Anca - Dimineata ? Ne place?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Anca - Dimineata ? Ne place?

Mesajde Unregistered » Joi Oct 03, 2002 3:40 pm

Am tot vazut o piesa pe Atomic, cu Anca. Si mie chiar imi place.
Voua va place?
Unregistered

Mesajde catharsis » Joi Oct 03, 2002 8:39 pm

nu
dar atomic o promoveaza in draci
vin de la scoala, dau pe atomic: e anca - dimineatza, ma duc sa mananc ceva, mai stau la calculator, cand ma intorc la televizor e anca - dimineatza pe atomic. ma culc, cand ma trezesc ma duc prin sufragherie, tot atomicul, reclama la noul album anca - dimineatza, imi termin de scris, mai trec prin sufragerie si, surpriza, era tot anca - dimineata
imi pare cam matura si dezvoltata :D pentru varsta pe care o are (am citit pe undecva ca are 14 ani, eu ii dadeam 20 usor)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Mr Hyde » Joi Oct 03, 2002 11:57 pm

Anca ne place. Melodia nu
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Charisma » Dum Oct 06, 2002 12:18 am

NU
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

ancutza

Mesajde coolcryssy » Dum Oct 06, 2002 12:42 pm

nu-mi place anca. n-are nimic special.
coolcryssy

Imbecilitate la puterea a doua

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 06, 2002 1:57 pm

Anca?! lol....in loc sa-si vada de scoala fetita s-a apucat de muzica ca a auzi ea undeva ca din muzica se castiga bine asa ca: "Fuck the school!" Partea a doua e ca nu-mi dau seama cum de Atomicul promoveaza atata copilarie.....incepand cu Anca si terminand cu Juniors, Dolly sau mai stiu eu ce....toata ziua numai muzica puerila....dar ce vorbesc eu? suntem totusi in Romania(tara tuturor posibilitatilor)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Hera » Dum Oct 06, 2002 2:10 pm

pe langa ceilalti solishti de varsta ei, pare mai buna. e dragutzica , melodia, i mean, fata de ce canta de ex, dolly, sau juniors.
Hera
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Oct 06, 2002 4:37 pm

pai daca media de varsta a celor care se uita pe atomic e de vreo 13-14 ani, ce formatii ai vrea sa puna?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Hera » Dum Oct 06, 2002 5:10 pm

si oare a cui e vina ca media de varsta e de 13-14 ani? nu tot a Atomicului, care mediatizeaza si promoveaza numa muzica de-asta? Atomic-ul i-a invatzat de la inceput asha, le-a dat music pe placul lor! trebuia sa existe un canal de music si pt ei ! mai ales ca sunt asha de usor de manipulat si de convins. un public usor influentzabil,nu?
Hera
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 06, 2002 10:55 pm

Stau si ma gandesc cateodata cum de tzancele alea de 12-13 ani castiga mai mult decat catsig eu in 2-3 luni doar intr-un concert. Damn!:confused: ;P
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 06, 2002 11:02 pm

He,he ! Melodia e jalnica ! Dar Ancae bunaca ,cum ar zice un prieten d'al meu !
Imi place ca are strungareatza ,printre altele !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Oct 07, 2002 1:02 am

nu e vreo scula de melodie,nu trebuie sa stai in lanturi s-o asculti......cat despre cum arata tipa ,e dragutzica ,are o privire frumusica .
SatyR

no way!

Mesajde shmack » Lun Oct 07, 2002 10:36 am

Pe langa faptul ca melodia este jalnica ,anca are o voce penibila(parca ar mieuna ,asta se numeste cantat?!nu prea cred).Videoclipul este plictisitor si banal,iar Atomic s-a tampit daca da numai melodiile unor pustoaice care n-au ce sa faca(si cu parinti denaturati).
shmack

ratare!!!!!!!!

Mesajde sami » Mar Oct 15, 2002 10:54 am

mi se apre absolut o prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sami

Anca nu ne place nici dimineata nici seara nicicum...

Mesajde Me » Mar Oct 15, 2002 2:01 pm

Anca o alta 'artista' nascuta efectiv peste noapte...stilul ei de fetita usor atinsa de anexita de la o varsta asa de frageda a fost abordat deja de Ana-Maria, asa ca nici originala nu e macar in lipsa ei de talent...dar cum spunea cineva Hatomic o promoveaza in draci...ehh...ea sa fie sanatoasa, oricum o sa mai creasca si peste putin timp ne va lasa in pace. (sa speram)
Me

No way!

Mesajde Johnny_bz » Mie Oct 16, 2002 1:13 am

Nu.Ana asta nu e decat un alt caz de - "Mami vreau sa fiu vedeta!" ;P Shi pisica mea canta mai bine ca ea.
Johnny_bz
Junior Member

Mesajde LiquidSky » Mie Oct 16, 2002 12:32 pm

da, dragutza. si atat! :)
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

nici vorba

Mesajde nikotin » Mie Oct 16, 2002 2:30 pm

Macar ana maria avea o voce un pic linistitoare, dar ce sa spunem de anca ! Asa cum a zis unu, parca ar mieuna; si chiar asa este; videoclipul e cit de cit plictisitor, si e adevarat ca se vede non stop la atomic...
Dar se pare ca asa e moda la atomici...
nikotin
Junior Member

Re:Anca - Dimineata ? Ne place?

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 11:19 pm

NNNNNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUU!!:p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii