Damien's Fire
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Damien's Fire
Vaz ca Bucurestiul e plin de niste afise pe care scrie Damien's Fire si 150 de cantareti in concert. Deschid televizorul si il vad pe unu` care seamana cu Highlander, care zice ca s-a nascut in Romania, pune un nai pe o banca langa Ateneu, dupa aia niste cantareti care cica s-au dat pe langa alde Frank Zappa, Chick Corea and co. il lauda pe al nostru Highlander naist. Dupa aia vine iar impricinatul si zice ca s-a intors in Romania, sa cante pentru 5toti romanii.
Damien's Fire asta, concertul care va sa zica, e vineri seara. Mi-s curioasa. Alde KickAss and co, trageti si voi o fuga pe acolo, poate schimbam pareri dupa, pe aici.
Damien's Fire asta, concertul care va sa zica, e vineri seara. Mi-s curioasa. Alde KickAss and co, trageti si voi o fuga pe acolo, poate schimbam pareri dupa, pe aici.
- Eve
- Junior Member
Re: Damien's Fire
Nu prea am mai fost de curand prin oras, dar azi am iesit la o bere si am vazut si eu afisul. Nu am stat sa citesc, dar chiar ca sunt curios, mai ales ca acolo scia ceva de genul: "Intrarea libera"
Eu am o ideie mai buna: hai eu cu Vali si cu tine(Eve) sa ne ducem si sa vedem toti trei ce dracu e acolo. Sincer, am remarcat dedesupt ProFm, asa ca nu ma astept la prea mult.
Eu am o ideie mai buna: hai eu cu Vali si cu tine(Eve) sa ne ducem si sa vedem toti trei ce dracu e acolo. Sincer, am remarcat dedesupt ProFm, asa ca nu ma astept la prea mult.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Re: Re: Damien's Fire
Initial trimis de KickAss
Nu prea am mai fost de curand prin oras, dar azi am iesit la o bere si am vazut si eu afisul. Nu am stat sa citesc, dar chiar ca sunt curios, mai ales ca acolo scia ceva de genul: "Intrarea libera"
lol, tre sa ii cer voie lui manelesux:)
- Eve
- Junior Member
Raspuns cu tinta dubla!
1. Vali, eu stiu ca locatie unde sa te gasesc, dar telefon....lulu, ciu-ciu, chix, vax...
Da-mi tu un telefon maine pe mobil, si discutam
2. Eve, eu cred in bunul simt al lu' Manelesux. Cred ca nu doreste sa stea in fata dorintei noastre nestavilite de cunoastere. Acum pe bune, vii? Uite, cu Vali am stabilit (in principiu). Nu serios, da si tu un mesaj personal, in care sa ne comunici un nr. de telefon, sau sa ne propui un mod de intalnire vineri? OK?
Da-mi tu un telefon maine pe mobil, si discutam
2. Eve, eu cred in bunul simt al lu' Manelesux. Cred ca nu doreste sa stea in fata dorintei noastre nestavilite de cunoastere. Acum pe bune, vii? Uite, cu Vali am stabilit (in principiu). Nu serios, da si tu un mesaj personal, in care sa ne comunici un nr. de telefon, sau sa ne propui un mod de intalnire vineri? OK?
Anunt pe bune:
-
KickAss - Junior Member
Re: Re: Damien's Fire
Initial trimis de KickAss
1.Ce dracu se intampla aici????????????????????????????
2.Kickass,daca te dai la nevasta-mea nu-tzi mai fac cdu ala cu dream theater,da?Deshi cred ca incercarea vostra de a intra la un concert cu manele e suficienta pedeapsa.
3.Io am vazut un clip shi interbiu cu damien...e un tzigan care a venit aici cu gandu de a face manele...shi cand a vazut ca lumea sare ca arsa shi ca maneaua e rau famata,a zis ca incepe sa faca ceva mai stilat....adevaru e ca piesa pe care am auzit-o e ceea ce ash numi manea instrumentala....adica cel mai bun lucru care se poate scoate dintr-o manea,shi anume partea instrumentala.Ceva structuri de muzica tziganeasca shi orientala, dar cu pricepere cantate, daca am accepta ca maneaua poate sa evolueze,asta ar fi varianta evoluata.Ori undeva intre Bregovici shi manelele basic,alea cu lautari adevaratzi in spate....oricum, rau nu suna, dar tot tziganeasca shi balcanica ramane....shi datzi-mi voie sa imi asum optziunea subiectiva de a nu ma omori dupa arta balcanica shi tziganeasca.
4.Kickass,daca ai la indemana ceva therion sau lacrimosa,da-i la nevasta-mea ca io am vrut dar n-am putut din pricini obiective.
5.Eve,data viitoare cand vin acasa o sa-mi iau maieul patat cu mushtar shi bere,o sa am burta,o sa ragai ca un porc,o sa vorbesc vulgar shi o sa-mi banuiesc familia ca ma lucreaza pe la spate...shi o sa fac un circ de o sa ne planga copilu.Btw,ce mai shtii de el?
- Vizitator
Re: evident,eu sunt anonimu(empty)
Initial trimis de manelesux
nimika
Pai ia sa vedem. Ce vroiai tu? Therion si Lacrimosa? Cum sa-ti zic eu asa mai frumos. La indemana sunt, si culmea, am TOATE albumele. Nu mai saliva!!! O sa le trag pe un Cd, si eventual o sa ma intalnesc cu Eve sa i-l dau. Acum, ceea ce nu inteleg eu este de ce nu ti-l trimit tie direct? Cand e gata cd-ul cu Dream Theatre? PS. Mai bine trimite-mi o lista completa cu tot ce ai. O sa-ti trimit si eu una.
Anunt pe bune:
-
KickAss - Junior Member
eu ma asteptam
eu ma asteptam ca aici sa fie deja cronicile de la concert...cand colo..pixu!
bah, tipu a cantat bine, ceva asha bregovic+irlandeza+scotiana+ manele la un loc, dar de bun simt. mi-au placut viorile shi naiul lui.
gura casca cat cuprinde...
dupa aia am zis ca daca a fost Damian sa fie shi FIRE. a fost frumos, numai ca kickass shi eve aveau vase de spalat acasa shi ne-am tirat devreme...
eve, sper ca nu esti suparata pe mine pentru ce as fi facut in seara aia
bah, tipu a cantat bine, ceva asha bregovic+irlandeza+scotiana+ manele la un loc, dar de bun simt. mi-au placut viorile shi naiul lui.
dupa aia am zis ca daca a fost Damian sa fie shi FIRE. a fost frumos, numai ca kickass shi eve aveau vase de spalat acasa shi ne-am tirat devreme...
eve, sper ca nu esti suparata pe mine pentru ce as fi facut in seara aia

- Vizitator
Re: eu ma asteptam
treaba e ca eu una nu puteam sa fac nici o cronica la prea-minunatul concert. poate cel mult sa fac o cronica la cat v-am facut sa ma asteptati, pana am aparut, ca o doamna ce ma aflu. altfel, frumos concert, doar ca eu am lipsit de la el cu desavarsire. noroc ca am apucat sa vin la bere. vali, eu eram nitel cam ametita dupa ce am plecat din FIRE asa ca nu stiu ca intentii sinucigase aveai tu (lol). dar , asa cum i-am raportat si dragului meu sot, manelesux, am reusit cu o ultima sfortare (pe care nu stiu unde am gasit-o) sa ajung la mine acasa, si nu in alta parte (bis la lol).
dar vorba alora din filmele americane, thank you for a lovely evening (lol, once more). eniuei, sa mai facem d`astea, ca iele face bine la intelect si la moral:)
dar vorba alora din filmele americane, thank you for a lovely evening (lol, once more). eniuei, sa mai facem d`astea, ca iele face bine la intelect si la moral:)
- Eve
- Junior Member
Re
manelos, copilu` nostru e bine, ma suspecteaza ca il suspectez de addiction to <joint venture>, explica-i tu ca nu-i adevarat. ca daca e addicted e treaba lui, eu nu il mai bat ca ma ustura palmele. si mai spune-i ca i`m not interested in joint venture, ca a beer, ba chiar doua will do just fine for me, daca intelegi ce vreau sa spun. sambata am dus copilu´la petrecere. a fost ziua lu` cors, daca o mai tzii minte, ne-am plictisit repede si am fost in CLUB A, unde am baut gin bun si ieftin da` am ascultat Cristina Aguillera si kkturi d`astea, asa ca am cedat nervos repede si am plecat acasa. pe la 1 noaptea, ca eram deja obosita de noaptea precedenta, cand lui vali nu-i mai ajungea si desi era aproape 3 dimineata el tot ar mai fi horit:)
- Eve
- Junior Member
pai daca e ...
eve, pai daca e sa facem o treaba ca lumea, sa o facem pana la capat!! de aia nu vroiam sa plecam la ora aia din fire.
daca vroiai alcool, kickass shi pretenu au baut vodca, shi cred ca se gasea shi un gin la un pret de o bere.
acum sa te si scot fata cuminte, eu shi kick vroiam sa te luam la el acasa shi, cum eram treji, cine stie... dar tu, fata cuminte, cu frica de msux, ai plecat repede acasa. la un moment dat eram ingrijorat, ma gandeam sa te telefonam sa vedem daca ai ajuns acasa, dar aburii au acoperit aceste ganduri...
daca vroiai alcool, kickass shi pretenu au baut vodca, shi cred ca se gasea shi un gin la un pret de o bere.
acum sa te si scot fata cuminte, eu shi kick vroiam sa te luam la el acasa shi, cum eram treji, cine stie... dar tu, fata cuminte, cu frica de msux, ai plecat repede acasa. la un moment dat eram ingrijorat, ma gandeam sa te telefonam sa vedem daca ai ajuns acasa, dar aburii au acoperit aceste ganduri...
- Vizitator
Re: pai daca e ...
pai, vali, io zic sa mergem intr-o zi in fire si sa stam pana ne dau aia afara.
si lol,de ce nu zici asa? trebuia sa imi spuneti din seara aia clar ce intentii aveati, ca poate ma impiedicam, LOOOOOOOL.
<<<<<acum sa te si scot fata cuminte, eu shi kick vroiam sa te luam la el acasa shi, cum eram treji, cine stie... dar tu, fata cuminte, cu frica de msux, ai plecat repede acasa. la un moment dat eram ingrijorat, ma gandeam sa te telefonam sa vedem daca ai ajuns acasa, dar aburii au acoperit aceste ganduri... >>>>>
care aburi, moncher? ca parca erati treji, asa zici dumneata. asa sa fie oare? cred ca daca erati treji, ma convingeati, zau. sau va e frica de msux? bun barbat mi-am tras, baga spaima in astia cu intentii necuviincioase:)
si lol,de ce nu zici asa? trebuia sa imi spuneti din seara aia clar ce intentii aveati, ca poate ma impiedicam, LOOOOOOOL.
<<<<<acum sa te si scot fata cuminte, eu shi kick vroiam sa te luam la el acasa shi, cum eram treji, cine stie... dar tu, fata cuminte, cu frica de msux, ai plecat repede acasa. la un moment dat eram ingrijorat, ma gandeam sa te telefonam sa vedem daca ai ajuns acasa, dar aburii au acoperit aceste ganduri... >>>>>
care aburi, moncher? ca parca erati treji, asa zici dumneata. asa sa fie oare? cred ca daca erati treji, ma convingeati, zau. sau va e frica de msux? bun barbat mi-am tras, baga spaima in astia cu intentii necuviincioase:)
- Eve
- Junior Member
pai mergem
saptamana viitoare cand vrei tu, mai putin vineri (plec la munte)
de preferinat joia, ca atunci baga rock de tot felul
"si lol,de ce nu zici asa? trebuia sa imi spuneti din seara aia clar ce intentii aveati, ca poate ma impiedicam, LOOOOOOOL. "
ahaaaaaaaaaaaa
eram treji din parti. eu eram deaj cam luat, andrei nu stiu cat de mult, dar cred ca ne descurcam
msux e departe, noi suntem aici...
intentii necuviincioase? tu vrei sa ai copii? daca da, cum?
(asha ca sunt shi eu curios, ca am auzit mai multe variante)

de preferinat joia, ca atunci baga rock de tot felul
"si lol,de ce nu zici asa? trebuia sa imi spuneti din seara aia clar ce intentii aveati, ca poate ma impiedicam, LOOOOOOOL. "
ahaaaaaaaaaaaa
eram treji din parti. eu eram deaj cam luat, andrei nu stiu cat de mult, dar cred ca ne descurcam
msux e departe, noi suntem aici...
intentii necuviincioase? tu vrei sa ai copii? daca da, cum?
(asha ca sunt shi eu curios, ca am auzit mai multe variante)

- Vizitator
Re: pai mergem
una din intrebarile de baza ale scolii de jurnalistica comunista este : ce planuri de viitor aveti? buna, ma lasa perplexa. oi fi vrand copii, nu-mi bat capu` acuma cu asta, da` de ce intrebi? vrei sa-l botezam Cannabis Fun Club?:)))
- Eve
- Junior Member
Re: ha ha ha
si cand ma intrebi daca sa il trezesti pe kickass, faci cumva aluzii tot la lucruri necuviincioase? LOL
- Eve
- Junior Member
ziceam ca...
...daca tot suntem amandoi treji, sa il sculam pe kickass shi sa mergem sa ne bem mintile, din nou
(zise vali, strangand in brate o frumoasa blonda...ursus)
<sorry mod for the OT.>
(zise vali, strangand in brate o frumoasa blonda...ursus)

<sorry mod for the OT.>
- Vizitator
Aventuri in Bucuresti
Acuma, ca sa fiu sincer, si eu eram treaz din parti. Scorul in seara aia a fost asa, 100 ml votka, 6 beri. Obosit ca dracu eram, nemancat eram, baut eram. Eu nu aveam nici un gand necurat. Ideile mele se reduceau la cat de repede sa ajung in pat (sa ma culc). Ahhh, apropos, cand am ajuns acasa, Vali s-a culcat, iar eu m-am dus la bucatarie sa mananc ceva. Aveam niste snitzele pe farfurie, si o furculita alaturi. Am mancat snitzelele cu mana, si apoi, obisnuit sa arunc ceva la cosul de gunoi, am aruncat furculita. Dimineata, aveam capul cat un bostan, si vin ai mei sa ma intrebe daca m-am imbatat. Eu, nuuuu fratilor. Am baut doua beri! Cand sa plece ai mei, o aud pe mama: "Cum dracu' n-ai venit tu beat ieri, cand ai aruncat furculita la gunoi?". Oups, m-a prins!!!
PS: Vali, toata lumea sforaie, dar tu esti penal frate. Aveai perioade de liniste, si apoi, brusc, scoteai un horcait...Ma si speriam. Chiar reusisem la un moment dat sa atipesc, cand m-am trezit brusc cu horcaitul tau in cap. Esti penal!!!
PS: Vali, toata lumea sforaie, dar tu esti penal frate. Aveai perioade de liniste, si apoi, brusc, scoteai un horcait...Ma si speriam. Chiar reusisem la un moment dat sa atipesc, cand m-am trezit brusc cu horcaitul tau in cap. Esti penal!!!
Anunt pe bune:
-
KickAss - Junior Member
Re:
Aceasta a fost, asadar, cronica mult trambitzatului concert Damien´s Fire. Va multumim, mai poftitzi.
P.S. Vezi, Vali? Mai bine ca m-am dus eu la mine acasa, ca altfel imi ieseau vorbe. Uite ce a zis KickAss de tine:P
P.S. Vezi, Vali? Mai bine ca m-am dus eu la mine acasa, ca altfel imi ieseau vorbe. Uite ce a zis KickAss de tine:P
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
- Eve
- Junior Member
Re: Re
Initial trimis de Eve
manelos, copilu` nostru e bine, ma suspecteaza ca il suspectez de addiction to <joint venture>, explica-i tu ca nu-i adevarat. ca daca e addicted e treaba lui, eu nu il mai bat ca ma ustura palmele. si mai spune-i ca i`m not interested in joint venture, ca a beer, ba chiar doua will do just fine for me, daca intelegi ce vreau sa spun. sambata am dus copilu´la petrecere. a fost ziua lu` cors, daca o mai tzii minte, ne-am plictisit repede si am fost in CLUB A, unde am baut gin bun si ieftin da` am ascultat Cristina Aguillera si kkturi d`astea, asa ca am cedat nervos repede si am plecat acasa. pe la 1 noaptea, ca eram deja obosita de noaptea precedenta, cand lui vali nu-i mai ajungea si desi era aproape 3 dimineata el tot ar mai fi horit:)
Cum poti sa spui asa ceva??? Ma revolta dar ma si excita intr'un fel ciudat toata denigrarea asta si acuzatiile de dependenta.
Tu ai impresia ca Maria Ioana ma controleaza? NU! Eu o controlez pe ea! :p
well, tata, daca citesti asta sa stii ca sint bine si totusi as mai avea nevoie de o marire a alocatiei. adica mi se pare normal, ce pana mea, doar am 12 ani. nu crezi?
mama, daca tu citesti asta, si stiu ca nu te vei putea abtine, sa stii ca tata m'a pus sa te controlez si sa ii spun tot ce faci si unde te duci si cu cine si de ce si daca parintii tai stie. asa ca m'am conformat, si a primit caseta cu raidul de pe Plevnei in care ai fost arestata. deci n'am avut ce sa fac, efectiv, mi'a fortat mina cu alocatia.:p
In fine, sper sa reeditam cit mai curind toata povestea cu terasa Evei. Si la vara cald, stiu

- raheem
Re
copil isteric, daca mosteneai macar 1 la suta din imensa mea inteligenta (DOH!), inainte de a il lasa pe tatal tau, manelos, sa iti forteze mana cu alocatia, trebuia sa vii la mine, sa vezi poate eu dau mai mult. eu, de exemplu, am niste ciocolata pe care ti-o puteai pune in masina, daca intelegi ce vreau sa spun. ca sa ai ce controla:)
si daca te excita in mod ciudat denigrarile mele, sa stii ca , in limbaj stiintific, suferi de complexul lui Oedip. Da stiu eu niste baieti, KickAss si Vali ii cheama, care te pot vindeca, invitnadu-te la ei acasa. ups, ai did it aghen!
deci, da, deci, ma intorc la lucru ca america inca arde.
si daca te excita in mod ciudat denigrarile mele, sa stii ca , in limbaj stiintific, suferi de complexul lui Oedip. Da stiu eu niste baieti, KickAss si Vali ii cheama, care te pot vindeca, invitnadu-te la ei acasa. ups, ai did it aghen!
deci, da, deci, ma intorc la lucru ca america inca arde.
- Eve
- Junior Member
Re: Re
Eve, de tot am eu impresia ca tu iti tot bati joc de noi?:confused:
Eu nu te-am invitat nicaierri, Vali a facut-o! Recunosc, era vina mea ca bausem, dar totusi.... Pe bune, chiar asa te-a deranjat faza???
PS. Imi promisesesi un personal message.

PS. Imi promisesesi un personal message.
Anunt pe bune:
-
KickAss - Junior Member
se pare ca...
se pare ca pm-ul ala a ajuns la mine, daca tu esti ocupat
eve, contez pe tine sambata sau duminica daca e concert iris?
eve, contez pe tine sambata sau duminica daca e concert iris?
- Vizitator
Re: se pare ca...
KickAss, mi se pare ca m-ai inteles gresit. dar, daca e necesar, nu mai fac glume (care, pare-se, sunt proaste). nu, nu m-a deranjat faza aia, absolut deloc. pe de o parte, ma asteptam sa stii asta. si sa iti dai seama ca glumesc. in nici un caz, nu ma asteptam sa ai impresia ca imi bat joc de voi. in fine, nu o sa o mai pomenesc.
Vali, ultima data intelesem ca s-ar putea sa fie sambata concert...si mi-am aranjat programul la serviciu in asa fel incat sa fiu libera. dar chestia e ca duminica seara (noaptea) lucrez. so..daca e concert duminica noaptea, evident, nu pot veni. sambata da. poate vorbim la telefon sa-mi spui cand e, ok?
Vali, ultima data intelesem ca s-ar putea sa fie sambata concert...si mi-am aranjat programul la serviciu in asa fel incat sa fiu libera. dar chestia e ca duminica seara (noaptea) lucrez. so..daca e concert duminica noaptea, evident, nu pot veni. sambata da. poate vorbim la telefon sa-mi spui cand e, ok?
- Eve
- Junior Member
pt kickass shi vali
Initial trimis de vali
eu ma asteptam ca aici sa fie deja cronicile de la concert...cand colo..pixu!
eve, sper ca nu esti suparata pe mine pentru ce as fi facut in seara aia![]()
1.vali:ce ai fi facut in seara aia?
2.kickass:pai cu dreamu,cum ziceam,dupa ce incepe shkoala.
cu therion alea stai cool ca le am shi io,numa ca vroiam sa i le dai lu eve sa le asculte.Ba de la therion imi lipseshte Ep-u Time shall tell,deci sa zici daca il ai.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii