K-risma

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

K-risma

Mesajde songbird » Sâm Dec 07, 2002 11:24 am

De cateva zile tot vad pe posturile de muzica romanesti videoclipul unei trupe numite K-RISMA. Piesa ("Noaptea este ziua mea") m-a cucerit de la primele acorduri si n-am rezistat sa nu-mi cumpar albumul (care se numeste "Intens"). Despre Raluca Atanasiu (solista trupei) am citit in booklet-ul casetei ca a facut canto cu Crina Mardare... cool! Vocea ei mi se pare super, exprima exact ideile pieselor. Cred ca e bine sa existe si astfel de trupe (care sa-si merite numele de trupe) si cred ca deja sunt fan :) Voi ce parere aveti?

http://www.krisma.ro

http://www.alexandra-ivan.home.ro
songbird

Mesajde catharsis » Dum Dec 08, 2002 12:13 am

K-risma a inceput-o stramb de tot cu o piesa super proasta si comerciala, ceva de genul "vara innebunesc"
a vazut si eu videoclipul si cred ca s-a mai indreptat ceva...
de raluca imi placea cand canta in feedback si daca imi spui pe und gesesc niste mp3-uri cu feedback ti-as fi fffffffffff recunsocator
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde songbird » Dum Dec 08, 2002 9:14 am

nu stiu sigur unde ai putea gasi mp3-uri ale trupei feedback, dar poti incerca pe canalul de mIRC #muzica (pe Undernet) sau pe site-ul http://www.eros-sore.org
Sper sa gasesti. Auditie placuta! :)
songbird

Mesajde vali » Dum Dec 08, 2002 6:15 pm

am ascultat noua lor piesa ...mai bine ramaneau la "vara innebunesc"
some people deserve to die
vali

Mesajde KoRn_bitch » Dum Dec 08, 2002 6:30 pm

;a of of of ... nu este decat alta formatzie tampita ... care nu o sa reziste prea mult ... daca mai scoate maxim un videoclip o sa fie bine ... da nu prea cred ... shi in plus nu imi place tipa ... nu zic de voce ci de look ... ca de voce nu prea am rabdrae sa stau sa ascult vreo melodie de la ei ...
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde copiutzu » Lun Dec 09, 2002 1:53 pm

Bah, tipa are niste ochi superbi o gura super si niste cracane.... sa te tot avanti printre ele :P:sperm: :D
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde vladonne » Lun Dec 09, 2002 2:19 pm

Raluca Anastasiu & Co, a ajuns o mica vedeta in felul ei unic, datorita lui papa, nimeni altul decat Dorin Anastasiu, pt cine ishi mai aduce aminte de el. Ca a facut au ba canto cu madam Mardare, asha o fi, dar daca e adevarat, a facut cam degeaba. Acum un an shi juma la strada de vara, i-am vazut shi am ramas cu o parere nu proasta, cin incredibil de proasta. Intr-adevar tipa nu o ia pe aratura, insa la capitolul volum are o maxima problema. Eram la sunet cu un amic de-al meu, iar tipul era disperat ca deshi o daduse la maxim tot nu se auzea. Este genul de individa care o sa faca multzi purici, doar daca se limiteaza la video-clipuri shi aparitzii cu cd-ul pe spate. Doamne, unde sunt vremurile cand canta Paunitza Ionescu shi pe plaiuri mioritice ?
vladonne

Mesajde nocturna » Lun Dec 09, 2002 2:25 pm

si totusi cre'ca se discuta despre "talentul" muzical al d-soarei. :)

si cam asa e...K-risma - formatize tampita. inc-o trupa care "incearca" sa cante rock, nu reuseste, si atunci vine si zice ca ei defapt cant soft rock. ma rog rockul nu se vede da' softu' e peste tot. :D
dar o chestie n-am inteles...la reclama albumului lor, respectivul zice "K-risma prezinta...albumul de debut". cum adica de debut?pai astia n-au mai avut un debut cu "vara cand innebunea"?! e drept ca dupa acel "debut" credeam ca s-au plictisit si au disparut. dar se pare ca au parte de o gramada de "debuturi" pana reusesc sa inceapa cu adevarat.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde vali » Mar Dec 10, 2002 6:29 am

vladdone :D salutari man

mda, exista o piesa alu sabbath prin 75 we sold our souls for rock and roll care s-a transformat in ne vindem trupul pentru muzica de kkt
vali

salut - sunt Raluca!

Mesajde Unregistered » Mie Dec 11, 2002 11:27 pm

Salut!
Sunt Raluca de la K-risma si daca tot se discuta atat despre mine, de ce sa nu spun si eu ce am de spus?
In primul rand as vrea sa va lamuresc in cateva privinte si am sa fiu cat se poate de sincera (chiar daca nu ma credeti). In primul rand albumul este intr-adevar de debut, pentru ca ne-am luptat enorm ca sa ajungem sa-l scoatem pe piata (2 ani de zile). Piesa "Vara-nnebunesc" nu exista pe acest album. Cineva dorea sa stie unde ar putea gasi download-uri cu Feedback. Din pacate eu nu mai am piesele de la Feedback si nici nu am de unde sa fac rost de ele. Cat despre cantatul live, ar trebui sa stiti si voi cateva lucruri de culise: este foarte greu sa se asigure mijloacele tehnice pentru asa ceva. O sa spuneti ca Iris poate sa faca asta. Adevarat, dar ei au in spate niste mijloace financiare pe care o trupa mai mica nu le are. Asta nu inseamna ca nu exista trupe incapabile sa cante live. Exista destule, din pacate. Dar, tot din pacate, exista si trupe care pot canta bine live, dar nu au mijloacele necesare. Am vazut ca a scris cineva despre concertul de la Strada de vara. A fost intr-adevar infiorator. Sunetul a fost mizerabil (incercati voi sa cantati corect daca nu auziti nimic) si. de ce sa nu recunosc nu eram nici in forma. Dar am sa va rog sa intrati pe site-ul nostru (http://www.krisma.ro) peste doua-trei zile si sa downloadati concertul nostru de lansare (live in Backstage, cu toate conditiile tehnice ok). Daca vi se pare si dupa aceea ca nu pot sa cant live, va rog sa nu va sfiiti sa o spuneti. Nu m-au deranjat niciodata criticile. Cat despre "papa", din nefericire nu m-a putut ajuta aproape deloc. De multe ori sa spune ca daca ai parinti cunoscuti esti plin de pile. Din nefericire, in cazul meu au fost "antipile". Nu vreau sa "ma dau lovita", dar cred ca nu e rau sa stiti cate ceva si de la "sursa"!:)
Unregistered

Mesajde vali » Joi Dec 12, 2002 7:25 am

raluca, ne bucuram sa aflam unele chestii direct de la sursa, e modul cel mai bun si cel mai drept.

un singur lucru: voi, ca artisti care vreti sa va impuneti, trebuie sa fiti de 10 ori mai buni decat aceia acre sunt acum pe piata si de 10 ori mai atenti. de ce? pentru a va putea impune. mie mi-a placut vara-nebunesc. era o piesulita d evara, text aiurea, ritm ushor. dupa care a venit balada aia siropoasa si s-a stricat treaba.
pe de alta parte, voi tre sa va stabiliti un target: adolescenti imbecili (furati din fanii manelelor si andre si blondy) sau rockeri, unde concurati cu iris, cargo, trooper...
vali

Mesajde copiutzu » Joi Dec 12, 2002 10:42 am

Initial trimis de zoso
raluca, ne bucuram sa aflam unele chestii direct de la sursa, e modul cel mai bun si cel mai drept.

un singur lucru: voi, ca artisti care vreti sa va impuneti, trebuie sa fiti de 10 ori mai buni decat aceia acre sunt acum pe piata si de 10 ori mai atenti. de ce? pentru a va putea impune. mie mi-a placut vara-nebunesc. era o piesulita d evara, text aiurea, ritm ushor. dupa care a venit balada aia siropoasa si s-a stricat treaba.
pe de alta parte, voi tre sa va stabiliti un target: adolescenti imbecili (furati din fanii manelelor si andre si blondy) sau rockeri, unde concurati cu iris, cargo, trooper...

Mai zoso cum le sti tu pe toate!!! :))
Nu ai vrea cumva sa se nasca si cu microfonul in mana si cu lectia invatata?
Tu crezi ca Iris sau Trooper au fost extraordinari in concerte de la inceput? De asta o trupa serioasa e mai buna la urmatorul album si devine mai buna de la concert la concert, fiindca acumuleaza experienta.
Asa ca sa le mai dam o sansa inainte sa ii desfiintam si pe cei de la K-risma. Daca vor fi mai prosti pe urmatorul album, atunci merita tot ce e mai rau din partea noastra. Dar daca invata ceva din greselile lor, atunci toata stima. Poate ajung si ei ca Iris.
Oricum, pentru o trupa tanara mi se par destul de inspirati si talentati. Si cel mai important ca nu s-au bagat la manele sau bull shit-uri gen andre, 3se, animale xyz sau altele din astea.
Si sincer, acum. Eu am vazut si Iris in concert si Cristi facea playback pe unele parti. Dar el are o scuza, nu? E mult prea batran, bolnav si mai ales e prea mare trupa sa mai comenteze cineva.
Si s-au vazut si mai mari cu playback: Ozzy (poate ai auzit de el). Sau poate ai auzit ce scandal s-a iscat dupa ce niste fani din primele randuri l-au dibuit.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde vladonne » Joi Dec 12, 2002 4:07 pm

[quote]Initial trimis de copiutzu
[B]

Mai zoso cum le sti tu pe toate!!! :))
Nu ai vrea cumva sa se nasca si cu microfonul in mana si cu lectia invatata?
Tu crezi ca Iris sau Trooper au fost extraordinari in concerte de la inceput? De asta o trupa serioasa e mai buna la urmatorul album si devine mai buna de la concert la concert, fiindca acumuleaza experienta.

Da, insa cea mai mare problema la momentul actual, este ca in spatele tehnicii (de care uni dispun) sau a proastei sonorizari, se ascunde o mare lipsa de exercitziu. Cu multzi ani in urma exista un mare bun simtz shi anume "nu ies inca, pentru ca inca nu sunt pregatit"...Treaba care din pacate in Romanica s-a cam perimat. Pe undeva consider ca asta e tot un fel de lipsa de respect fatza de cel care vine sa vada un concert. In '94 sau '95 am fost la Buzau la celebrul Top T. Am vazut o trupa de debutantzi - Forceps. Totzi cei care erau prezentzi acolo, au cazut pe spate. Tipii sunau de incremeneai. Am aflat ulterior ca repetau de ceva vreme (vreo 2 ani - timp in care nici macar n-au avut curajul sa scoata capul)....Shi ca atunci s-au simtzit in stare sa iasa pe scena. E drept insa ca erau super instrumentishti. Calin Pop de pilda (nici o legatura cu Celelalte Cuvinte, doar o potrivire de nume) este actualmente chitaristul de la Desperado. Din pacate trupa asta s-a pierdut pe drum. Ceea ce ai scris tu in postul tau, contzine doua mari hibe tipic romaneshti - "daca eshti deshtept, fa tu mai bine" shi "dintre doua rele o alegem pe-aia mai putzin rea". La prima faza e este evident ca argumentul nu prea sta in picioare. Care e vina mea daca sunt un ascultator ceva mai pretentzioos ? Iar a doua este de-a dreptul nociva...Asta e de fapt una dintre cele mai grele metehne ale romanilor ...Ne-am obishnuit sa alegem intre doua rele...Nu mai shtim shi nici nu vrem sa mai vrem sa fim pretentzioshi...."bine ca nu s-au apucat de manele sau dance". Nu e chiar asha. Think about it.

Raluca : am retzinut ca papa nu te-a ajutat prea tare, ba chiar din contra. Nu vreau sa fiu rau shi nici sa fac pe deshteptul, dar imi place sa spun lucrurilor pe nume. E clar ca avetzi foarte mult de munca ... Pana la momentul asta va incadratzi in pluton shi personal nu mi-atzi lasat abslut nici o impresie. Una dintre legile comertzului spune ca indiferent care e opinia, ea e bine sa existe. Momentan nu pot sa spun despre voi nimic...Nici de bine nici de rau. Va doresc mult succes shi ashtept momentul in care vetzi avea ceva de spus. Mesajul e cam lipsit de contzinut. Poate ca ar trebui sa va ocupatzi mai putzin de forma shi mai mult de fond. Bafta multa shi respectele mele pt al tau papa !
vladonne

Mesajde copiutzu » Joi Dec 12, 2002 4:45 pm

Da, insa cea mai mare problema la momentul actual, este ca in spatele tehnicii (de care uni dispun) sau a proastei sonorizari, se ascunde o mare lipsa de exercitziu. Cu multzi ani in urma exista un mare bun simtz shi anume "nu ies inca, pentru ca inca nu sunt pregatit"...Treaba care din pacate in Romanica s-a cam perimat.

Pai si numai la noi se scot trupe pe banda rulanta? Peste tot e asa. Iesi cand poti si nu cand vrei. Problema e ca o data iesit sa nu ramai la acelasi nivel, sa incerci sa te ridici.

Am vazut o trupa de debutantzi - Forceps.

Am auzit si eu pe la emisiunile de rock de la radio. Aveau o piesa parca Double You sau asa ceva. De unde pot sa fac rost de piesele lor sau macar cateva? Sunau BETON.

Ceea ce ai scris tu in postul tau, contzine doua mari hibe tipic romaneshti - "daca eshti deshtept, fa tu mai bine" shi "dintre doua rele o alegem pe-aia mai putzin rea". La prima faza e este evident ca argumentul nu prea sta in picioare. Care e vina mea daca sunt un ascultator ceva mai pretentzioos ? Iar a doua este de-a dreptul nociva...Asta e de fapt una dintre cele mai grele metehne ale romanilor ...Ne-am obishnuit sa alegem intre doua rele...Nu mai shtim shi nici nu vrem sa mai vrem sa fim pretentzioshi...."bine ca nu s-au apucat de manele sau dance".

Ai si tu dreptate. Dar problema e ca oricum nu ies la lumine nu stiu ce valori. Asa ca macar pe astia care scot putin capul deasupra sa ii sustinem, ca daca intradevar sunt buni, fi sigur ca nu o sa ramana in veci la nivelul asta, o sa evolueze. Iar daca nu o sa confirme, o sa aiba grija publicul sa ii ingroape. Sau daca nu, hai sa ii ingropam din start si sa scapam de la inceput de ei. Poate in felul asta o sa ne trezim ca in fotbal ca nu mai avem jucatori.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: salut - sunt Raluca!

Mesajde songbird » Sâm Dec 14, 2002 9:46 am

Raluca, sunt Alexandra- sunt deja fana K-RISMA :) M-am bucurat enorm cand ti-am vazut mesajul, mai ales din cauza faptului ca n-am putut vizita inca site-ul tau (se incarca foarte greu, l-ati facut in Falsh 5 sau ceva asemanator?). Vreau doar sa-ti spun ca si eu sunt cantareata (cant soft pop) si compozitoare (am compus peste 1200 de cantece) si sunt compozitor autorizat la U.C.M.R., deci... ar fi o onoare daca pentru urmatorul album as putea sa compun cateva piese pentru K-RISMA (de cand am cumparat-o, ascult caseta non-stop, asa ca m-am obisnuit deja cu stilul vostru si cred ca as putea sa compun ceva potrivit cu ceea ce abordati voi... piesele mele preferate de pe "INTENS" sunt "As vrea sa fii tu" si "De ce". In final, draga Raluca, as vrea sa-ti mai spun un singur lucru: YOU'RE THE BEST!!!

Poti asculta piesa mea la adresa:

http://www.alexandra-ivan.home.ro/Alexandra Ivan - Soarele meu.mp3

e-mail: songbird@email.ro

Pa si succes in continuare!
songbird

Re: K-risma

Mesajde disi » Sâm Ian 04, 2003 2:03 am

Initial trimis de songbird
De cateva zile tot vad pe posturile de muzica romanesti videoclipul unei trupe numite K-RISMA. Piesa ("Noaptea este ziua mea") m-a cucerit de la primele acorduri si n-am rezistat sa nu-mi cumpar albumul (care se numeste "Intens"). Despre Raluca Atanasiu (solista trupei) am citit in booklet-ul casetei ca a facut canto cu Crina Mardare... cool! Vocea ei mi se pare super, exprima exact ideile pieselor. Cred ca e bine sa existe si astfel de trupe (care sa-si merite numele de trupe) si cred ca deja sunt fan :) Voi ce parere aveti?

http://www.krisma.ro

http://www.alexandra-ivan.home.ro

...raluca anastasiu fara lui x anastasiu mare cantaret si el... are o voce de ingheata apele sau mai bine zis nu are. melodiile intr-adevar sunt marfa si ideea de trupa rock...dar vocea...
disi

1362

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 04, 2003 10:29 am

Initial trimis de disi
...raluca anastasiu fara lui x anastasiu

x = Dorin. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Re: salut - sunt Raluca!

Mesajde copiutzu » Mar Ian 21, 2003 4:26 pm

Initial trimis de songbird
Raluca, sunt Alexandra- sunt deja fana K-RISMA :) M-am bucurat enorm cand ti-am vazut mesajul, mai ales din cauza faptului ca n-am putut vizita inca site-ul tau (se incarca foarte greu, l-ati facut in Falsh 5 sau ceva asemanator?). Vreau doar sa-ti spun ca si eu sunt cantareata (cant soft pop) si compozitoare (am compus peste 1200 de cantece) si sunt compozitor autorizat la U.C.M.R., deci... ar fi o onoare daca pentru urmatorul album as putea sa compun cateva piese pentru K-RISMA (de cand am cumparat-o, ascult caseta non-stop, asa ca m-am obisnuit deja cu stilul vostru si cred ca as putea sa compun ceva potrivit cu ceea ce abordati voi... piesele mele preferate de pe "INTENS" sunt "As vrea sa fii tu" si "De ce". In final, draga Raluca, as vrea sa-ti mai spun un singur lucru: YOU'RE THE BEST!!!

Poti asculta piesa mea la adresa:

http://www.alexandra-ivan.home.ro/Alexandra Ivan - Soarele meu.mp3

e-mail: songbird@email.ro

Pa si succes in continuare!

Pacat de un asa talent irosit. Pacat ca din 1200 de piese nici macar una nu a scos capul afara.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

K-Risma

Mesajde Lost_One » Dum Mar 09, 2003 3:05 am

De la bun inceput va spun ca NU sunt fan K-Risma. Sunt doar cineva care-i cunoaste personal si voiam sa va clarific cateva din ideile eronate pe care vad ca multi le aveti despre acesta trupa. Sincer, habar n-am de ce ma bag, dar hai, fie...

Deci - Raluca are voce din belsug, credeti-ma pe cuvant... (by the way - salut, Raluca - daca citesti). Am avut "onoarea" sa iau cateva lectii de voce de la ea, si va spun ca are si voce placuta (putin spus) si volum... la greu !

La capitolul "muzica fara mesaj" - voi aveti habar cat de greu este sa canti muzica pe care vrei s-o canti de fapt ? Pun pariu ca multi dintre voi care (poate) au ascultat albumul sau macar piesa de pe atomic (Noaptea este ziua mea), daca veniti la un concert K-Risma (cum a fost cel din BackStage) s-ar putea sa ramaneti surprinsi, constatand ca ce se aude pe album (CD) nu este mai deloc ce canta ei in concerte. Adica da, sunt aceleasi melodii si aceleasi versuri, dar altfel gandite, dintr-o perspectiva mult mai "rockereasca", sa-i zic asa. Si poate ar fi bine sa aveti in vedere si faptul ca respectiva casa de discuri (Roton - nu stiu daca-i bine ca-i critic, dar uite ca o fac!!!) nu prea ii trateaza cum se cuvine. Adica pur si simplu NU SUNT LASATI SA CANTE MUZICA PE CARE VOR EI S-O CANTE !!! Pe bune, acum. Kiar credeti ca Ralucai ii face asa mare placere sa cante la -2 grade celsius in sutien ? Hai sa fim seriosi...

Nu vreau sa deranjez pe nimeni cu aces mesaj, era doar unul prin care voiam sa clarific cateva kestii...

PS: http://www.krisma.ro nu se incarca kiar asa greu, din pacate nu l-am mai updatat cam de mult, de la lansare. Raluca, ce zici, ne punem pe treaba ? :-)))
Lost_One

Re: K-Risma

Mesajde mazdrunka » Dum Mar 09, 2003 10:37 pm

Initial trimis de Lost_One

La capitolul "muzica fara mesaj" - voi aveti habar cat de greu este sa canti muzica pe care vrei s-o canti de fapt ? ...................

Adica pur si simplu NU SUNT LASATI SA CANTE MUZICA PE CARE VOR EI S-O CANTE !!!

Si nu sunt singurii... :D
mazdrunka

Re: Re: Re: salut - sunt Raluca!

Mesajde Bortzianu' » Mar Mar 11, 2003 10:13 am

Initial trimis de copiutzu

Pacat de un asa talent irosit. Pacat ca din 1200 de piese nici macar una nu a scos capul afara.

..chiar mai "cantec de curca" ..vezi ca ai de dat niste raspunsuri pe threadul tau... sau ti-e jena?
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: salut - sunt Raluca!

Mesajde copiutzu » Mar Mar 11, 2003 10:23 am

Initial trimis de Bortzianu'

..chiar mai "cantec de curca" ..vezi ca ai de dat niste raspunsuri pe threadul tau... sau ti-e jena?

Pe care dintre ele?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

furatura pe fata

Mesajde dadius » Mar Mar 11, 2003 10:48 am

e prima oara cand vad acest thread.as fi scris mai demult.
nimic nu ma deranjeaza mai tare decat faptul ca niste romanii au furat o piesa de la Robbie Williams.
piesa aia cu "vara...inebunesc" sau cum naiba ii zice se numeste de fapt si de drept: "Jeasus in a camper van" si este pe albumulI've been expecting you.....a lui Robbie.Am cointatctat inclusiv Nova Music la vremea cand au scos ei piesa.Dar bineinteles ca nu am rezolvat nimic.
Piesa este o copie EXACTA a melodiei lui Robbie.
Rusine Karisma RUSINEEEEEEEEE

ca sa nu zic RU-SI-NICAAAAAAAAAAAA

Robbie is the best.

Karisma sucks.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: Re: Re: Re: Re: salut - sunt Raluca!

Mesajde Bortzianu' » Mar Mar 11, 2003 10:56 am

Pe care dintre ele?

...ala cu "ce parere aveti despre piesa subsemnatei?" ..semnat "songbird/cantec de curca
Bortzianu'
Junior Member

1713

Mesajde baixinho© » Mar Mar 11, 2003 12:28 pm

Lost_One, am fost in Twice cand K-risma a facut doi ani, iti dau dreptate la chestia cu vocea Ralucai. Cel putin la faza cu "What's up" mi s-a facut pielea gaina.

Bortzianu', copiutzu, vedeti ca exista si pm-urile in cazul in care doriti sa va comunicati ceva ce nu are legatura cu un subiect. incercatzi ca macar acest subiect sa nu-l stricati. va rog frumos.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Re: Re: Re: Re: Re: salut - sunt Raluca!

Mesajde copiutzu » Mar Mar 11, 2003 12:54 pm

Initial trimis de Bortzianu'

...ala cu "ce parere aveti despre piesa subsemnatei?" ..semnat "songbird/cantec de curca

Cred ca nu te iei de cine ar trebui.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: salut - sunt Raluca!

Mesajde Bortzianu' » Mar Mar 11, 2003 5:06 pm

Cred ca nu te iei de cine ar trebui.

:) ..pai daca sunt bortian.... Oricum ... nu ea e cea care se lauda si pe threadul ala ca a compus vapoare /titanice de piese??? ... De-aia am facut legatura cu ea...:(

..asta e ..poate o confund...
Bortzianu'
Junior Member

1715

Mesajde baixinho© » Mar Mar 11, 2003 5:51 pm

ma gandesc ca poate nu stati bine cu vederea:

Initial trimis de baixinho
Bortzianu', copiutzu, vedeti ca exista si pm-urile in cazul in care doriti sa va comunicati ceva ce nu are legatura cu un subiect. incercatzi ca [b]macar acest subiect sa nu-l stricati. va rog frumos. [/B]
ANTI

baixinho©

Mesajde basstard » Mie Mar 12, 2003 6:16 am

Nici eu nu ma omor dupa Krisma, dar nu ma deranjeaza sa ii ascult.

Au facut compromisul de a canta comercial pe album dar le-a ramas groove-ul live, nota 10 pt asta. Au ales cel mai scurt si mai usor drum spre consacrare. Ramane de vazut cat vor putea sa ramana acolo... e o muzica destul de "usoara", deci usor de uitat.
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: 1713

Mesajde Lost_One » Mie Mar 12, 2003 8:01 am

Initial trimis de baixinho
Lost_One, am fost in Twice cand K-risma a facut doi ani, iti dau dreptate la chestia cu vocea Ralucai. Cel putin la faza cu "What's up" mi s-a facut pielea gaina.

Din pacate, in Twice la aniversarea lor nu am fost (eram plecat in vacanta) dar mi-a povestit Alex (drummer-ul din k-risma) cum a iesit. Am auzit si eu ca a fost bine :-) Cu Raluca am avut placerea sa cant "What's Up" la un chef, eu cu chitara, ea cu vocea si la fel, am avut cam aceeasi senzatie ca si tine (faza cu pielea de gaina...) :-))

By the way, pt. cei interesati - s-ar putea ca vineri (14.03.2003) sa cante LIVE la emisiunea Taverna de pe TVR1. Daca mai este in picioare kestia, multi veti vedea de ce sunt in stare k-risma pe scena.
Lost_One

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii