shalvarii sau morcovii cu cafea! Si s-o lasi pe nevasta-ta sa umble si fara batic! yuhuuuuuuuuuu!

Te pup dulce!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde kant emir » Joi Iun 01, 2006 4:56 pm

iaca, s-au scremut doo capete luminate si n-a iesit altceva decat treadul asta!
continuati, maruntzeilor, continuatzi (poi pentru ce altceva e forumul de caterinci?) - nici macar impreuna nu facetzi prea multe parale
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde kant emir » Joi Iun 01, 2006 8:57 pm

bon, am revenit umpic:
1) cubu - poate ca nu ai observat, dar, de la "redeschiderea ostilitatilor", n-am facut decat sa te intzep amical. Scopul (declarat, pentru unele persoane) meu a fost sa tatonez - daca mergi si tu pe glumitze, e ok, o lasam moale (pentru ca, vrand nevrand, "convietuim" pe acelasi forum - o atmosfera relaxata e binevenita oricand) si comunicam firesc; daca te otzarasti, ne luam la tranta - deschis adica - si basta, ambele variante fiind pe placul meu. Nu o sa iti ascund ca nu te simpatizez deloc, dimpotriva chiar. Nici motive sa te respect nu prea am gasit, si daca vrei explicatzii o sa detaliez.

2) piskeshu - situatzia este similara, am aproximativ aceleasi sentimente si pentru tine, dar, la fel ca si cu cubu, cred ca as putea sa comunic normal si cu persoanjul pe care il interpretezi pe fc; voi decidetzi

3) eyewitness - pentru ca tu esti moderatorul caterincilor, si pentru ca mai esti si admin, iti propun sa deschizi un subforum (s-ar putea numi "Divanul, sau galceava lui cu lumea" - asta btw de o chestiune cu care imi tot desmearda lumea nick-ul) unde sa mutzi treadul acesta, si unde sa ne putema lua la sfadalie adevarata, fiind 100% ontopic; fiecare tread deschis acolo va avea un nume (ca orice meci; mergand pe exemplul acestuia, am putea zice "cubu & piskeshu vs kant emir", unde flacaii ma provoaca, eu accept provocarea si ne spurcam sistematic; poporul priveste de pe margine si nu se baga - cel mult pe niste "comentarii"; in schimb le putem facem un poll, unde sa poata sa-si exprime simpatia/antipatia si sa decida "invigatorul" - eventual cu niste criterii)
Parerea mea este ca ar fi destul de amuzant (si chiar si eficient - mereu sa gaseste cineva care sa aiba grija altcuiva si sa nu mai incapa unii de altzii)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Joi Iun 01, 2006 9:07 pm

ihi, tred inchis
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii