De ce toti tinerii din Romania vor sa FACA muzica??

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

De ce toti tinerii din Romania vor sa FACA muzica??

Mesajde roma2002 » Dum Aug 04, 2002 12:56 pm

Exista atat de multe trupe care sunt efectiv ridicole...de ce?cine le da dreptul sa ajunga in televiziune??cum fac sa ajunga acolo unde ajung,cand multi habar n-au ce inseamna muzica,n-au voce si fac o muzica de te fac sa o iei la fuga.Eu nu.mi explic cine le da dreptul sa ne streseze in halul asta...de ce toti tinerii din Romania vor sa FACA muzica??
roma2002

......lenea

Mesajde shmack » Dum Aug 04, 2002 1:17 pm

Tinerii din Romania fac muzica pentru ca le este prea lene sa puna mana pe o carte si sa citesca,sau sa faca orice alta activitate pentru a-si mari nivelul de cultura generala.Alt motiv ar fii ca daca faci muzica sau asculti ce este in voga esti COOL ,cel mai tare,nu esti singur ........deci devi o oaie.:con:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Re: De ce toti tinerii din Romania vor sa FACA muzica??

Mesajde SVG » Dum Aug 04, 2002 4:01 pm

"Pentru ca ei sunt niste tineri mai speciali, pentru ca sunt adevarate talente si pentru ca de ei se ocupa oameni adevarati din lumea muzicii care fac tot posibilul pentru a ridica gradul de cultura si educatie al cetateanului roman, pe orice cale si cu orice pret.
Eu zic ca am dreptate."
Mda..., cam asa e...
SVG
Junior Member

Re: Re: De ce toti tinerii din Romania vor sa FACA muzica??

Mesajde roma2002 » Mar Aug 06, 2002 9:41 am

Initial trimis de SVG
"Pentru ca ei sunt niste tineri mai speciali, pentru ca sunt adevarate talente si pentru ca de ei se ocupa oameni adevarati din lumea muzicii care fac tot posibilul pentru a ridica gradul de cultura si educatie al cetateanului roman, pe orice cale si cu orice pret.
Eu zic ca am dreptate."
AAAA,pai zi asa ,ca nu stiam de ce...dak o fak pt a-si ridica gradul de cultura si educatie e ok.
Eu credeam ca din lipsa de procupare,pare k a face muzica si haz de necaz in general,sunt unicile lucruri care ii distreaza.Sunt atatea si atatea lucruri in viata asta care merita atentie si noi ne limitam la a bea bere,'a crea versuri'cat mai anomale,si la a scoate bancuri,a rade de fapt de prostia care ne inconjoara,dar nu vrem sa schimbam nimic.......pt k ne sta bine asa cum e.......oare???????????????????????
roma2002

Mesajde K-gula » Mar Aug 06, 2002 11:37 am

Initial trimis de SVG
Eu zic ca am dreptate."

da ma ales cei ce canta manele sigur vor sa va ridice gradul de cultura. hai sa fim seriosi. toti cei ce apar acum vrand sa fie si ei cantareti nu vad altceva de facut cum bine spunea shmack, decat sa incerce a copia ceea ce este deja.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde INKashu » Mar Aug 13, 2002 2:05 am

e dureros de simplu raspunsu`...un shpan de videoclip se poate difuza pe nemernicia de knal ce`shi spune ATOMIC (deshi numai atomic nu ma simt knd le aud magariile....),de 10 ori pe zi pentru suma de 2000$...nu bag mana`n foc da` km asha zice gura lumii ("extras" din gura unei lumi avizata sa`shi dea cu parerea:PPP)...shi uite asha mamik shi taticu` (de obicei e un d`ala cu optzeci de ghiuluri pe maini shi palarie) fac o surpriza micului nemernic kre mishk nitzel din urechi shi din gura shi se vede mare ve[n]deta....bleahh...y0 i`aj stranje pe totzi de gat...join me 4 tha` ride:)))))))))))
INKashu

Mesajde PhaseR » Joi Aug 15, 2002 9:27 am

Acest fenomen se intampla din cauza unor zevzeci care au avut shi ei 5000 de dolari shi shi-au improvizat un studio de kkt shi promoveaza prosti nu pentru ca sunt prosti ci pentru ca acestia nu cer asa de multi bani ca ala care are intr-adevar pentru ce sa ceara bani... pentru ca are talent shi munceste shi bine.. .

Mi-ar fi placut sa va arat o mostra de contract sa vedeti ce penibila e muzica asta din underground dar nu cred ca am spatiul necesar aici...

Oricum cei interesati sa vada ce inseamna bataia de joc sa ma contacteze.... :con: :con: :con:
PhaseR
Junior Member

Mesajde SVG » Vin Aug 16, 2002 8:17 am

- da ma ales cei ce canta manele sigur vor sa va ridice gradul de cultura. hai sa fim seriosi. toti cei ce apar acum vrand sa fie si ei cantareti nu vad altceva de facut cum bine spunea shmack, decat sa incerce a copia ceea ce este deja. -

- AAAA,pai zi asa ,ca nu stiam de ce...dak o fak pt a-si ridica gradul de cultura si educatie e ok.
Eu credeam ca din lipsa de procupare,pare k a face muzica si haz de necaz in general,sunt unicile lucruri care ii distreaza.Sunt atatea si atatea lucruri in viata asta care merita atentie si noi ne limitam la a bea bere,'a crea versuri'cat mai anomale,si la a scoate bancuri,a rade de fapt de prostia care ne inconjoara,dar nu vrem sa schimbam nimic.......pt k ne sta bine asa cum e.......oare???????????????????????-

Mai baieti, azi vazut in mesajul meu si "...", nu?!?!
M-am mai linistit.
Mda..., cam asa e...
SVG
Junior Member

Mesajde deca » Vin Aug 16, 2002 7:25 pm

Ce intrebare este asta?
Ce dumnezeu poate face un tanar in tara noastra?
Sa-si rupa oasele pentru un beshinos de patron?
Asta dupa ce eventual a absolvit o facultate...
E una din supapapele de refulare a energiei pe care Statul o monteaza intr-un mod de multe ori vecin cu ridicolul in creierul fiecaruia dintre noi...
Din pacate!
Mai ramane varianta emigrarii...
Locuinta mea pe net:
BESTmusicTOP
Be my guest!
deca
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Aug 16, 2002 7:46 pm

pt ca e otara cu multi prost in ea.cei care s-au apucat de cantat traiesc pe spatele boilor care ii asculta.

sunt si exceptii,dar prea putine in comparatie cu ce e adevarat!
bravo baixule!
marian jan

Prin muzica te faci cunoscut...apreciat si cashtigi shi bani daca eshti deshtept!!!

Mesajde Renato2002 » Mar Aug 20, 2002 5:51 pm

Cred ca acestea sunt motivele pentru care toata lumea vrea sa se faca remarcata prin muzica!!!
Renato2002
Junior Member

de ce?

Mesajde n3aGabitz » Mie Aug 21, 2002 10:01 am

apropo....va ganditi ca poate ca unii au visat de mici sa se apuce de treaba asta? de ce nu suna unii cum ar trebuii? probabil ptr ca nu au posibilitatea sa sune cum ar vrea si se limiteaza la ce pot si ei.....oricum cand e vb de dat cu parerea....toti se arunca...
n3aGabitz
Junior Member

Re: de ce?

Mesajde Renato2002 » Mie Aug 21, 2002 12:17 pm

Initial trimis de original
apropo....va ganditi ca poate ca unii au visat de mici sa se apuce de treaba asta? de ce nu suna unii cum ar trebuii? probabil ptr ca nu au posibilitatea sa sune cum ar vrea si se limiteaza la ce pot si ei.....oricum cand e vb de dat cu parerea....toti se arunca...

Aici ai foarte mare dreptate...shi ma "oftic"ca acele persoane care shi-au dorit de mici sa cante shi nu au avut ocazia pentru ca nu au gasit o casa de discuri sa ii lanseze...imi dau seama cat de greu le poate cade acelor persoane care se chinuie din greu sa faca acest lucru...si mai subliniez ca acele persoane vor sa se ridice de undeva de jos...fara bani...fara impresari ...fara nimica..numai cu sprijinul celor apropiatzi...Spune-mi shi tu daca nu sunt o gramada de formatii sau solisti/soliste care s-au lansat pe piatza muzicala deoarece au avut bani..nu mai conta vocea si dorintza pentru a canta...ce mai potzi spune atunci de astia care nu au posibilitate si au o voce de invidiat? :confused:
Renato2002
Junior Member

Mesajde madspice » Joi Aug 22, 2002 2:19 am

de ce?
simplu... e usor cand ai un calculator.
va mai aduceti aminte de o melodie de promovare
un calculator /o sansa in plus in viitor!
ce pot face oamenii in ziua de azi?
urmeaza turma. deci de ce nu si in muzica?sunt atat de multe formatii cu versuri foarte foarte bine gandite ,unele par a fi scrise in drum spre casa de discuri sau spre studio mai nou ca e timp destul pana acolo si nu necesita un efort intelectual foarte mare.
ca tot veni vorba de inteligenta aici se uita o chestie, acele persoane care promoveaza aceste formatii ,grupuri vocale sau cum se mai numesc, au totusi o inteligenta caci stiu exact ce s-ar potrivi spiritului de turma de pe la noi.
revenind la intrebare.
este foarte usor sa ravnesti sa devii un "star",caci atunci ai lumea la picioare nu?
un alt factor important-ce altceva este mai facil?in romania de astazi nu se poate vorbi despre o piata bine definita a locurilor de munca si a ce implica ele.nimeni din generatia mea nu-si inchipuie ce ar putea face in viitorul apropiat caci toti gandesc numai ce vor face maine si nu poimaine cand vor deveni adulti.
madspice

aha

Mesajde n3aGabitz » Joi Aug 22, 2002 4:38 am

da stiu...multi sau lansat pe bani....si multi se vor mai lansa de acum incolo asa. kestia e ca d'zeu nu doarme si isi mai aduce aminte sa ii ajute si pe cei cu adevarat talentati.

Frate...degeaba ai calculator daca ce faci e tot de cacat. Si calculatorul ala nu face singur...defapt face...dar daca tie ca artists iti place ca piesa ta sa sune ca alte zeci de piese e ok. In momentul cand faci totul nota cu nota pe calculator....si modifici samples ...atunci esti "adevarat"....cam atat!
n3aGabitz
Junior Member

Ideea este alta...

Mesajde Renato2002 » Joi Aug 22, 2002 8:55 am

Chestia e ca ca daca gaseshti o casa de discuri k-lumea..un impresar remarcat si in plus mai eshti si plin de bani ...nu mai conteaza vocea...totul vine de la sine
Renato2002
Junior Member

Re: aha

Mesajde Unregistered » Joi Aug 22, 2002 11:43 am

da stiu...multi sau lansat pe bani....si multi se vor mai lansa de acum incolo asa. kestia e ca d'zeu nu doarme si isi mai aduce aminte sa ii ajute si pe cei cu adevarat talentati.

Frate...degeaba ai calculator daca ce faci e tot de cacat. Si calculatorul ala nu face singur...defapt face...dar daca tie ca artists iti place ca piesa ta sa sune ca alte zeci de piese e ok. In momentul cand faci totul nota cu nota pe calculator....si modifici samples ...atunci esti "adevarat"....cam atat!
aha-atunci de ce toate cacaturile care le ies din calculator trebuie sa le ascultam sau sa le vedem in tv?si pe deasupra ei mai fac si o gramada de bani!Cred ca cum se inalnesc doi trei prieteni la o bere in bar,probabil isi spun 2,3 cuv care rimeaza si gata....hai sa formam o trupa!!oau...marfa!!!!!!!!!ca sa nu mai vorbesc de toate fetele...ca Bambi sau Andrelele care pe mine personal dak atunci knd au aparut ma faceau sa rad,akm ma fac sa plang,pt k nu e posibil ca niste creaturi super fardate (si chiar si asa le ramane fetele de.....)care habar n-au de muzica si nici macar sa se miste,mie imi par niste paparude.....se aiba atata succes!Asta e.
Unregistered

Mesajde eyewitness » Joi Aug 22, 2002 1:52 pm

acum vreo 2 luni am vazut o reclama la un post de telviziune pt promovarea unei publicatii , care suna :" ...supervedete precum mariah carey, bruce springsteen, jojo, etc"...mare ti-e gradina Doamne. jojo supervedeta si alaturi de cine ?...chiar ca s-a intors lumea cu c... in sus
eyewitness

lol

Mesajde n3aGabitz » Vin Aug 23, 2002 7:12 am

life's a bitch guys...asta...e
n3aGabitz
Junior Member

Re: lol

Mesajde Unregistered » Vin Aug 23, 2002 8:33 am

life's a bitch guys...asta...e
Smart guy!!Eu cred k trebuie sa ne resemnam,pt k orikm nu putem schimba prea multe......chiar dak eu personal mi-as dori tare mult sa o pot face,dar....like u said....life's a bitch..
Unregistered

Re: Re: aha

Mesajde Renato2002 » Vin Aug 23, 2002 8:36 am

Initial trimis de Unregistered
aha-atunci de ce toate cacaturile care le ies din calculator trebuie sa le ascultam sau sa le vedem in tv?si pe deasupra ei mai fac si o gramada de bani!Cred ca cum se inalnesc doi trei prieteni la o bere in bar,probabil isi spun 2,3 cuv care rimeaza si gata....hai sa formam o trupa!!oau...marfa!!!!!!!!!ca sa nu mai vorbesc de toate fetele...ca Bambi sau Andrelele care pe mine personal dak atunci knd au aparut ma faceau sa rad,akm ma fac sa plang,pt k nu e posibil ca niste creaturi super fardate (si chiar si asa le ramane fetele de.....)care habar n-au de muzica si nici macar sa se miste,mie imi par niste paparude.....se aiba atata succes!Asta e.

Ideea este ca nu te obliga absolut nimeni sa asculti muizca...pur si simplu daca nu iti place sfatul meu este sa nu asculti.
Renato2002
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Aug 23, 2002 10:39 am

"Ideea este ca nu te obliga absolut nimeni sa asculti muizca...pur si simplu daca nu iti place sfatul meu este sa nu asculti"

spun pt ultima oara.cacatii astia ca tine nu ar trebui sa mai vorbeasca.nu imi spune mie sa nu mai ascult muzica daca nu imi place.ca la orice terasa o asculta.muzica de cacat.la orice restaurant o ascult.muzica de cacat.in afara de bucuresti,nu stiu unde mai sunt cluburi in care sa nu mai strecoare o manea sau o dejectie dance.asa ca taci......

ps:ma bucur ca nu mai scrii boldat
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Renato2002 » Vin Aug 23, 2002 5:32 pm

Initial trimis de popalin
"Ideea este ca nu te obliga absolut nimeni sa asculti muizca...pur si simplu daca nu iti place sfatul meu este sa nu asculti"

spun pt ultima oara.cacatii astia ca tine nu ar trebui sa mai vorbeasca.nu imi spune mie sa nu mai ascult muzica daca nu imi place.ca la orice terasa o asculta.muzica de cacat.la orice restaurant o ascult.muzica de cacat.in afara de bucuresti,nu stiu unde mai sunt cluburi in care sa nu mai strecoare o manea sau o dejectie dance.asa ca taci......

ps:ma bucur ca nu mai scrii boldat

Bai tartane...tu eshti prost sau ce g**a matii vrei...?...pai ma boule tu esti vita?...cine p**la mea te-a pus sa postezi aici daca nu ai nici o parere despre aacest subiect??...ia zi ma tartane...si ai grija cum vorbesti ca odata si odata o sa dau de tine si s-ar putea sa iti rup picioarele!!!
Renato2002
Junior Member

Mesajde DaNuTz » Vin Aug 23, 2002 5:58 pm

Banii vorbesc! Atata timp cat se gasesc o gramada de ascultatori sa le asculte muzica de ce nu s-ar gasi shi o gramada de tineri cu pretentzii de vedete/trupe/artisti/etc ? Puse una peste alta unii o fac pentru bani , pentru unii muzica = moft shi ash putea sa continui la nesfarshit. Un lucru e cert : catzi o fac din pasiune? shi catzi dintre cei care vor sa faca o fac din pasiune?

/me idling
just a thought ... just a voice
DaNuTz
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Aug 24, 2002 1:56 am

Initial trimis de Renato2002

[B]Bai tartane...tu eshti prost sau ce g**a matii vrei...?...pai ma boule tu esti vita?...cine p**la mea te-a pus sa postezi aici daca nu ai nici o parere despre aacest subiect??...ia zi ma tartane...si ai grija cum vorbesti ca odata si odata o sa dau de tine si s-ar putea sa iti rup picioarele!!!
[/B]

offtopic: ma renato2002 eu zic sa te faci presedinte... in fine, pula mea, nu stiu de ce s-au inventat forumurile daca se vorbeste pe ele ca pe chat-uri.

ontopic: de ce toti tinerii din romania vor sa faca muzica? o mare parte din tinerii din romania vor sa faca bani...sa-si ia mertzu' de rigoare si sa iasa la agatat. din acea categorie de 'smecherasi' faci parte tu renato2002. cred ca tot ce-ti lipseste e tupeul de-a te lansa in showbiz-ul romanesc...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

lol

Mesajde n3aGabitz » Sâm Aug 24, 2002 3:28 am

popalin: deci cred ca te-ai exprimat greshit. Bucuresti e singurul loc unde asculti "cacaturi"? sau unul din cele unde nu asculti? POate rectifici ptr mine asa

renatoo: calm...fii calm...

tre cool: iar ai incercat prea tare sa pari smart...ma bucur ca incerci totusi

va iubesc
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Renato2002 » Sâm Aug 24, 2002 4:16 pm

Initial trimis de tre cool

offtopic: ma [b]renato2002
eu zic sa te faci presedinte... in fine, pula mea, nu stiu de ce s-au inventat forumurile daca se vorbeste pe ele ca pe chat-uri.

ontopic: de ce toti tinerii din romania vor sa faca muzica? o mare parte din tinerii din romania vor sa faca bani...sa-si ia mertzu' de rigoare si sa iasa la agatat. din acea categorie de 'smecherasi' faci parte tu renato2002. cred ca tot ce-ti lipseste e tupeul de-a te lansa in showbiz-ul romanesc... [/B]

Fratioare se pare ca nu m-ai inteles...pai de ce ma frate fac eu parte din acei smecherasi...a?...pentru ca spun adevarul in toate posturile mele...partea este ca voi nu credeti adevarul va e greu sa credeti ce e adevarat...in puii mei..am incercat si eu sa ma cenzurez ...si de asta tu crezi ca eu nu am tupeu?
Renato2002
Junior Member

Mesajde dinu » Lun Aug 26, 2002 2:43 pm

Pentru ca sa asculte n-au bani. Simplu.
dinu
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Aug 26, 2002 5:59 pm

Initial trimis de dinu

:con: ;s
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde K-gula » Lun Aug 26, 2002 6:15 pm

Initial trimis de dinu

si eu cred ca sunt putin batut in cap. cum adica nu au bani sa asculte? cred ca ai vrut sa faci o gluma. daca nu au bani sa asculte atunci cum au bani sa faca? cred ca nu am inchiegat o alta dilema ca a domnului dinu.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii