Sondaj:Christina Aguilera
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sondaj:Christina Aguilera
Vreau sa vad si eu daca toti o cred pe Christina Aguilera prea vulgara.Mie mi se pare vulgara,dar mor dupa ea.Stie ce vrea publicul:vulgaritate.Este excentrica si are niste melodii cooool!!Si pe deasupra este si frumoasa,desteapta si sexy!!!
- X-Tina Aguilera
mda, in ultimul timp arata naspa alanis, dar nu potzi spune ca nu arata bine in perioada in care a scos jagged little pill
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Super voce...Super cantareatza...Super vedeta!:)
Eu o ador...este fenomenala nu atat ca aspect cat ca voce....senzationala...ea alaturi de Celine Dion si Mariah Carey formeaza 3-oul de aur al pamantului
-
Love2Fly - Junior Member
C Aguilera nu paote fi comparata cu Britney Spears. e drept ca amndoua sunt niste gasculitze blonde dar, CA spre deosebire de BS are voce, slava domnului. am vazut acum ceva vreme, pe VH-1, un mini-recital cu CA unde a cantat jazz, nu mai avea nimic din vulgaritatea ei obisnuita, era pur si simplu normala, decenta, dragutza, destul de simpla. ma mir cum geamurile salii au ramas intregi pana la sf. recitalului
pe cat e ea de mica atata putere are in voce..e un paradox, totusi.
in concluzie CA este o tipa cu o voce super adevarata dar si-o cam iroseste pe melodii banale si astfel tinde sa se piarda in noianul de dive pop blonde.

in concluzie CA este o tipa cu o voce super adevarata dar si-o cam iroseste pe melodii banale si astfel tinde sa se piarda in noianul de dive pop blonde.
- Unregistered
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii