IRIS - trupa cu nivel 0 barat la capitolul inspiratie...VAMA Veche/basitii basitilor

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

IRIS? plagiatorii

despre Iris
2
100%
alte trupe
0
Niciun vot

Voturi totale : 2

IRIS - trupa cu nivel 0 barat la capitolul inspiratie...VAMA Veche/basitii basitilor

Mesajde Bortianu' » Joi Ian 23, 2003 10:32 am

1. Fratilor, cand facem un cover, din bun simt, ar trebui sa spunem inainte de a deschide gura pe scena: aceasta piesa este un cover dupa...din bun simt si respect pentru artistul care s-a chinuit nooopti si ziiile sa scoata din el aceasta piesa...
2. Daca tot faci un cover, macar fa-l la fel de bun ..ca mai bun inca n-am vazut pe la noi..Daca nu ..apuca-te de compus si urla pe piesa ta ..EX: Vama Veche: daca ati fi artisiti ...ati canta Hotel California... din respect bai parlitilor! ..Daca nu aveti respect nu sunteti artisti..de fapt...la cate rahaturi scoateti doar pentru a face bani...
3. Stie careva vreun leac pentru extirparea dinozaurilor din muzica romaneasca? ..Ca daca dau iar cu meteoritul ...
4. Trupa mea : http://www.buricul.3x.ro
Bortianu'

Re: IRIS - trupa cu nivel 0 barat la capitolul inspiratie...VAMA Veche/basitii basitilor

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 11:22 am

Initial trimis de Bortianu'
1. Fratilor, cand facem un cover, din bun simt, ar trebui sa spunem inainte de a deschide gura pe scena: aceasta piesa este un cover dupa...din bun simt si respect pentru artistul care s-a chinuit nooopti si ziiile sa scoata din el aceasta piesa...
2. Daca tot faci un cover, macar fa-l la fel de bun ..ca mai bun inca n-am vazut pe la noi..Daca nu ..apuca-te de compus si urla pe piesa ta ..EX: Vama Veche: daca ati fi artisiti ...ati canta Hotel California... din respect bai parlitilor! ..Daca nu aveti respect nu sunteti artisti..de fapt...la cate rahaturi scoateti doar pentru a face bani...
3. Stie careva vreun leac pentru extirparea dinozaurilor din muzica romaneasca? ..Ca daca dau iar cu meteoritul ...

Mai bortianu mai. Tu esti unul dintre aia multi si neinsemnati care tine cu tot dinadinsul sa iasa in evidenta.
1. Lecat de cover-ul dupa Lady in Black, daca ai cumparat c-ul poate ca ai vazut ca si scrie cine a compus piesa si mai mult de atat, Cristi spune peste tot ca nu e a lor si ca ei doar au preluat-o. Si mai mult de atat, au cerut si voie celor care au compus-o, nu ca majoritatea romanilor care fac coveruri si nu numai ca nu spun ca nu sunt ale lor, ci le mai si fura (candy, voltaj.....)

2. Eu nu am vazut si nici nu cred ca exista un cover mai bun decat originalul.

3. Mai ce ne-am face fara voi astia care nu sunteti dinozauri si care nu faceti coveruri si nici nu furati piese de la altii.

4. Si ce-i cu asta? Ar trebui sa ne dam cu parerea?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: IRIS - trupa cu nivel 0 barat la capitolul inspiratie...VAMA Veche/basitii basitilor

Mesajde Bortianu' » Joi Ian 23, 2003 11:39 am

1. ZI O PIESA IRIS COMPUSA de EI ...100% si esti tare...:) ..
2. Da, astia micii artisitii astia neinsemnati ..mai exista ... si incearca sa nu copieze..daca iti vine sa crezi... ia si tu o chitara in míƒÃ‚¢n턃 si incearca sa-ti versi afara sentimentele (daca ai asa ceva)..si ai sa vezi ...ce simplu este ... :) ...
Bortianu'

pentru COPIUTZU'

Mesajde Bortianu' » Joi Ian 23, 2003 11:47 am

..Legat de cover-ul dupa Lady in Black??? LEGAT de toate piesele de la IRIS... Fura tot, se dau dupa val si originalitate ioc....
..Pai mai copiutule... fara de-astia ca noi ,care nu suntem dinozauri...ai asculta si acum MANELE ....sau poate ca iti plac..???
..da du-te pe site-ul trupei mele si askulta cate ceva. Poate ca te reprezinta. Si din pacate ..sunt originale..muncite ...bla-bla-uri pentru tine..:)
O zi maxima iti doresc!
Bortianu'

Re: Re: Re: IRIS - trupa cu nivel 0 barat la capitolul inspiratie...VAMA Veche/basitii basitilor

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 1:02 pm

1. ZI O PIESA IRIS COMPUSA de EI ...100% si esti tare...:) ..
2. Da, astia micii artisitii astia neinsemnati ..mai exista ... si incearca sa nu copieze..daca iti vine sa crezi... ia si tu o chitara in míƒÃ‚¢n턃 si incearca sa-ti versi afara sentimentele (daca ai asa ceva)..si ai sa vezi ...ce simplu este ... :) ...

Mai tataie. Nu stiu daca esti un fan inrait Atomic, dar stiu ca esti dus.
Daca nu sti inca, IRIS are si alte piese in afara de Lady In Black, De Vei Pleca, Sa nu crezi ce spun si inca vreo doua coveruri.
Asa ca baga mana in buzunar si cumpara-le albumele si dupa aia mai discutam.
Iar cu sentimentele, mai slabeste-ne ca e plina lume muzicala romaneasca de suferinzi. Parca nu mai au despre ce sa cante altceva.
Si atunci cand unii vin si va zic sa va iubiti, ii faceti de tot cacatul (de VAMA VECHE e vorba).
Astea sunt sentimentele tale? Asta canti tu? In cazul asta, mai bine ramai unde esti: mic si neinsemnat
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: pentru COPIUTZU'

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 1:05 pm

..Legat de cover-ul dupa Lady in Black??? LEGAT de toate piesele de la IRIS... Fura tot, se dau dupa val si originalitate ioc....
..Pai mai copiutule... fara de-astia ca noi ,care nu suntem dinozauri...ai asculta si acum MANELE ....sau poate ca iti plac..???
..da du-te pe site-ul trupei mele si askulta cate ceva. Poate ca te reprezinta. Si din pacate ..sunt originale..muncite ...bla-bla-uri pentru tine..:)
O zi maxima iti doresc!

Pai mai "originalule", daca tu reusesti sa imi zici o trupa romaneasca "originala", eu ma apuc de ascultat manele si poate chiar o sa iti ascult si trupa ta.
Si m-as mira sa ma poti reprezenta tu in vreun fel, nici chiar daca ti-as permite una ca asta. Asa ca mai scutiti-ne. Renuntati sa va substituiti in avocatii poporului pentru a va apara propriile interese si pentru a va ascunde frustrarile.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Ian 23, 2003 1:42 pm

threadul asta chiar nu-si are rostul. ar trebui sters sau in orice caz ignorat.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

COPIUTZU'lui

Mesajde Bortianu' » Joi Ian 23, 2003 2:15 pm

Draga iubitorule de Vama Veche.... sau mai precis de Hotel Cismigiu / Dom-le politist/M-am intors din armata ..si alte ineptii comerciale....
...Vad ca deja anii lungi petrecuti in fata PRO-tv/Atomic...isi spun cuvantul... Pacat ..au mai plafonatul inca unul... Nici macar nu mai esti constient ... Iubeste /iubeste-te tu asa cum iti spun astia de la Vama si ...sigur ajungi la intrebari de genul "Fuego e homo"?...
...Pacat ca esti baiat despte , dar naiv...:)
... Cand ascultam eu IRIS ..cred ca tu iti mai puneai intrebari despre organele genitale... Asa ca ... las-o frate.
..Si in incheierea incheierilor (ca nu imi mai pierd timpul cu plafonati) : nici n-as vrea sa reprezint un individ (poate stii psihologie) ca tine...
Iti urez drum batut!
Bortianu'

Re: COPIUTZU'lui

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 3:08 pm

Draga iubitorule de Vama Veche.... sau mai precis de Hotel Cismigiu / Dom-le politist/M-am intors din armata ..si alte ineptii comerciale....
...Vad ca deja anii lungi petrecuti in fata PRO-tv/Atomic...isi spun cuvantul... Pacat ..au mai plafonatul inca unul... Nici macar nu mai esti constient ... Iubeste /iubeste-te tu asa cum iti spun astia de la Vama si ...sigur ajungi la intrebari de genul "Fuego e homo"?...
...Pacat ca esti baiat despte , dar naiv...:)
... Cand ascultam eu IRIS ..cred ca tu iti mai puneai intrebari despre organele genitale... Asa ca ... las-o frate.
..Si in incheierea incheierilor (ca nu imi mai pierd timpul cu plafonati) : nici n-as vrea sa reprezint un individ (poate stii psihologie) ca tine...
Iti urez drum batut!

Daca ai fi ascultat intradevar IRIS atunci cand imi puneam eu intrebarile alea, nu ai mai fi ajuns sa postezi aici. Ai fi stiut ce a reprezentat IRIS pentru muzica romaneasca si poate ti-ai fi adus aminte ca printre primele trupe romanesti care au aparut pa MTV Europe a fost si IRIS. Si asta nu pentru "coverurile" lor ci pentru ca meritau. Poate ne spui si noua ce varsta ai tu.
Din pacate lumea e plina de frustrati din astia ca si tine care au impresia ca din cauza "dinozaurilor" nu au loc in peisajul muzical romanesc. Mai baieti, daca aveti vreo inregistrare, ascultati-o si dupa aia comentati ca altii nu va lasa loc. Valoarea voastra e de vina mai.
Si legat de Vama Veche nu vad care e problema in a iubi, chiar si asa cum o spun ei. Sau ti se par mult prea profunzi (ceea ce nu e cazul) pentru intelegerea ta? Se vede treaba ca obsesiile si frustrarile tale nu sunt doar de natura muzicala.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: COPIUTZU'lui

Mesajde bortzi » Joi Ian 23, 2003 3:20 pm

:) cum spuneam ..destept ..dar naiv. ...
bortzi

Re: Re: Re: COPIUTZU'lui

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 3:24 pm

Initial trimis de bortzi
:) cum spuneam ..destept ..dar naiv. ...

mai cameleonule mai. :))
Ia zi tu de cand n-ai mai fost la un concert IRIS!
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: COPIUTZU'lui

Mesajde Bortzi » Joi Ian 23, 2003 3:36 pm

De la sfarsitul anului trecut ..au venit in Sibiu ... A fost fain fain... Nu am zis ca NU IMI plac! N-am zis asta!!!! Doar ca plagiaza..de ce m-am ofticat? stii piesa aia cu "Baybe ,baybe,," am auzit-o la tina turner ...piesa country...
..Ma rog ... sunt foooarte ofticat ca astazi am primit refuzul OFICIAL de la A& A records... :) :( ... Si i-am recomandat Directoarei de acolo sa vina pe site-ul asta sa vada ce vorbesc tinerii despre ..muzica ...normal ca nu cred sa se fii deranjat...
...Asa ca ... sunt deceptionat .... Auzi raspuns de profesionisti: " cantati ca acum 10 ani (se canta Bob Schneider acum 10 ani???) si nu se mai promoveaza asa ceva....
..Dar imi revin eu si ..ma revansez....:)
Bortzi

Re: Re: Re: Re: Re: COPIUTZU'lui

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 3:41 pm

Initial trimis de Bortzi
De la sfarsitul anului trecut ..au venit in Sibiu ... A fost fain fain... Nu am zis ca NU IMI plac! N-am zis asta!!!! Doar ca plagiaza..de ce m-am ofticat? stii piesa aia cu "Baybe ,baybe,," am auzit-o la tina turner ...piesa country...
..Ma rog ... sunt foooarte ofticat ca astazi am primit refuzul OFICIAL de la A& A records... :) :( ... Si i-am recomandat Directoarei de acolo sa vina pe site-ul asta sa vada ce vorbesc tinerii despre ..muzica ...normal ca nu cred sa se fii deranjat...
...Asa ca ... sunt deceptionat .... Auzi raspuns de profesionisti: " cantati ca acum 10 ani (se canta Bob Schneider acum 10 ani???) si nu se mai promoveaza asa ceva....
..Dar imi revin eu si ..ma revansez....:)

Pai mai, nu tu ai scris ca IRIS e trupa cu nivel 0 barat?
Asa ca daca tot ai un nivel superior, ma intreb de ce te mai duci sa ii vezi si de ce ii mai asculti?
Sau poate refuzul sa fie de vina? Si atunci esti un magar ca improsti cu noroi pe altii pentru insuccesele tale.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: COPIUTZU'lui

Mesajde Unregistered » Joi Ian 23, 2003 3:50 pm

Initial trimis de copiutzu

Pai mai, nu tu ai scris ca IRIS e trupa cu nivel 0 barat?
Asa ca daca tot ai un nivel superior, ma intreb de ce te mai duci sa ii vezi si de ce ii mai asculti?
Sau poate refuzul sa fie de vina? Si atunci esti un magar ca improsti cu noroi pe altii pentru insuccesele tale.

Ma refeream la originalitate... Ma duc sa ii vad / ii ascult pentru ca ii cunosc si le apreciez valoarea de instrumentisti...pentru ca atunci cand se dadeau cantece patriotice mi-au oferit o alternativa.. Si mai ales pentru ca avem aceeasi meserie ..care se fura... ca nu sunt manuale despre "cum sa te misti pe scena"... cum sa..bla bla bla...
...Doar originalitatea.... atat
..Iar insuccesele mele ...n-a fost decat asta... ... Si m-ai ajutat tu sa scap de gandurile negre..:)
Merci . Promit sa ma port frumos. Pe bune.
...
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: COPIUTZU'lui

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 3:58 pm

Initial trimis de Unregistered

Ma refeream la originalitate... Ma duc sa ii vad / ii ascult pentru ca ii cunosc si le apreciez valoarea de instrumentisti...pentru ca atunci cand se dadeau cantece patriotice mi-au oferit o alternativa.. Si mai ales pentru ca avem aceeasi meserie ..care se fura... ca nu sunt manuale despre "cum sa te misti pe scena"... cum sa..bla bla bla...
...Doar originalitatea.... atat
..Iar insuccesele mele ...n-a fost decat asta... ... Si m-ai ajutat tu sa scap de gandurile negre..:)
Merci . Promit sa ma port frumos. Pe bune.
...

Dar tu unde traiesti mai, nu in Romania?
Cine e original in tara asta. Si la nivelul la care s-a ajuns in muzica, la numarul de artisti, e greu sa fi original oriunde. Ai un sound specific si atat. Ca original e f.f.f.f. greu sa fi. Chiar daca te cheama IRIS.
Vrei sa zici ca voi (trupa ta) nu copiati pe nimeni?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

COPIUTZU'lui

Mesajde Bortzianu' » Joi Ian 23, 2003 4:13 pm

Piesele copiate (am un cover AC DC...si cam atat...am luat 2 piese si am facut una... ) ...sunt ANUNTATE de fiecare data cand avem concert.. In rest? Acum lucrez la un cover dupa Bob Schneider (Blue ocean...) ...dar voi avea respectul fata de artist, sa il anunt de fiecare data cand il voi canta... pe bune...
.... vorbeam de originalitate nu ca stil ...e greu sa creezi un stil nou ..ci originalitate ca si linii melodice... Una e sa canti in acelasi stil si alta e sa copiezi mai putin de 16 timpi dintr-o piesa (cat e permis...)..Ma rog... Daca tot ne-am ocupat unul pe altul toata ziua.. te rog viziteaza-mi site-ul.... descarca primele 3 piese (restul sunt ffff comerciale) si ... da-mi un sfat . sincer. si nu ma supar, promit. ..du-te la http://www.buricul.home.ro
multumesc.
Bortzianu'

Mesajde copiutzu » Vin Ian 24, 2003 10:02 am

Initial trimis de Bortzianu'
Piesele copiate (am un cover AC DC...si cam atat...am luat 2 piese si am facut una... ) ...sunt ANUNTATE de fiecare data cand avem concert.. In rest? Acum lucrez la un cover dupa Bob Schneider (Blue ocean...) ...dar voi avea respectul fata de artist, sa il anunt de fiecare data cand il voi canta... pe bune...
.... vorbeam de originalitate nu ca stil ...e greu sa creezi un stil nou ..ci originalitate ca si linii melodice... Una e sa canti in acelasi stil si alta e sa copiezi mai putin de 16 timpi dintr-o piesa (cat e permis...)..Ma rog... Daca tot ne-am ocupat unul pe altul toata ziua.. te rog viziteaza-mi site-ul.... descarca primele 3 piese (restul sunt ffff comerciale) si ... da-mi un sfat . sincer. si nu ma supar, promit. ..du-te la http://www.buricul.home.ro
multumesc.

Tocmai cand imi trezisesi curiozitatea. Dau si eu click pe linkul ala si surpriza: "Adresa pe care ati tastat-o nu exista pe server-ul HOME.RO". Eu zic sa va faceti si pagina inainte sa o afisati pe undeva. Sau daca exista, si nu ma indoiesc de bunele tale intentii, scrie adresa corect. Nu de alta dar sunt satul de surprize de genul asta.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

COPIUTZU'lui

Mesajde Bortzi » Vin Ian 24, 2003 10:49 am

Buna,
Cu scuzele de rigoare, adresa nu e pe home ....
e pe 3x , adica : http://www.buricul.3x.ro
....multumesc oricum.
Daca ai un YahooMEss ID-ul meu e bortianu
Bafta
Bortzi

Mesajde copiutzu » Vin Ian 24, 2003 10:55 am

Initial trimis de Bortzi
Buna,
Cu scuzele de rigoare, adresa nu e pe home ....
e pe 3x , adica : http://www.buricul.3x.ro
....multumesc oricum.
Daca ai un YahooMEss ID-ul meu e bortianu
Bafta

Am trecut de aceeasi parte a baricadei? :))
Acum fac download la piesa ta. Sper sa merite "efortul".
Am un ID pe msg, dar iti dai seama ca nu pot sa ti-l dau pe thread.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Hmm

Mesajde Baluba » Vin Ian 24, 2003 3:25 pm

Mah, cam amandoi aveti dreptate ... Iris intr-adevar sux si copiaza in draci, dar Vama Veche cred ca la momentul actual e cea mai buna trupa romaneasca.

Am luat un album Iris si cand ma uit pe el vad la juma' din melodii: Compozitie: xxx, Versuri: Minculescu (se inlocuieste xxx cu numele artistilor de la care s-a furat). Nu inteleg faza cu cover-ul. Daca n-ai facut-o tu e copiata! E foarte clar! Sa zicem ca merge sa spui ca ai facut un cover in cinstea celui care a compus-o, sa zicem ca vrei sa-i dai o noua interpretare, dar asta nu inseamna sa copiezi 4 melodii pe album.

Ce sa mai zic de kkt-ul ala in 4 volume - Athemeum. Oamenii chiar nu mai stiau cum sa mai scoata banul.

Iar bomboana de pe coliva ... versurile - presarate cu greseli gramaticale si metafore neinspirate.

Nu le neg meritele, dar vremurile s-au schimbat. Erau buni in conditiile in care eram intoxicati cu muzica usoara, dar acum sunt cu mult sub nivelul muzicii internationale si prin faptul ca sunt considerati un etalon trag mult in jos muzica romaneasca.
Baluba

Re: Hmm

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 24, 2003 4:37 pm

..cam asa...
..mie de cand am ascultat hotel cismigiu..mi se face parul maciuca atunci cand ma gandesc la Vama... dom'le politist m-am cufurat ... nici nu vreau sa stiu ca e a lor .... si mai sunt cateva ....dar intr-adevar... daca altii nu sunt in parcare ..atunci ei sunt cei mai tari..:)
Bortzianu'
Junior Member

Live VV

Mesajde Bortzi » Vin Ian 24, 2003 10:58 pm

Si despre liv-ul de sarbatori VV ... de toata jena!!!!! tipul e bun ca actor ...iar versurile sunt o masturbare intelectuala mult prea prelunga..cu tendinte maso.... chiar mai e atata chin in dragostea sec.XXI??? secolul vitezei.... ar trebui sa se vorbeasca mai mult de dragostea de la tastatura, despre "mai lasa-ma ca-mi pierd serviciul"...sau de ce nu, despre iubesc baieti ca e legal..:((
Bortzi

Mesajde vali » Vin Ian 24, 2003 11:19 pm

deci pana la urma, bortzianu, tu esti unul din cacaciosii frustrati ca nu pot sa iasa in evidenta prin muzica si incearca prin alte metode. succes si bafta in prostia ta.
some people deserve to die
vali

vali vali

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 24, 2003 11:28 pm

Cacacios eram cand eram mic... Aku ... nu ..doar ca ma cac din cand in cand pe SISTEM ..si cred ca si tu o faci..:) ...Iar frustat nu ..ca sunt bun si sunt sigur pe ceea ce fac. Si modest... N-am motive..pana acum la nici un concert n-a aruncat nimeni cu nimic in mine (cum s-a intamplat la altzii....) ,n-am fost fluierat ..iar oamenilor chiar le place. fara resentimente..:)
... si nici nu ma chinui cu vocea asa cum o face ala de la vama veche..daca ai - ai ..daca nu ..faci altceva..
bafta

ia o buca' de-albastru ...:)
Bortzianu'

Re: Re: pentru COPIUTZU'

Mesajde vali » Sâm Ian 25, 2003 12:17 am

Initial trimis de copiutzu

Pai mai "originalule", daca tu reusesti sa imi zici o trupa romaneasca "originala", eu ma apuc de ascultat manele

phoenix

canta lautare!!!
some people deserve to die
vali

lui vali

Mesajde Bortzianu' » Sâm Ian 25, 2003 12:38 am

da..:))
du-te la http://www.buricul.3x.ro ..piesele 1-3
..si mai vorbim
nu fii ranchiunos..:)
Bortzianu'

Mesajde Baluba » Sâm Ian 25, 2003 12:04 pm

Mah, io am ascultat prima melodie si e simpatica. Oricum protectia cu flash-ul nu a tinut decat 10min, atat cat a durat sa downloadez melodia si s-o ripuiesc.

Ultimul album Vama Veche e chiar fain ... si ce daca canta oamenii de iubire si armata, ce astea-s subiecte tabu? Recunosc ca faza cu dom' politist a fost de kkt, da' acum sa nu aruncam cu noroi intr-o formatie doar pt. ca are succes.

Iar pt. dom' Vali o s-o mai spun o data: [big]IRIS Sux[/big]
Baluba

Re: IRIS - trupa cu nivel 0 barat la capitolul inspiratie...VAMA Veche/basitii basitilor

Mesajde unu oarecare » Sâm Ian 25, 2003 5:14 pm

Prietene, dintr-o mica dar f. mica kuriozitate ti-am ascultat piesa Razna si nu ma mir ca nu s-a auzit nicaieri de voi. Sincer sa fiu mi-ar fi rusine sa ma laud cu chestia asta daca as fi in locul tau. Cat despre Iris si Vama Veche nu pot sa spun decat "Jos palaria!" (mie unul nu imi plac). Cred ca e meritul lor ca au ajuns pana unde au ajuns si nu are nimeni dreptul sa se ia de ei doar pentru ca i-au aparut nishte coshuri pe frunte.
In incheiere iti multumesc ca ai citit ce am scris si pentru incheiere te sfatuiesc sa petreci mai mult timp in sala de repetitii si mai putin la "barfe on-line" sau Half Life.
Te-am poopat parinteshte cu Clearasil.
unu oarecare

Mesajde antiprosti » Sâm Ian 25, 2003 7:36 pm

mai cantaretule cu "cel putin 8 ani de experienta in muzica"...esti tu mai bun?zi-mi un album de la Uriah Heep si ai o bere de la mine:daca nu,taci din gura.ok?apropo.ce muzica asculti?cumva limpizdic,corn si din astea?crezi ca daca dai de 2 ori din bas si canti la dus de la gradinita(+8 ani de experienta muzicala pe care o ai=varsta ta) esti bun?stai bland si asteapta sa iti treaca cosurile si mizeriile din minte.TZI-AI ALES LA FIX SITE-UL PENTRU RECLAMA!!!ASA SITE ASA LABARI.PA
antiprosti

lui anti-prostv

Mesajde Bortzianu' » Sâm Ian 25, 2003 11:05 pm

Pai ..as putea sa dau copy/ paste in folderul de mp3-uri ..ca sa-ti spun un album.
...Cosuri / par / cresteri de organe... eu o las balta ca e fumata..
.. Limpbizkit..sau cum le-o spune ..nu ascult ..DreamTheater, Ozzy Osbourne , U2 , Red Hot, Depeche ...(ultimul),SYSTEM OF A DOWN, Ugly Kid... ascult .. nici chestiile astea nu se discuta.
...Iar sa ii impaci pe toti nu poti .Important e ca incerc sa fac ceva bun, muncesc pentru asta si, mai ales incerc sa-i respect pe cei care au trait si au suferit pentru a scoate o piesa.. Celor care copiaza la greu ... (si e usor sa faci asta) le urez fani cati vor ..desi nu cred sa mai TRAIASCA PENTRU FANI.. rimeaza cu BANI...
..Tehnic vorbind poti ajunge la un nivel ... ca si cantaret. Dar ca sa scoti din suflet ceva .. e mai greu..
..Cam patetic dar ..asta e adevarul.
Bafta tie!
Bortzianu'

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii