Cristiana Raduta: unde mai este virgina?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
unde mai este virgina?
dom'le,de frumoasa e frumoasa,"talentul" ei nu se poate pune la indoiala.dar,dupa cum stim cu totii,vedetele au capricii.care o fi capriciul Cristianei?unde mai este ea virgina?
-
SOD - Mesaje: 6035
Am bagat si io la Moldova Noua un vot, dar nu garantez nimic... dar oricum, 4 localitati sunt cam mult!
Acum serios, sa stiti ca mie imi place fata, mai ales de anul trecut, de prin vara, de la prezentarea echipei de fotbal Steaua. Cand am vazut-o cum isi freca fularul cu stema Stelei pe la pizda m-am indragostit de ea!
Acum serios, sa stiti ca mie imi place fata, mai ales de anul trecut, de prin vara, de la prezentarea echipei de fotbal Steaua. Cand am vazut-o cum isi freca fularul cu stema Stelei pe la pizda m-am indragostit de ea!
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Fie Carei...
Ma bucur ca ati abvortat si aceasta problema. Daca ar fi vreo localitate Buric , cred ca aia ar fi cea care ar sta in varful clasamentului . Am votat Carei .
-
UnCopilutz - Junior Member
Hmmm...
Bai....eu cred ca nu mai e virgina nicaieri, nici un Moldova, nici in Ardeal, nici in Tzara Romaneasca, nici in Dobrogea, nici in gura, nici in cur, nici in urechi, si mai ales NICI in p@#$$. Dar...va intreb eu.....nu e Cristiana Radutza desteapta? de ce? pai frate....s-a futut ea cu toata lumea dar are bani? are masina? are barbasu' bani sa o scoata oriunde vrea pizda ei? Si ce daca s-a futut cu toata Romania? a ajuns sa traiasca SUPERBINE. Alte "fete" se fut cu mult mai multi barbatzi decat s-a futut Cristiana si ce pula mea fac? o ard prin baruri.....
Asha ca intrebarea s-ar pune asha!
Unde se mai gasesc fete virgine?
Asha ca intrebarea s-ar pune asha!
-
Love2Fly - Junior Member
Re: Hmmm...
Initial trimis de Love2Fly
la gradinita
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Dupa atatea vorbe urate aruncate asupra fatutei asteia care de fapt este virgina si voi chiar nu stiti , continuand sa va bateti joc de ea , nu m-as mira sa vina vreunu care sa posteze aici si sa spuna ca si el a futut-o ! Pai bravo fratilor .
Ia spuneti-mi cativa cu care stiti voi sigur ca s-a frecat domnuta!Uitati si o frantura dintr-un interviu acordat mie de Cristiana :
UnCopilutz: Cristiana , ai fi de acord sa imi raspunzi la cateva intrebari?
Cristiana : Da, sigur ... astept.
UnCopilutz : Esti virgina ?
Cristiana : Inca nu...
Ia spuneti-mi cativa cu care stiti voi sigur ca s-a frecat domnuta!Uitati si o frantura dintr-un interviu acordat mie de Cristiana :
Cristiana : Inca nu...
-
UnCopilutz - Junior Member
Looooool
Cristiana : Inca nu...?
Lol....pai inca nu si-a facut operatie de punere a himenului la loc(revirginare)

Auzi? dar C.R asta e blonda la origine? asha se explica mai multe declaratzii de-ale ei!
-
Love2Fly - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii