Gaz pe Foc, fara Alin!(?)

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde djdiu » Mar Iun 04, 2002 4:56 pm

In ultimul concert GPF, 2 iunie, ,trupa a evoluat fara Alin. Am ramas timpit cand am auzit. GPF nu mai are inspiratie? Totusi Alin are toate motivele sa se desparta de familia GPF: este casatorit, este medic stomatolog. Rog fanii sa viziteze site-ul
Fan Clubului Gaz pe Foc !
Nu sunt prea optimist in viitorul formatiei fara Alin, dar din cate stiu, si cate am auzit atat Lucian, cat si Paul sunt hotariti sa nu mai coopteze un alt membru.
Au fost cinci, dupa aia 4, dup`aia 3 si amu` 2? Oare urmeaza ca unul din ei sa continuie sub numele de GPF?

Voi reveni cu noi informatii...

DjDyu
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Iun 08, 2002 12:18 am

aoleo!cum dom'le?pleaca Alin?nu se poate!asa ceva este imposibil!nu poate exista Gaz pe Foc fara Alin!
sunt distrus!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Re: Gaz pe Foc, fara Alin!(?)

Mesajde stefan » Sâm Iun 08, 2002 1:42 am

Initial trimis de djdiu

In ultimul concert GPF, 2 iunie, ,trupa a evoluat fara Alin.

Apropo de lamerii astia...

Acu vreo saptamana era pe vh1 Chris Isaak, "Wicked Game" si am luat si eu chitara sa-i scot acordurile. Surpriza! Sunau cunoscut... Parca le auzisem undeva... Era melodia aia "Gaz pe Foc", "Adio"... sau cum ii ziceau. E adevarat, GPF cantau aceeasi progresie, doar ca "Wicked Game" e din Bm iar ei il iau din Dm... Si ritmul s-ar putea sa fie putin variat.

E adevarat, e o forma mai subtila de plagiat, poate inconstienta, si mai greu de dovedit: "Dom'le, poti sa pui patent pe progresii de acorduri?" etc.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Re: Re: Gaz pe Foc, fara Alin!(?)

Mesajde djdiu » Sâm Iun 08, 2002 1:04 pm

Initial trimis de stefanp

Apropo de lamerii astia...

Acu vreo saptamana era pe vh1 Chris Isaak, "Wicked Game" si am luat si eu chitara sa-i scot acordurile. Surpriza! Sunau cunoscut... Parca le auzisem undeva... Era melodia aia "Gaz pe Foc", "Adio"... sau cum ii ziceau. E adevarat, GPF cantau aceeasi progresie, doar ca "Wicked Game" e din Bm iar ei il iau din Dm... Si ritmul s-ar putea sa fie putin variat.

E adevarat, e o forma mai subtila de plagiat, poate inconstienta, si mai greu de dovedit: "Dom'le, poti sa pui patent pe progresii de acorduri?" etc.

"dom`le" ce ai vrut sa zici?

Mr. sly ... auzi..gusturile nu se discuta! GPF macar canta live...! Asa ca ciocul mic, asculta , gindeste, si dup`aia vorbeste! Oare tu nu stiai ca exista oamneni care invata pt. capacitate si teze cu castile la gura ascultand Gaz pe Foc? Ai putea sa ranesti pe cineva.. De ex. pe mine..;P ;P
djdiu
Junior Member

Re: Re: Re: Gaz pe Foc, fara Alin!(?)

Mesajde stefan » Dum Iun 09, 2002 5:41 pm

Initial trimis de djdiu

"dom`le" ce ai vrut sa zici?

Am vrut sa zic ca melodia aia este copiata - mi-a placut la inceput, si nu stiam cum de tipii puteau sa scoata asa ceva. Acum consider ca am primit raspunsul. Nu am de gand sa discut despre GPF, asa ca din punctul meu thread-ul se cam incheie aici.

Mr. sly ... auzi..gusturile nu se discuta! GPF macar canta live...! Asa ca ciocul mic, asculta , gindeste, si dup`aia vorbeste!

"Ciocul mic"??? Ce-ti mai trebuie scoala, ai deja stofa de "Mickey le Backchich" sau cum se scrie.
Plus ca gusturile tale o sa le discuti chiar tu dupa vreo... 6 ani, sa zic. Ai rabdare pana atunci.

Oare tu nu stiai ca exista oamneni care invata pt. capacitate si teze cu castile la gura ascultand Gaz pe Foc?

Cu castile la gura??!! Cum vine asta? Hai succes la capacitate! Si nu in ultimul rand, grow up!

Man, eu n-am nimic cu nimeni, cu atat mai mult cu tine, asta e, pubertatea, dar nu m-am putut abtine sa nu fac misto de tine, la cat mi se rupe de lamerii aia (oops)... Auzi, a plecat Alin. Lasa-l dom'le, are familie, are copii, alea-alea.

Ai putea sa ranesti pe cineva.. De ex. pe mine..;P ;P

Uite, pe viitor voi incerca sa nu te mai ranesc. E bine?
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde HaiDa » Lun Iun 10, 2002 11:50 pm

sa nu mai cante Alin mah...auzitzi voi...miezul, tocmai el cel care avea familie de intretinut...ntzntzntz.
Oricum I love you Rromania 4 ever...
Orgaze pe foc este o trupa de duzina cu muzica proasta...si aici nu e vorba de gusturi
HaiDa

Mesajde djdiu » Mar Iun 11, 2002 4:39 pm

Na` bine...o sa vedem peste 6 ani... Poate atunci nu o sa mai fie GPF.
Si oricum eu voi ramane fan GPF. Si auzi...Cine canta fain? 3SE, Andre, Animal X, Jojo?
djdiu
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iun 13, 2002 12:55 am

Initial trimis de djdiu
Na` bine...o sa vedem peste 6 ani... Poate atunci nu o sa mai fie GPF.
Si oricum eu voi ramane fan GPF. Si auzi...Cine canta fain? 3SE, Andre, Animal X, Jojo?

nu da in orice caz nu gaz pe foc.... AIA E MUZICA DAMMIT??!?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde djdiu » Vin Iun 14, 2002 11:36 am

E muzica live! Asa ca..!
djdiu
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iun 14, 2002 1:42 pm

Initial trimis de djdiu
E muzica live! Asa ca..!

scuze n-am stiut...daca canta live atunci ii ok. numa sa nu porti ochelari de soare/oglinda/obiecte usor casabile la tine daca te duci la concert cu ei....
tre
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Iun 14, 2002 5:45 pm

in sfarsit o veste buna.one down few to go!La mai mare baietzi!!!:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde tre » Sâm Iun 15, 2002 12:25 am

Initial trimis de MiG29
in sfarsit o veste buna.one down few to go!La mai mare baietzi!!!:D

;). asa optimist esti tu intotdeauna?
nu ar mai fi decat 3se, ackent, animal x, si cati or mai fi... din start is 10 idioti. crezi ca astia se mai termina ? ;))
tre
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Iun 15, 2002 1:12 am

trecool,pai e un inceput bun zic eu...sper sa o tzina tot asha pana cand nu mai ramane nici una,dar tinand cont de faptu k astea apar k ciupercile dupa ploaie situatzia e departe de a fii roz.:(
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde tre » Sâm Iun 15, 2002 2:34 am

Initial trimis de MiG29
trecool,pai e un inceput bun zic eu...sper sa o tzina tot asha pana cand nu mai ramane nici una,dar tinand cont de faptu k astea apar k ciupercile dupa ploaie situatzia e departe de a fii roz.:(

exactly muh point...
eah da-i dracu ca nu-i greu sa inchid geamu masinii si sa dau casetofonu la max daca trec pe langa vreo terasa cu gazpefoci/andrele/manele/etc. ;). ii tragic........
tre
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Iun 15, 2002 8:52 am

dupa cum am mai spus,sunt distrus de vestea asta ca pleaca Alin de la GPF.ce viitor mai are muzica romaneasca acum?orizonturile s-au ingustat,iar eu am ramas cu un gust amar dupa aflarea vestii.

mai djdiu,zi-mi mai si mie cum fac sa ma inscriu in fanclub GPF,macar sa-mi aduc si au contributia spirituala si materiala la pastrarea numelui si a acestei minunate muzici!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cri-cri » Sâm Iun 15, 2002 1:18 pm

of, doamne, sod caustic mai esti... stii doar ca nu poti face nimic in (cu sau ce prepozitie se vrea a fi folosita) gustul omului... lasa-l in prostia lui.
stii, sunt persoane mai putin avizate care chiar ar crede ca esti serios cand scrii mesajele astea ;)
sunt fetita si-s prostuta
cri-cri
Junior Member

Mesajde tre » Dum Iun 16, 2002 2:52 am

Initial trimis de cri-cri
of, doamne, sod caustic mai esti... stii doar ca nu poti face nimic in (cu sau ce prepozitie se vrea a fi folosita) gustul omului... lasa-l in prostia lui.
stii, sunt persoane mai putin avizate care chiar ar crede ca esti serios cand scrii mesajele astea ;)

'...sod caustic mai esti...' bhwhaahhhah!!! sod caustic barbatu lu soda caustica bhwhwahhahha!

ignorati-ma.
tre
Junior Member

Mesajde cri-cri » Dum Iun 16, 2002 10:39 am

Initial trimis de tre cool

'...sod caustic mai esti...' bhwhaahhhah!!! sod caustic barbatu lu soda caustica bhwhwahhahha!

ignorati-ma.

uffffffffff, din viteza uitai o virgula... oricum, ideea de baza era "sod, caustic mai esti"; dar te-ai prins tu de asta, nu?;)

uite ca nu te-am ignorat:)
sunt fetita si-s prostuta
cri-cri
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iun 17, 2002 2:01 am

Initial trimis de cri-cri

uffffffffff, din viteza uitai o virgula... oricum, ideea de baza era "sod, caustic mai esti"; dar te-ai prins tu de asta, nu?;)

uite ca nu te-am ignorat:)

dupa cum ai vazut nu m-am prins...mai mult sau mai putin voit :D :D :D
tre
Junior Member

Mesajde djdiu » Sâm Iun 22, 2002 3:59 pm

djdiu
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Iun 22, 2002 7:17 pm

Initial trimis de djdiu
Fan Club Gaz pe Foc... http://www.rhp.ro/fangpf
djdiu_gpf@apropo.ro

holy shit! :D :D :D :D
tre
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Sâm Iun 22, 2002 7:24 pm

asta ziceam si eu...sa vezi si sa nu crezi...anyway,gusturile nu se discuta...cred ca ar trebui sa devina deviza site-ului :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde djdiu » Sâm Iun 29, 2002 4:08 pm

Deviza...ma mai gindesc..oricum nu e o idee rea. si va spun ca peste 1-2 maxim 3 luni voi termina situ http://www.fanclubgpf.ro ! Acum ma uit unde e mai avantajos sa faci.. bizcity.ro sau myx.net ...Ce credeti?? Sau sa dezvolt asta http://www.rhp.ro/fangpf ???
Astept parerile voastre...
djdiu
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 08, 2002 10:55 pm

:hehe: Dar, pana la urma, cati au fost, cati au ramas, ca, din cauza atator abandonuri, despartiri, nu mai stiu ce sa cred si ce nu!
Stiu ca la inceput au fost trei sau patru, a plecat unul, din cauza ca era unul nou in trupa, pe urma, iar au ramas trei, ca erau patru, si asa ajungem in zilele noastre!
Imi cer scuze fanilor, dar eu chiar ca nu inteleg de ce trebuie sa se desparta atata!:confused:
Kayla

Mesajde tre » Lun Iul 08, 2002 11:38 pm

Initial trimis de Melutza
:hehe: Dar, pana la urma, cati au fost, cati au ramas, ca, din cauza atator abandonuri, despartiri, nu mai stiu ce sa cred si ce nu!
Stiu ca la inceput au fost trei sau patru, a plecat unul, din cauza ca era unul nou in trupa, pe urma, iar au ramas trei, ca erau patru, si asa ajungem in zilele noastre!
Imi cer scuze fanilor, dar eu chiar ca nu inteleg de ce trebuie sa se desparta atata!:confused:

hint: $$$$$. sau euro... :D :D
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 4:01 pm

Eu tot n-am inteles ce ai vrut sa zici...:confused:
Kayla

Mesajde Josefine^ » Joi Iul 11, 2002 5:24 am

Eu tot n-am inteles ce ai vrut sa zici...:confused:

las' ca te faci tu mare :p :D
just kidding... :a
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 1:39 pm

Mai am destul timp... Voi sunteti mai batranei, va inteleg...:D
Kayla

Mesajde Josefine^ » Joi Iul 11, 2002 2:11 pm

Mai am destul timp... Voi sunteti mai batranei, va inteleg...:D

mai "batranei" ,da...cu mine in frunte ;)
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 2:15 pm

Asta ar insemna ca si eu sunt aproape de termenul "batranica"!
E! Mai sunt altii, mult mai mari decat tine!:D
Kayla

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii