Buna ziua!
Avand in vedere ca am primit in jur de 140 de pm-uri, nu cred ca este cazul sa ma mai prezint, dar vreau sa o fac oricum: sunt Nicholas Alex.
143 de pm-uri = 143 de pm-uri pline de rugaminti, cereri de ajutor, amenintari si avansuri homosexuale. Toate legate mai mult sau mai putin de sex. Pacat ca timpul meu este, in acest moment prielnic, foarte limitat, deci voi incerca sa va raspund la toti prin acest post.
In caz ca aveti indoieli in ceea ce priveste profesionalismul meu, va dau un CTRL-C + CTRL-V la un pm primit de la o persoana foarte satisfacuta de sfaturile mele:
"Draga Nicholas Alex,
Toate fetele au fost innebunite de sfatul si ideeile tale.Fiecare dintre noi am avut cel putin 300 de orgasme si cred ca am si ejaculat,sau o fi fost pipi? Sau poate era apa care ne-am bagat-o in vagine.
Am facut cum ai zis tu si ne-am scos toate hainele. Apoi am inceput o orgie ca-n filme.Chiar atunci,un tir plin cu ulei de masa (floarea soarelui) a avut un accident pe strada noastra.Sa rasturnat asa de tare incat vreo 15 de litri de ulei a ajuns la noi in camera prin fereastra deschisa. Sa vezi cum cadeam si alunecam unele pe altele, de parca eram gashte.Gashte cu vagine!
Am avut asa de multe orgasme, incat sau unit intr-un fel de super orgasm, urmat de o explozie imensa.Am zburat toate in aer intr-un nor de pipi/apa/ejaculari si alte lichide ciudate.
Te rugam sa vi la noi in ****** cat mai repede.Vrem sa ne inveti toate alealalte in persoana!
Inca uda,
Claudia"
Huh, nu mai aveti indoieli acuma, hah?
Pentru inceput, un test simplu pentru fetele curioase. Va rog sa raspundeti cat la mai subiect pentru a evita greselile care vor duce la o stare ilara si plina de satisfacere din partea mea:
1) Ai sarutat vreodata un barbat?
2) Ai sarutat vreodata o femeie?
3) Te-a excitat?
4) Ai sarutat vreodata doua femei in acelashi timp?
5) Ati ramas la sarut sau ati facut si altceva?
6) Ati folosit "ustensile"?
7) Stii ce inseamna tribadism?
8) Te excita cuvantul tribadism?
9) Te-ai suparat vreodata asa de tare pe o fata, incat erai in stare sa-i faci sex oral la vagin?
10) La anus?
11) La amandoua?
12) Ai facut sex cu baieti?
13) Ai facut sex cu fete?
14) Ti-au creat fetele placere mai mare decat baietii?
15) Vrei o prietena care sa arate sexy, sau o lezbianca tunsa scurt?
16) Stii ceva mai sexy decat doua fete facand sex?
17) Te-ai rusina daca un barbat s-ar uita cand faci sex cu o fata?
18) Ti-ar place sa-l vezi masturband?
19) Ti-ar place sa va filmeze?
20) Ti-ar place sa va filmeze, apoi sa se masturbeze uitandu-se la film, dupa aia sa vanda filmul, sa cumpere o copie si sa se masturbeze iar?
21) Cine este mai sexy: Liviu Gutza sau Doria Ivan (vezi http://www.playboyromania.ro)
22) Pretinde ca ai face un dus cu Doria si ai fi deodata cuprinsa de o pasiune amoroasa. Descrie ce ai face:
23) Cum crezi ca miroase Doria?
24) Dar vagina ei?
Raspundeti incet, nu va grabiti. Nu este o limita de timp ca in testul de la http://www.timeyourmasturbation.com.
Cu respect,
Nicholas Alex
PS. Gaga nu poate raspunde la acest test, fiind banata din cauza celor 1506 de pm-uri, toate avand acelashi continut: Crezi ca seman cu Shakira?
Raspuns la cele 143 de pm-uri primite
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Raspuns la cele 143 de pm-uri primite
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Gaga nu poate raspunde la acest test, fiind banata din cauza celor 1506 de pm-uri, toate avand acelashi continut: Crezi ca seman cu Shakira?
nu esti sanatos la cabesa, era sa cad cu scaunu' de sub funduletz, tare si tzeapan cum iti place tzie.
si ca sa nu fiu offtopic, cred ca ai ratat PM-ul de la mine in care iti ceream, cand mai apari online, sa ma gratulezi cu prezentza dumitale pe un messenger sau pe un alt taram privat ca sa facem ce stim numai noi. miss you

Gaga
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii