Jais... (multe semne de intrebare)

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Jais... (multe semne de intrebare)

Mesajde LiquidSky » Dum Oct 13, 2002 9:32 am

m-am uitat nitel la threadul cu Georgia (http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=2935) si am ramas placut impresionat sa vad ca nu am fost singurul care a hulit (la figurat) prezenta acestei .. err.. chestii in industria muzicala romaneasca.
la fel, Jais.. doamne.. am ascultat-o la Mamaia (parca?). asemenea falsituri eu n-am auzit in viata mea. sau in ultimul clip, ala cu DJ Rhadoo sau Rhaoul, nu am reusit sa vad... a cui amanta e domne' asta? ca vocea n-a promovat-o, poate funduletzu, nici ala nu stiu ce-o fi de capul ei. (ce comparatie, funduletz-cap, oricum, totuna) :)
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Oct 13, 2002 1:24 pm

Ba mie-mi place cum canta,dar eu in alta faza sunt nelamurita...Tipa de la Jais.....nu este sau era cumva barbat?....ca are niste trasaturi cam dubioase....
Unregistered

dadada

Mesajde Kausteeq Soda » Dum Oct 13, 2002 11:37 pm

si eu am aceeasi curiozitate...Jais...e fata sau baiat?
Kausteeq Soda

:)

Mesajde Lancelot » Lun Oct 14, 2002 6:54 pm

e fata, e fata:)
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
Lancelot
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Oct 14, 2002 8:59 pm

din ce am auzit, imi place jais, dar am ascultat putin...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Ajunge cu atatea "hituri" :)

Mesajde Unregistered » Mar Oct 15, 2002 6:47 am

Jais este o formatie iar gagica este vocala, nu o cheama pe ea asa. Pe ea o cheama Alina am impresia iar vocea nu exceleaza in octave dar are un timbru aparte din ce ascult eu - si nu este chiar deloc respingatoare.

Dar in schimb, daca nu va plac vocile mai deosebite puneti-va si voi un "si luna, luna de pe cer" sau daca ascultati cu capul celalalt n-aveti decat sa va luati blondy pana nu mai puteti.

Chiar ma bucuram ca in sfarsit un videoclip romanesc (cel cu Raoul) fara sa abunde in te miri ce organe femeiesti, ca la cum este omul intai se uita si pe urma asculta daca mai are chef (vezi Eda de exemplu care are o melodie chiar placuta)

Obositul :o)
Unregistered

Mesajde catharsis » Mar Oct 15, 2002 9:13 pm

cel putin cei de la jais sunt muzicieni cu experienta (mai mult in jazz), n-ar merita sa dispara ca Georgia (care chiar merita...)
catharsis

Mesajde Johnny_bz » Mie Oct 16, 2002 12:13 am

Bai nici mie nu-mi place jais, e o aberatzie, dar melodia aia cu DJ Raoul si baiatul ala - Alina suna bine.
Johnny_bz
Junior Member

Mesajde LiquidSky » Mie Oct 16, 2002 10:29 am

mda, nu e chiar naspa melodia. dar tipa chiar NU are voce. sau o avea, da poate nu si-o pune in valoare? :) oricum am auzit falsituri.
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Mesajde Andria » Dum Oct 20, 2002 7:02 pm

Initial trimis de LiquidSky
mda, nu e chiar naspa melodia. dar tipa chiar NU are voce. sau o avea, da poate nu si-o pune in valoare? :) oricum am auzit falsituri.

NU stiu ce ai auzit tu, dar mie imi place piesa"Unde esti" cantata de Alina Giurgiu, de la Jais si Dj Raoul. Am mai ascultat si primul single de la Jais si nici ala nu suna rau. Mi se pare ca tipa are o voce deosebita.
Si sa nu uitam ca Alina Giurgiu nu participa la Miss Romania...important e cum canta, nu cum are fundul!
Andria
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii