AndreEA se crede J-lo iar Andreea.B Britney!
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
AndreEA se crede J-lo iar Andreea.B Britney!
De ceva timp de cand cele doua andrele s-au despartit am remarcat ca Antoneasca se crede J-lo iar Balanca Britney!Am obs. ca le copiaza shi la voce shi la aspect shi la tot ! Auziti fetelor ereati ceva de capul vostru impreuna! de cand sunteti separat orica va credeti britney shi J-lo nimeni nu va mai iubeste ca doar cand erati impreuna ere delir dupa voi!V-ati crezut una mai grozava ca cealata si atzi dat de rapa totul!
- Colyn
1. Invata sa scrii.
2. Incearca sa te faci explicat.
3. Daca tu ai o anumita parere, nu inseamna ca este si conforma cu realitatea.
4. Toate cele bune.
2. Incearca sa te faci explicat.
3. Daca tu ai o anumita parere, nu inseamna ca este si conforma cu realitatea.
4. Toate cele bune.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: AndreEA se crede J-lo iar Andreea.B Britney!
Initial trimis de Colyn
De ceva timp de cand cele doua andrele s-au despartit am remarcat ca Antoneasca se crede J-lo iar Balanca Britney!Am obs. ca le copiaza shi la voce shi la aspect shi la tot ! Auziti fetelor ereati ceva de capul vostru impreuna! de cand sunteti separat orica va credeti britney shi J-lo nimeni nu va mai iubeste ca doar cand erati impreuna ere delir dupa voi!V-ati crezut una mai grozava ca cealata si atzi dat de rapa totul!
asta doua sunt mult prea proaste si mediocre ca sa copieze. nu copiaza pe nimeni, sunt doar penibile si netalentate, atata tot.
- Xman
Re: Re: AndreEA se crede J-lo iar Andreea.B Britney!
Initial trimis de Xman
asta doua sunt mult prea proaste si mediocre ca sa copieze. nu copiaza pe nimeni, sunt doar penibile si netalentate, atata tot.
...asta chiar nu shtiam.Oricum n-am inteles mare lucru din ce-ai scris tu acolo.Da,bine.''Baleana'' in ultimul timp se ineaca in fite,exact ca Britney.(mie-mi place Brit,dar...recunosc ca are multe fite.),iar Atoneasca se crede cea mai sexy,ca J.Lo.(oricum mie nu imi place J.Lo.,decat cum canta.La corp nu vad nimic interesant,iar la fata,dupa parerea mea seamana cu un schelet).
- X-Tina Aguilera
Initial trimis de ???????????????
Tu zici de alti ca nu stiu sa scrie dar nu ti-ar stica si tie putina engleza!
Si pe deasupra scri si niste magari.Gandeste inainte sa scri ceva.
Da' se pare ca nici tu nu shti sa scrii...''altii'' se scrie cu 2i;''strica'' inca se mai scrie si cu un ''r'' pe-acolo...;''magarii'' se scrie cu 2i;iar ''sa scrii'' se scrie cu 2i,ca doar e la modul conjunctiv!!!N-ai auzit de asta?E,lasa...
- X-Tina Aguilera
LOL. Eu sunt curios de unde a scos asta ca ele le copiaza pe J.lo si Britt.
Sa inteleg ca impreuna eram combinatie Britt & J.Lo?! Muaahahahahha
:hehe: ...
Antonele nu ar recunoaste niciodata ca ii place cineva anume, pe cand AB recunoaste ca o place pe Chris Aguilera.
Sa inteleg ca impreuna eram combinatie Britt & J.Lo?! Muaahahahahha

Antonele nu ar recunoaste niciodata ca ii place cineva anume, pe cand AB recunoaste ca o place pe Chris Aguilera.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Adevaru e ca videoclipu nou a lu AndreEA "Saruta`ma si taci" pare ca seamana putzin cu Jenifer Lopez - I`m real, iar videoclipul Andreei Balan - Libera din nou aduce cu Britney Spears - Born to make u happy .. ma refer la partea cu dansu` da in rest nu prea vad alte asemanari ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Initial trimis de Necuratu'
E al doilea thread pe care-l vad astazi, care trateaza problema unor nulitati (primul era ala cu "va place britney?") . Ce dracu va certati pentru astea, nici nu merita sa existe
Britney are milioane da fani care tin la ea la tine tin mai mult de 100 de persoane !!
Dar tu te-ai intrebat daca meriti TU sa existi
-
candyman4u - Junior Member
- Unregistered
Initial trimis de candyman4u
Britney are milioane da fani care tin la ea la tine tin mai mult de 100 de persoane !!
[b] Dar tu te-ai intrebat daca meriti TU sa existi [/B]
Hai ca te iert, nu de altceva dar esti din Turda, deci nu ai cum sa fi prea inteligent
-
Necuratu' - Junior Member
Initial trimis de ???????????????
Tu zici de alti ca nu stiu sa scrie dar nu ti-ar stica si tie putina engleza!
Si pe deasupra scri si niste magari.Gandeste inainte sa scri ceva.
Ai auzit de al doilea "i" care cere saracu' sa fie asezat si el la coada anumitor cuvinte???

comparativ, Balan are melodii mai "bune" adica sunt mai simpatice sau mai putin proaste decat ale AndreEi. Altfel, corect, 2 mici zerouri!:D :confused:
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
cum puteti sa comparati doua nulitati ca AndreeA si Balanca cu artiste adevarate ca J.lo. si Britt care au si talente:D si aspect???
grow up !!:o
grow up !!:o
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
mi-e imi place andreea balan si andreea antonescu
mie imi plac foarte mult fetele sunt bune
- alexutza
eu nu inteleg de ce aveti grija feteleor de la Andre( ma rog ex..), pentru ca nimeni nu vaq obliga sa le ascultati. si comparatiile sunt juinitoare chiar. faceti si voi macar un sfert din ce au facut cele 4 cantarete, si dupa aia mai discutam pe tema asta. frumos din partea voastra ma.
- Unregistered
Vati tampit fetelor!!!
Mai Andre ati luato si voi razna pana la urma eh...ce sa mai zic?zi si ,ie ati ajuns patetice de doi lei.Nici nu mai valorati nimic.ce trist.e astai viata .si copiati lumea si mai rau nu va mai dati voi tari ca nici nu sunteti si nici nu veti fi.sper ca va intrat in capul ala patrat.bine.pa
- Unregistered
Initial trimis de Colyn
Pot sa se creada ce vor ca tot niste cacate fara talet si pline de fite si goluri in cap raman.
Saracele, chiar cred ca au talent.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de Adryana
ha,ha,ha,ha,ha!!!ma faceti sa rad.astea doua sunt nici pe departe de astfel de cantarete.nici macar nu vreau sa-mi pierd vremea vorbind de 2 afoane si ingamfate.sincer:nu le suport.
NU VREI SA VORBESTI DESPRE ELE DAR ASTA FACI. PAREREA MEA DEPRE ACESTE 2 AFOANE E UNA FOARTE PROASTA.CAND ERAM EU IN CLASA A II-A ASCULTAM ANDRE ACUM NU MAI FAC ASTA. ASA CA CEI CARE ASCULTA AA SI AB AU MINTEA MEA DIN CLASA A II-A ADICA NU PREA AU.
- Unregistered
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii