acum imi vine in minte asa:
pe locul 1: noul clip al lui Adrian Enache (probabil singurul lui clip) la piesa castiogatoare a trofeului Mamaia 2002 - O singura naopte. Clipul are o idee stupida cu zapada si Enache (care arata mai jalnic decat oricand) asezat ganditor, asteptand...probabil ziua cand talentul si succesul se vor abate si asupra lui.
pe locul 2: Non-Stop si a lor noua melodie care habar am cum se numeste dar oricum clipul este jalnic iar ei...aproape ca le plangi de mila.
pe locul 3: Valahia si al lor clip cu scufitzele rosii. stupid si penibil, intr-un cuvant Valahia!
pe locul 4: Nic si 4ever: Fara comentarii!
pe locul 5: Andreea Balan-Te (...) joci cu mine care aduce izbitor de mult cu fostul clip de "mare succes" si prost gust Andre-Libera la mare.
in realitate sunt o multime de videoclipuri penibile, avem de unde alege. (imi scapa acum multe)
Cel mai penibil videoclip romanesc.
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
top 10
1. andreea balan-te joci cu mine
2.cristiana raduta- voi fi a ta( oribila creatura asta)
3.non stop
4.valahia( da ce uratanii au putut baga in cliuipul ala...ma intreb de unde le-au scos)
5.angels( piesa ai in engleza) bleah suna jalnic si engleza lor e de balta rau de tot
6. 3se- de dorul tau(naspa scenariu si locatie)
7. muzica antidrog
nu -mi mai vin acum in minte da va s[pun eu altadata...
2.cristiana raduta- voi fi a ta( oribila creatura asta)
3.non stop
4.valahia( da ce uratanii au putut baga in cliuipul ala...ma intreb de unde le-au scos)
5.angels( piesa ai in engleza) bleah suna jalnic si engleza lor e de balta rau de tot
6. 3se- de dorul tau(naspa scenariu si locatie)
7. muzica antidrog
nu -mi mai vin acum in minte da va s[pun eu altadata...
I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
Re: Cel mai penibil videoclip romanesc.
1.creaturile oribile de la Nic &Forever
2.Anca-Dimineata(ea e draguta,da' videoclipul...)
3.AndreEA-Saruta-ma si taci(si daca n-am chef sa te sarut!!???)
4.AndreEA-Prea tarziu
5.cretinii de la Mamelino
6.Georgia-Iubitul meu(in toate versurile ei spune c-au parasit-o baietii.Nu ma mir!)
7.Animal X-toate videoclipurile lor sunt niste porcarii)
8.3SE-TOT!!!!
9.Gaz pe Foc-In noaptea asta
10.Andreea Balan-Te joci cu mine
Now you know I'm crazy over you!
2.Anca-Dimineata(ea e draguta,da' videoclipul...)
3.AndreEA-Saruta-ma si taci(si daca n-am chef sa te sarut!!???)
4.AndreEA-Prea tarziu
5.cretinii de la Mamelino
6.Georgia-Iubitul meu(in toate versurile ei spune c-au parasit-o baietii.Nu ma mir!)
7.Animal X-toate videoclipurile lor sunt niste porcarii)
8.3SE-TOT!!!!
9.Gaz pe Foc-In noaptea asta
10.Andreea Balan-Te joci cu mine
Now you know I'm crazy over you!
- Unregistered
can u say LOSER??
Hmm pai sa ne gandim...hmm...bah frate sunt cam multe de ce sa mint...bininteles toate romanesti ca deh...romanu` tre sa faca ceva kitch...ca asha e pe la noi...popor de copiatori...asadar sa incepem...
1. AndreEA-Saruta`ma shi taci (fiintza aia e oribila ... nu imi inchipui cum pot sa existe shi fani ai ei .. eh )
2.Andreea Balan ('shi hai sa imi vedetzi shi mashina mea noua roshie de la Peugeot shi cum fac eu bugee jumping )
3.TNT-Ani de liceu (asta e parerea mea shi numai a mea .. ca eu le urasc pe fetele alea din motive personale...da adevaru e ca sunt cam ratate)
4.Animal X-nu stiu cum se cheama videoclipu` da era ceva cu o broasca testoasa care se transforma intr`o blonda 'superba' .. buna idee fratilor...
5.Non-Stop-Te iubesc ( luatzi cursuri de dans baietzi ca nu mai tzine)
SHI LISTA POATE CONTINUA LA NESFARSIT pt ca muzica romaneasca o sa se imbogatzeasca in fiecare luna cu alta melodie shi alta formatzie shi toate la fel de penibile...
1. AndreEA-Saruta`ma shi taci (fiintza aia e oribila ... nu imi inchipui cum pot sa existe shi fani ai ei .. eh )
2.Andreea Balan ('shi hai sa imi vedetzi shi mashina mea noua roshie de la Peugeot shi cum fac eu bugee jumping )
3.TNT-Ani de liceu (asta e parerea mea shi numai a mea .. ca eu le urasc pe fetele alea din motive personale...da adevaru e ca sunt cam ratate)
4.Animal X-nu stiu cum se cheama videoclipu` da era ceva cu o broasca testoasa care se transforma intr`o blonda 'superba' .. buna idee fratilor...
5.Non-Stop-Te iubesc ( luatzi cursuri de dans baietzi ca nu mai tzine)
SHI LISTA POATE CONTINUA LA NESFARSIT pt ca muzica romaneasca o sa se imbogatzeasca in fiecare luna cu alta melodie shi alta formatzie shi toate la fel de penibile...
-
KoRn_bitch - Junior Member
De fapt este mai usor (vorba vine, este de fapt imposibil) sa gasesti un clip bun.
Cele mai infecte:
Andrea Balan
Mirita (ce drak vrea si buhaiul asta, sa se duca la naiba in padure sa muga acolo)
Non stop
Raduta
animal x (pot fi inclusi in categ. dansul si clipul foamei)
Totusi clipul lui Adrian Enache este simplu, decent si fara pretentii ceea ce rar mai gasesti...
Cele mai infecte:
Andrea Balan
Mirita (ce drak vrea si buhaiul asta, sa se duca la naiba in padure sa muga acolo)
Non stop
Raduta
animal x (pot fi inclusi in categ. dansul si clipul foamei)
Totusi clipul lui Adrian Enache este simplu, decent si fara pretentii ceea ce rar mai gasesti...
- Sa Moara!
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii