Va plac t.A.T.u.????
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Va plac t.A.T.u.????
Sunt Costin,sunt din Constanta shi sunt un mare fan tatu.Cei care le iubesc cu adevarat pe cele doua fete sa-mi scrie la costin8802@yahoo.com sau sa-mi lase un mesaj aici
- Colyn
sunt super tatu!!
mai ce popt sa spun despre ele in afara faptului ca sunt super mie imi plac foarte mult mai ales piesa noua ...
- tina
nas ne dagoniet sau cum dreaq se scrie...:)
Bai si mie imi place TATU. ati vazut videoclipul de la"All the things she said"? e tare, fierbinte...imi plaaaceeeeeeeeeee!!!! Ma bucur ca am vreo 10 melodii. hihihihihihi. Alea chiar or fi lesbi sau doar imaginea conteaza? da ce imi pasa mie? Si asa nu stiu io rusa....
- AELYUS
- Junior Member
chiar nu ma intereseaza daca sunt lesbi sau nu.Conteza ca au niste piese destul de bune si mai ales ritmate.
all the sings she said e faina rau de tot
all the sings she said e faina rau de tot

"Gravitation cannot be held responsible for people falling in love"
- NightClaw
- Junior Member
COOOOL TATU!!!
Sunt foarte,foarte,foarte,foarte,foarte,foarte misto!!Melodiile sunt k-lumea,ele sunt frumoase si si au voce!Lesbiene...asta e...nu e nimic grav in asta.In primul rand,s-ar putea ca Julia Volkova sa nu fie lesbi.
- X-Tina Aguilera
numa imaginea le face sa para lesbi ... dupa cum stiti ele au ajuns sa cante datorita unui psihiatru rus .... mie mis e par super cool... nu sunt lesby deloc... piesa all the things she said e tare de tot dar si nas nedagoniat....

I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
Re: fuck
Initial trimis de VERIGA No.1
ce pula mea va tot plac astea?????????????nu le mai da -ti atentie la tarfe!!!!!1
ok? SCOOTER FOREVER
scooter? mai exista asa ceva? credeam ca s-au sarturat baietii sa zbiere "how much is the fish"...hehe...nu ma omor dupa tatu da' decat scooter

- Unregistered
Initial trimis de Kayla
Sunt foarte talentate. Imi plac foarte mult. E excelenta piesa "All the things she said", mai ales in rusa. Go girls! tATu are the best!
Am albumul lor in varianta engleza shi nu pot sa stau fara sa`l ascult zi de zi! love lena&iulia!
- Sw33tie
- Junior Member
Hmmm... Sunt super mijto melodiile... Parca-s prea banale in engleza... Varianta 'originala' suna chiar bine! :p Si... Observ k fenomenu` "t.A.T.u." infloreste si pe la noi... 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii