Salutare,
De ceva timp caut o melodie ce am auzit-o de 2-3 ori la radio, dar nu stiu nici cine canta si nici cum se numeste melodia.
Ca gen e Electronic/Dance (Clubbin') si canta un tip si o tipa.
Refrenul (ce am retinut din el) e cam asa:
Tipul:"And when I hear you calling.......
Tipa: You got me crazy, You git me......."
Orice sfaturi, idei si indicii sunt bine venite!!
Merci
Caut O Melodie De Mult Timp. Poate Reusiti Sa Ma Ajutati.
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Caut O Melodie De Mult Timp. Poate Reusiti Sa Ma Ajutati.
Initial trimis de Bozz
Salutare,
De ceva timp caut o melodie ce am auzit-o de 2-3 ori la radio, dar nu stiu nici cine canta si nici cum se numeste melodia.
Ca gen e Electronic/Dance (Clubbin') si canta un tip si o tipa.
Refrenul (ce am retinut din el) e cam asa:
Tipul:"And when I hear you calling.......
Tipa: You got me crazy, You git me......."
Orice sfaturi, idei si indicii sunt bine venite!!
Merci
He, he, apsurd.
- Ashu
nici o sansa
daca nici macar nu stii tot refrenul si stii decat 2 versuri
si EL si EA nu ai nici o sansa imi pare rau dar cred ca nimeni nu
te va putea ajuta si astfel nu o vei putea gasi niciodata
NEVER NEVER NEVER
si EL si EA nu ai nici o sansa imi pare rau dar cred ca nimeni nu
te va putea ajuta si astfel nu o vei putea gasi niciodata
NEVER NEVER NEVER
- alexandra
Lol
Curaj mai... Sorry dar nu stiu melodia.
Oricum eu is sigur ca o sa o gasesti candva. Pe bune... Eu acum o saptamana am gasit o melodie pe care o cautam de TREI ani !!!
Si era si mai greu de cautat decat asta a ta! Ca nu stiam numele formatiei , nu stiam numele melodiei.. si era si o melodie fara versuri... !!! Ca era ceva gen house...
Si acum o sapatamana eram la Pizza Hut.. si pe fundal se aude o melodie ! aia era!!!! Dupa trei ani.. in sfarsit.. asa ca l-am rugat repede pe chelner sa-mi spuna care era melodia... Si de fapt era : MIke Oldfield - Arrival . Dar apoi mi-am dat seama ca melodia car eo stiam eu era mai ritmata si ca nu e Mike Oldfield , deci melodia se numea Arrival. Asa ca am cautat pe Kazaa titlul asta.. si am gasit melodia pe care o cautam de trei ani!!!
SSL 9000 - Arrival .
So... Succes!
Oricum eu is sigur ca o sa o gasesti candva. Pe bune... Eu acum o saptamana am gasit o melodie pe care o cautam de TREI ani !!!
Si era si mai greu de cautat decat asta a ta! Ca nu stiam numele formatiei , nu stiam numele melodiei.. si era si o melodie fara versuri... !!! Ca era ceva gen house...
Si acum o sapatamana eram la Pizza Hut.. si pe fundal se aude o melodie ! aia era!!!! Dupa trei ani.. in sfarsit.. asa ca l-am rugat repede pe chelner sa-mi spuna care era melodia... Si de fapt era : MIke Oldfield - Arrival . Dar apoi mi-am dat seama ca melodia car eo stiam eu era mai ritmata si ca nu e Mike Oldfield , deci melodia se numea Arrival. Asa ca am cautat pe Kazaa titlul asta.. si am gasit melodia pe care o cautam de trei ani!!!
SSL 9000 - Arrival .

So... Succes!
- Seth2
- Junior Member
Re: Lol
Initial trimis de Seth2
Curaj mai... Sorry dar nu stiu melodia.
SSL 9000 - Arrival .
So... Succes!
ai avut noroc de-un chelner cu cap... si asta-i mare lucru

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: REFEN BUN
Initial trimis de Bozz
[B]You Got Me Fighting, My Love
You Got Me So :con: [/B]
inceaca sa cauti pe google in felul urmator:
lyrics "versurile"
exact asa, adica scrii lyrics si intre ghilimele pui versurile.
poti scrie direct versurile, obligatoriu intre ghilimele, fara sa mai scrii si lyrics.
incearca in ambele moduri.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: Caut O Melodie De Mult Timp. Poate Reusiti Sa Ma Ajutati.
Acesta nu este un mesaj de descurajare...
FUNKY GREEN DOGS - " FEEL IT"
Sper s-o gasesti pe undeva, ca sa o poti (re)asculta...

FUNKY GREEN DOGS - " FEEL IT"
Sper s-o gasesti pe undeva, ca sa o poti (re)asculta...

- Irene
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii