Mascota FanClub-ului
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Mascota FanClub-ului
Am stat de vorba cu cei doi administratori ai forumului si ne-am gandit sa alegem o mascota pentru FanClub. Si mascota o s-o alegetzi voi.
Eu ma gandeam sa fie un animalutz,deoarece asa sunt mascotele clasice..animalutze. Dar voi putetzi alege orice.
Scrietzi aici...cam ce mascota va doritzi...iar optiunile voastre vor fi analizate de administratori.
Mascota ...fie ea ce o fi..va fii desenata stilizat..alaturi de sigla forumului.
Cei care suntetzi talentatzi la desen....putetzi atasa si desene (in format JPG) posturilor voastre.
Asteptam cu mare interes.
Eu ma gandeam sa fie un animalutz,deoarece asa sunt mascotele clasice..animalutze. Dar voi putetzi alege orice.
Scrietzi aici...cam ce mascota va doritzi...iar optiunile voastre vor fi analizate de administratori.
Mascota ...fie ea ce o fi..va fii desenata stilizat..alaturi de sigla forumului.
Cei care suntetzi talentatzi la desen....putetzi atasa si desene (in format JPG) posturilor voastre.
Asteptam cu mare interes.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Cel mai bine este daca atasati chiar poze (nu neaparat desenate de voi... chiar gasite pe net)... deoarece spiritul nostru artistic nu este asa ridicat... si chiar daca este, nu vrem sa ne laudam cu el 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de vali
cine voteaza cu mine?
yo NU!
io vreau un animalutz

am sa-l caut ...si cand o sa-l gasesc o sa-l atashez aici

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Sper k atunci cand zici animalutzi nu te referi la alde shoparla&co. aia ai tai...
Io-l sustzin pe Vali...deshi am o idee de un gif animat, sa vad ce reushesc sa fac in flash....
Io-l sustzin pe Vali...deshi am o idee de un gif animat, sa vad ce reushesc sa fac in flash....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de decret
Sper k atunci cand zici animalutzi nu te referi la alde shoparla&co. aia ai tai...
si io sper

It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
Nu...ca sunt prea gras ! :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
here's my version in noile culori fanclub 

- Fişiere ataşate
-
- darkyfanclubmascot.jpg (79.73 KiB) Vizualizat de 3965 ori
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
cel al lui darkshines e de belea... dar incearca sa pui logoul din stanga sus (sa apara si C-ul) pe pieptu lu gagiu 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Si mai lucreaza-i putin botul..sa para a lup. Fa-i nas de lup ! Si pune-i naframa la gat. Si sapca pe cap !
In rest e bine. Aaa....si da-i nume.
In rest e bine. Aaa....si da-i nume.
-
ce superb e desenul lui darky!!!(e semnat Jo nu-i asa???)
dar vorba lui Sopra...unde e C-ul???:D
dar vorba lui Sopra...unde e C-ul???:D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
permiteti o intrebare? la ce tre mascota pentru forum?
k sa faceti tricouri ca sa le purtati cand se fac intalniri forumiste ca sa va recunoasteti de la inceput, nu-i asa? ia zi Oribile, nu eram mai interesanta inainte sa aflati cine eram? mwaaa,
sau, sa faceti un club, gen alfa-beta-pi , cu mascota pe frontispiciu?
sau, sa tragem niste meciuri de wrestling, si pe langa animatoarele care, nu-i asa, tre sa aiba cel mult 18 ani, sa se fatzaie si o mascotzica pe ring?
concluzie...mascota? sau logo, ca vaz ca parerile sunt impartite...
sa nu fiu offtopic rau de tot, n-am idee de propunere, da ma gandesc ca ar trebui sa fie ceva semnificativ, nu?
k sa faceti tricouri ca sa le purtati cand se fac intalniri forumiste ca sa va recunoasteti de la inceput, nu-i asa? ia zi Oribile, nu eram mai interesanta inainte sa aflati cine eram? mwaaa,
sau, sa faceti un club, gen alfa-beta-pi , cu mascota pe frontispiciu?
sau, sa tragem niste meciuri de wrestling, si pe langa animatoarele care, nu-i asa, tre sa aiba cel mult 18 ani, sa se fatzaie si o mascotzica pe ring?
concluzie...mascota? sau logo, ca vaz ca parerile sunt impartite...
sa nu fiu offtopic rau de tot, n-am idee de propunere, da ma gandesc ca ar trebui sa fie ceva semnificativ, nu?
-
onk - Mesaje: 1841
Initial trimis de onk
...k sa faceti tricouri ca sa le purtati ...
nu-i rea ideea, merci

E vorba de mascota, nu de logo... logo avem deja... si vrem o mascota ca sa o punem pe site... si poate, cine stie... poate ca o sa apara si ceva articole cu ea... :lol:
Daca era sa fie ceva semnificativ... probabil ca era un chitarist.. sau o chitarista... dar noi vrem ceva ce sa vina de la membrii... nu neaparat sa fie 100% reprezentativ... pentru ca daca era asa, faceam noi o mascota.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Pai ne trebuie mascota...pur si simplu. Pentru cane trebuie. Toate marile grupari au mascota !
Asa la francezi de ce le trebuie cocosul galic ? Ce sa faca cu el ?
offtpoic : nu ,onk. acum ca te stiu si in realitate si itzi vad si mesajele..imi pari de 14000 de ori mai interesanta. :p
Asa la francezi de ce le trebuie cocosul galic ? Ce sa faca cu el ?
offtpoic : nu ,onk. acum ca te stiu si in realitate si itzi vad si mesajele..imi pari de 14000 de ori mai interesanta. :p
-
Initial trimis de Sopra Tutt1
Daca era sa fie ceva semnificativ... probabil ca era un chitarist.. sau o chitarista...
chitarist... automat conduce la rock, deci people from the forum, look, the great Sopra admite ca ROCK RULZ ON THIS FORUM... :o ...
and, again, dansul victoriei.... Yuppy...

-
onk - Mesaje: 1841
Initial trimis de Sopra Tutt1
plina lumea de nebuni, dar ca pe siteul asta... mai rar ;f
dupa cum bine spuneam...
PS: nimeni nu a zis ca acel chitarit are plete ;n
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Haidetzi pana la urma sa adoptam ideea Alinei. Chiar nu va face cu ochiul ?
-
Nelu Dumitrescu cine e ? De ce s-o impuscatzi pe Alina ?
Ala nu e cangur mov...e lup mov ! Si e inspirat dupa lupul albastru care se afla in camera mea.
Bine..lupul albastru e mult mai frumos. Are sapca de marinar si naframa rosie la gat.
Ala nu e cangur mov...e lup mov ! Si e inspirat dupa lupul albastru care se afla in camera mea.
Bine..lupul albastru e mult mai frumos. Are sapca de marinar si naframa rosie la gat.
-
Nici sarpele lui Onk n-a gasit chifle ? Saracu' animal !
-
Bai Kick...Darky a muncit sa faca chestia aia. In timp ce tu itzi beai mintile si te pishai pe tine de beat ce erai...copilul ala a facut ceva. Asa cum a putut...dar e demna de laude.
Mie imi place desenul ei..chiar daca mai are nevoie de unele inbunatatiri.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Bai Kick...Darky a muncit sa faca chestia aia. In timp ce tu itzi beai mintile si te pishai pe tine de beat ce erai...copilul ala a facut ceva. Asa cum a putut...dar e demna de laude.
Bai moshule, eu daca desenez 10 ore o mare balega merita atunci acel desen sa ajunga mascota forumului? Nu prea te ajuta mintea nu?
-
KickAss - Junior Member
Nu a zis nimeni ca merita. Fata a dat o sugestie. A facut si ea cum a putut mai bine. Dar spre deosebire de mine si de tine...ea a incercat . Si tocmai aceasta incercare....conteaza. Noi am preferat sa nu facem nimic. Adica sa pierdem vremea pe la terase sau nu mai stiu eu ce.
Cum crezi ca s-au inventat toate cele..daca nu prin incercari ? Crezi ca au iesit asa din prima ?
Ia sa vezi tu..ca Darky are sa mai faca si alte incercari....care vor fi mult mai de calitate.
De ce descurajezi tu acest copil ? Minte ai ? :mad:
Cum crezi ca s-au inventat toate cele..daca nu prin incercari ? Crezi ca au iesit asa din prima ?
Ia sa vezi tu..ca Darky are sa mai faca si alte incercari....care vor fi mult mai de calitate.
De ce descurajezi tu acest copil ? Minte ai ? :mad:
-
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii