Eminem...o realizare sau un esec?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce parere aveti despre Eminem?

Chestionarul s-a închis pe data de Dum Mai 18, 2003 9:53 pm

Una buna?
4
80%
Una rea?
1
20%

Voturi totale : 5

Eminem...o realizare sau un esec?

Mesajde Renato2002 » Sâm Mai 18, 2002 9:51 pm

Eminem lucreaza la un nou album
Se pare ca "Slim Shady" a avut ceva de lucru in ultima vreme asa ca lipseste de ceva timp de pe prima pagina a ziarelor de scandal. O mare parte din timpul rapper-ului a fost se pare ocupat de inregistrarile la noul sau album "The Eminem Show" ce va apare in aprilie,iar cealalta parte de filmarile la filmul "8 Mile" in care detine rolul principal. Albumul a fost produs (bineneteles) de Dr. Dre iar un fragment din melodia "Cleaning out my closet" va putea fi auzita in filmul mai sus amintitt. Binenteles ca acest film va avea si o coloana sonora ce va fi lansata odata cu filmul, asa ca daca vreti sa ascultati ceva nou aveti la dispozitie mai multe surse. Cateva secvente din film le puteti vedea pe site-ul oficial al filmului: http://www.8-mile.com
Fişiere ataşate
eminem.jpg
eminem.jpg (0 Octeţi) Vizualizat de 647 ori
Renato2002
Junior Member

Un raper de nota 10

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 19, 2002 4:52 am

As vrea sa mentionez in afara de cele spuse mai sus ca Eminem se afla printre preferintele mele muzicale si oriunde as fii la un chef...la scoala saul la munca ascult cu cea mai mare placere melodiile acestuia...cred ca si voi aveti o parere destul de buna ca si a mea despre Eminem...de aceea am creat si acest sondaj...sa vad cat de mult iubit rapp-ul de calitate...:o :)
Renato2002
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Mai 19, 2002 2:10 pm

Intra shi tu pe Forumul de la HH&Rap, subiectul exista deja acolo....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii