Stereotipuri

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Stereotipuri

Mesajde catharsis » Mar Noi 12, 2002 11:54 pm

se dau o serie de stereotipuri de fan de la noi din tara:
- fan animal x: fata de 12-14 ani care o data cu primul pachet de tampax si-a luat ultimul album al lui vierme, shopy si hyena, care sunt foarte "cool"... baietii sunt draguti deci talentati, nu pierde nici un concert animal x din zona daca o lasa parintii sa mearga, are camera plina de postere cu formatia, asculta toata ziua albumele animal x, viseaza la un prieten care sa semene cu unul din membri, sau chiar la unii din membrii, se insterizeaza cand vede formatia la tv, infiinteaza fancluburi sau face parte din ele...
- fan bug mafia: "baiat de cartier" sau wannabe, este profund impresionat de textele "rupte din realitate"... se crede sau este "smenar", sta toata ziua in fata blocului cu "baietasii", certuri cu familia, probleme pe la scoala, eventual probleme cu alcool sau droguri, haine largi, foarte largi, lanturi groase, eventual se ia de orice rocker pe care il prinde, considerandu-l satanist
- blacker: plete, bocanci chiar si la 40 de grade, haine negre, geaca de piele + accesorii, privire incruntata, sticla de vodka etc.
- manelist: pantaloni stofa, camasa matase, eventual vesta, pantofi de lac, jeg dat cu 3-4 marci de parfum, grimasa "a la costi ionita" (privirea aia tampa de animal dus la taiere...), amestec omogen de par si gel, multi "prieteni si dusmani", asculta "muzica care se duce la suflet", bea si petrece alaturi de "fratii sai", multe lanturi, inele si alte accesorii, nu ii intelege pe "rocí£ri" sau chiar "hausí£ri", care asculta o muzica urata, este profund impresionat ca versurile melodiilor sale preferate sunt "ca in viata", iar cel mai usor mod de a-l ferici la o petrecere e sa-i pui o manea despre nu stiu ce iubire pierduta sau manea cu aluzii sexuale...

cerinte:
- completati acestea cu altele noi sau modificati pe cele existente
- demonstrati valoarea lor de adevar cu argumente solide si fara injuraturi
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde bhuttu » Mie Noi 13, 2002 12:07 am

- houserul: tricou mulat, de obicei rosu/negru sau daca nu, un desen futurist, par scurt, geluit intens, vopsit blond, pantaloni largi, de obiceei are bani si de obicei se lauda ca are si "trupa", e nelipsit de la "The Mission" al lu' Pro Fm de la Romexpo, iar daca-l intrebi ce face in timpul liber zice ca "se duce la party-uri". In cazul fetelor parul nu este vopsit, iar pantalonii sunt foarte largi.

- fanul Hi-Q: sly

Ar mai fi, da' nu-mi vin acum...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Unregistered » Mie Noi 13, 2002 11:00 am

fan Andreea Balan: ex fani Andre (copii, parintzi si bunici) care au excomnicat-o pe Andreea Antonescu ptr ca a pozat in playboy si pentru ca are "fitze", fetize cu coditze (de la 8 pana la 15 ani), cu mult sclipici, mult roz care incearca din rasputeri sa-si imite idolul si astfel nu manaca zile in sir si fug repede la primul magazin ptr a-si cumpara un sutien cu buretzei care le face f fericite. Se cred, asemeni idolului lor, "naturale si extrem de copilaroase" si sufera enorm (se inchid in camera si plang zile in sir) atunci cand cineva spune lucruri mai putin dragutze despre adorata lor. Printre fani se mai gasesc si unii baietzei de maxim 15 ani care saliveaza atunci cand "diva" blonda scoate un miuenat prelung.

Fan Andreea Antonescu: celelalte ex-fane Andre care considera ca fetizta s-a maturizat si acum este femeie care face muzica "mult mai buna" dar in mare parte se aplica cele spuse la AndreeaB. Si mai nou, de cand cu pozatul in playboy, AndreEA are si ceva fani(baietzi) peste 16 ani dar nu mai mult de 22 ani care au tocit respectiva revista din prea mult studiat evident. (ei sunt foarte putin interesatzi de muzica Andreei)

fan Blondy: baietzi, barbatzi care se declara fani desi nu cunosc nici o melodie de-a fetelor dar le cunosc perfect dimensiunile celor 2, blonde care aspira si ele la statutul de "cea mai proasta imbracata si cea mai vulgara" si celelalte fane ale trupei care in adncul sufletului le invidiaza pe cele 2.

fan Ackent: fete "sensibile" care s-au saturat de 3SE si cauta ceva "nou" si viseaza sa fie iubite de unul dintre cei 4 baieti (huh? 4 sunt?) in rest au aceleasi caracteristici ca fan AnimalX.
Unregistered

ce fani, ma, ce fani?!?

Mesajde AELYUS » Mie Noi 20, 2002 6:24 pm

fan Adrian Copilu' Minune? 1,30 m, Mertzan, o armata de gajici... A, nu asta e chiar Adrian. Ce asta are fani? Poate o sa devin si io fanu'lui cand o sa-l vad intr-un concert cu Eminem sau macar cu Manowar. Cum i-ar sta piciului nostru in haine din '"pele" si calare pe un Harley? Aveti dreptate, cam nashpa...
fan Cristiana Raduta? super, extra, mega, ultra disperata dupa...oooofffff viata meaaaaaaaaaa :).
Mai, nu stiu daca va prindeti ce vreau io sa spun, da mie nu-mi plac aia care se simt mai importanti ca sunt fanii nu stiu carei tufe din muzica romaneasca. Vierme, Hiena, Shobolanu, sau mai stiu io ce animale mai sunt stiu ca voi existati? da'cred ca stiti si voi raspunsul...
AELYUS
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Dum Noi 24, 2002 2:20 am

Urmatoarea clasificare apartine unor tipi si tipe din sibiu care au publicat o in revista scolii si cred ca s au descurcat de minune.Deci atentie nu am expus o ca parere proprie pt ca asta ar insemna plagiat.Daca furi de la mai multi ,insa, e cercetare:)

1. "Mafiotii" de cartier(asta cred ca ar fi pleonasm,daaca esti mafiot esti implicit de cartier). Parti componente: cap, corp, picioare, pantaloni XXXL, tricou cu inscriptionate cu formatii tampite si sapca intoarsa la 30 de grade si ridicata la 20 de grade sub care se ascunde creierul bine dezvoltat dar din pacate nefolosit. Cei mai evoluati din aceasta specie prezinta lanturi si ghiuluri ca o adaptare la viata grea de dupa blocuri. Celularul nu are voie sa lipseasca, sa vedem si noi fraierii astia de rand ce bastani si smecheri sunt ei. Ei se hranesc cu vodka de proasta calitate si cea mai des intalnita fiind "Saniuta". Sa nu uitam cumva tigara care dintr-un drog usor a devenit o masura a masculinitatii (cu cat fumezi mai multe tigari pe zi cu atat esti mai "barbat"). Respectand intocmai regulile biologice ale batranului Pamant masculii se imperecheaza cu femelele. Acestea sunt atrase de incultura de calitate a baietilor si tupeul, masurat in grade Tupelsius.
2. Manelatii. Parti componente: cap (poate lipsi), corp, picioare, pantaloni de stofa calcati la dunga, pantofi de lac cu catarama, camasa de prost gust. Pentru pastrarea frezei ei secreta "gelul de par" pentru o freza care te protejeaza de-a lungul intregii zile. Inteligenta lipseste si ea, fiind omorata de renumitul "Manel distrugatorul". Manelatii sunt de obicei indivizi cameleoni (frumosi, zambitori) care se manifesta doar in cercurile lor, unde se simt in siguranta. Femele, super-dotate de la gat in jos, umbla dupa buzunarele masculilor si acestea fiind bine dotate cu atat de verzile portrete ale lui nea Washinton sau Lincoln. Celularul de asemenea nu are voie sa lipseasca deoarece este un simbol al superioritatii lor asupra noastra.
3.Rocarii,rochistii sau rachetii(dupa cum le zicea un "italian"). Parti componente: cap, corp, picioare, coama sau pleata (difera de la individ la individ), blugi negri sau albastru inchis, plus nelipsita geaca de piele, simbolul rocarilor din toata lumea. Acestia se caracterizeaza prin tendinta lor de a se crede superiori celorlalte specii mentionate mai sus pentru ca ei asculta roc. Prezinta tendinte de izolare de societate si organizare in grupuri specifice. Exemple de rocari ar fi destule dar noi nu vrem sa ofensam pe nimeni, asa ca speram ca o sa se simta singuri. Dar caracteristica lor cea mai importanta este cultura lor muzicala care la peste 80% din indivizi este egala cu -3 pe o scara de la 1 la 92,042. Ceilalti 20% prezinta anumite tendinte de cultura superioara, dar ei raman cu tendintele caci doar vreo 3% au intr-adevar ceva cunostinte muzicale. Femelele la aceasta specie sunt destul de rare ele fiind doar ascultatoare de "Chistoale si Rozete".
4. Ghivecii. Parti componente: cap, corp, picioare, restul este nedefinit. Ei adopta cate un pic din stilul cartier, manelat sau rocar. Adica pantaloni largi, pantofi lacuiti si geaca de piele. Parul poate fi ori prea lung ori deloc. Daca mai pui aici si semnul anarhiei, sau poate al nazismului iti iese exemplarul pur sange. Muzica ascultata poate fi hip-hop, heavy-metal si manele (doar la chefuri spun ei). In general asculta orice piesa cu injuraturi originale, cu indemnuri de incultura serioasa si de manga toata ziua si toata noaptea. Femele la aceasta specie pur si simplu nu exista (cine zicea ca femeile sunt proaste?).
5.Reivarii sau hauserii. Parti componente: cap (grav afectat), corp, picioare. Prezinta o particularitate: dau tot timpul din cap, de ai impresia ca si-l lovesc in continuu de un perete (ca exponentii de la numarul 3). Ochii prezinta cearcane din cauza noptilor nedormite cand ascultau DJ FreacaMenta si DJ ArgintIute, ale caror ritmuri infernale nici nu se pot compara cu slabele muzici ale lui Mozart sau Jimmy Hendrix. Totusi aceasta specie are anumite sperante de normalizare, sperante desarte de altfel. Cum sa nu fie desarte cand la scoala in pauza mare te innebunesc cu muzica lor de mare clasa, timp de 20 de minute incat iti vine sa-ti pierzi mintile cu aceasta picatura chinezeasca in varianta sonica. Femelele exista si ele si se manifesta aproape la fel ca masculii.
6.Neneanormalii. Parti componente: acestia nu prezinta parti componente prea exacte ei fiind fraierii care rad tot timpul de altii dar pe ei nu se vad.
7.Normalii: Cu parere de rau trebuie sa anuntam ca aceasta specie nu mai exista, ea a disparut odata cu anii 90. Cauzele ar fi multe: tendintele expansioniste ale neo-culturilor turcesti, sarbesti sau tiganesti, care au luat-o cu mult in fata inferioarei culturi romanesti. De ce sa citesti o carte cand poti sa asculti o manea; de ce sa mergi la teatru cand poti sa mergi la micutul, suferind de nanism cronic, Adrian Copilu Minune; de ce sa mergi la un festival de jazz cand acasa te asteapta filmele americane de doi bani. Eu personal ii inteleg perfect. Sa fii prost sa nu faci ca ei.

Se zice fiecare om cu "pasarica" lui;unii au un stol!
numai bine y all
:cool:
Gavozdita

Mesajde dinu » Dum Noi 24, 2002 10:32 am

Inclin sa cred ca rocarii n-au nici o legatura cu rachetii. Aia asculta calashnicoave...
dinu
Junior Member

stereotipuri...........

Mesajde rautate_mica » Dum Noi 24, 2002 3:24 pm

De fapt am vrut shi eu sa scriu cate ceva.....dar observ ca tot ce era de zis........:p :p
rautate_mica
Junior Member

Mesajde kreatorr » Dum Noi 24, 2002 7:21 pm

fan nicola: ????????
fan animal X: fete virgine + catziva poponari
fan ana-maria: fete de clasa a VI-a
fan 3se: 90% shi manelishti
fan candy: 50% shi manelishti
fan blondy: fete urate shi baietzi disperatzi
fan costi: elevi la shcoli profesionale
fan ...: etc....
kreatorr