Fetele de pe fanclub.ro
82 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Fetele de pe fanclub.ro
De ce majoritatea fetelor tinere de pe forumul asta sunt curve? Am sa dau si nume: Jasmyna si crazy_felina in primul rand, Bad_Girl si celelalte care posteaza fff des pe Animal X in al doilea rand. Chiar va place atat de mult fututul? Las' ca va fut eu pe toate, daca vreti!!!
- Justice
Re: Fetele de pe fanclub.ro
Initial trimis de Justice
De ce majoritatea fetelor tinere de pe forumul asta sunt curve? Am sa dau si nume: Jasmyna si crazy_felina in primul rand, Bad_Girl si celelalte care posteaza fff des pe Animal X in al doilea rand. Chiar va place atat de mult fututul? Las' ca va fut eu pe toate, daca vreti!!!
Asculta, Cretinule!Sa nu dea naiba sa te prind ca te distrug!Cand ai vazut tu ca postez pe AnimalX, idiotule?Mai bine gandeste0-te la ce face mama ta cu vecinu` de palier si apoi gandeste-te la cine e curva in familia ta!!!!!!!!!!!!!!!!!sau pe forum....
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Initial trimis de !r!n@ /\/\.
Mai du-te dracu'!
Oricum toate sunt curve!!!Nu numai alea!pot sa spun ca si eu...
ex. de curve:Lutza-Utza Fuckerutza,X-Tina,songbird,depechemind,sharkana,dee-dee,etc.
Am luat nume de pe forum...nu le stiu...la intamplare le-am luat.
Si tu?
Ce?Te crezi mai sus cu 2 locuri daca faci alianta cu Justice?Daca aflu cine sunteti va distrug!Mia bine vedeti-va de treaba inainte sa vb de persoane pe care nu le cunoasteti!Sa dea dracu`sa va prind!Mai bine ca nu ma cunoasteti ca nu stiti de ce sunt in stare!Sarutati-va curvele de mame care v-au dat viata inainte sa va gasesc ca va fi vai de voi si de ele!!!!!!!!!!!!!!!1
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Nu am zis ca tu postezi pe Aimal X, curvo! Mama mea e moarta. Locuiesc la casa. Asta ca sa stii. Si nu ai cum sa ma prinzi, pt ca intru pe net de la un calculator public. Dar sa stii ca am vorbit serios. Cand te prind eu, te fut de nu te mai misto trei ani! Si ce-o sa-mi mai placa! Curvo! De aia faci scandal, ca te simti. Exista cateva fete pe forum care nu seamana cu tine, dar mai bine te las sa ghicesti.
- Justice
Asta este prostia fanclubului :lol: Sa nu dea careva sa dau ochi cu tine ca esti ca si mort!!! Mai bine nu mai vorbi fara sa stii, nici macar nu cunosti persoanele respective (inclusiv pe mine....)
!r!n@ ... tu esti proasta??? :con: Te uiti asa, vezi nume de utilizatori si le si faci curve??? Imi place ca recunosti ca si tu esti, dar fetitzo, vorbeste despre tine ca te cunosti... nu despre cei care nu ii cunosti! Daca tie iti face placere sa fi curva, lauda-te in continuare!!!
!r!n@ ... tu esti proasta??? :con: Te uiti asa, vezi nume de utilizatori si le si faci curve??? Imi place ca recunosti ca si tu esti, dar fetitzo, vorbeste despre tine ca te cunosti... nu despre cei care nu ii cunosti! Daca tie iti face placere sa fi curva, lauda-te in continuare!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Calypso
Oau! Hai, ca nu imi aduc aminte sa mai fi indraznit cineva sa faca asa un subiect si asa afirmatie...
Dar l-ai facut chiar tu. Ai vrut sa mai destinzi putin atmosfera ?
Ce limbaj vulgar pentru o fetita atat de tacuta ca tine, mai Justice... Ce ar zice parintii tai daca ar vedea ?
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Fetele de pe fanclub.ro
Initial trimis de Justice
mai bine te-ai fute singur pana una alta (iti inteleg disperarea, probabil fug toate de tine cand te vad... vorbe goale cretinule!) .... si iti recomand si o vizita la doctor.... sau o internare la spitalu nr 9 eventual! Pana una alta...lasa mangla!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Re: Re: Fetele de pe fanclub.ro
Initial trimis de Bad Girl
Aliosha.... huh?? :con:
Nu s-a inteles clar ce am zis ? Vrei sa fiu si mai explicit ?
Nu cred ca e nevoie.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Calypso... ma intreb ce i-am facut eu ei... cand nici macar nu am vorbit cu ea...
schimbare drastica fetitzo, esti ca si moarta pentru mine, daca te prind.....
schimbare drastica fetitzo, esti ca si moarta pentru mine, daca te prind.....
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Nu pot sa spun decat un mare : lol ! :hehe:
people get a life !!!!!!!!!
people get a life !!!!!!!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Esentzial....
Ati uitat ca aceasta fetitza de cartier---> Calypso a zis ca va fute pe toate iar ea e fata....deci e LESBI.....cool stuff.....in alta ordine de idei...daca ea va acuza ca sunteti curve atunci inseamna ca ea e calugaritza!:)
-
Love2Fly - Junior Member
misto!!!
s-au epuizat subiectele legate de muzica si ati inceput cu discutile astea "suculente"
Si nu ai cum sa ma prinzi, pt ca intru pe net de la un calculator public.
ce crezi ca esti in James Bond mai draguta? cine dracu crezi ca vrea sa te vada pe tine? au zis si fetele astea la nervi si tu ai luat'o in serios. oricum ai facut un thread de cacat.
Si pana la urma ce e aia o curva? stii tu cumva? De unde ai dedus tu ca fetele astea (sau altele) sunt curve.asa ti s-a pus tie pata sau???
sper din toata inima sa nu ai peste 18 ani.daca esti mica ...pot sa inteleg de ce esti asa de tampita! dar daca ai peste 18 ani.....get a fuckin life!!!
Si nu ai cum sa ma prinzi, pt ca intru pe net de la un calculator public.
ce crezi ca esti in James Bond mai draguta? cine dracu crezi ca vrea sa te vada pe tine? au zis si fetele astea la nervi si tu ai luat'o in serios. oricum ai facut un thread de cacat.
Si pana la urma ce e aia o curva? stii tu cumva? De unde ai dedus tu ca fetele astea (sau altele) sunt curve.asa ti s-a pus tie pata sau???
sper din toata inima sa nu ai peste 18 ani.daca esti mica ...pot sa inteleg de ce esti asa de tampita! dar daca ai peste 18 ani.....get a fuckin life!!!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
*looooool*...eu ai dau 10 lui Calypso pentru treaba cu "Mama mea e moarta. Locuiesc la casa. Asta ca sa stii. Si nu ai cum sa ma prinzi, pt ca intru pe net de la un calculator public." :o
Anyway...o fii fost drogata cind a facut postul...
Anyway...o fii fost drogata cind a facut postul...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Ha-ha-ha!
Ce thread distractiv...
Am si eu o nelamurire, fata aia care se presupune ca a facut threadul asta, cu ce scop l-a facut? Ca nu ma prind deloc... Poate ca o macina ura...
Hai sa fac si eu un thread si sa scriu ca toti baietii care posteaza aici sunt niste curvi! Ce i-as mai rani in sentimente...
Si inca ceva. Pe mine ma atrage mai mult o curva decat o boccie virgina plina de cosuri... asa ca din punctul meu de vedere nu le-a facut nici un rau fetelor alea... Chiar asa, calmati-va, ce dracu', atatea amenitari puerile!
Ce thread distractiv...
Am si eu o nelamurire, fata aia care se presupune ca a facut threadul asta, cu ce scop l-a facut? Ca nu ma prind deloc... Poate ca o macina ura...
Hai sa fac si eu un thread si sa scriu ca toti baietii care posteaza aici sunt niste curvi! Ce i-as mai rani in sentimente...
Si inca ceva. Pe mine ma atrage mai mult o curva decat o boccie virgina plina de cosuri... asa ca din punctul meu de vedere nu le-a facut nici un rau fetelor alea... Chiar asa, calmati-va, ce dracu', atatea amenitari puerile!
-
Ayrton - Mesaje: 1790
lol
Initial trimis de ayrton
Hai sa fac si eu un thread si sa scriu ca toti baietii care posteaza aici sunt niste curvi!
ia fa unu'! si cu ocazia asta inventezi si un nou cuvant.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Opinie :-)
Top 5 Fan Club a la` AnDrEi
::::::::::: @PreferatA@ :::::::::::::
1.Jasmyna,Dee Dee,Bad Girl - Super bune
2.Dana
3.DeathWish
4.UnaDulcika
5.Dana

::::::::::: @PreferatA@ :::::::::::::
1.Jasmyna,Dee Dee,Bad Girl - Super bune

2.Dana
3.DeathWish
4.UnaDulcika
5.Dana
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de)
Acesta e cel mai tare thread ever pe fanclub.ro
Vreau sa le felicit pe cele care au contribuit la el... fiecare cum a putut... si pe Andrei ca a reusit sa puna capac!D:D
Felicitari :A
Perfect de acord!BRAVO!FELICITARI TUTUROR! :A
Da' am si eu o nelamurire...De unde stie ca-s curve?Si dak sunt are si tarifele?
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Cel mai important user (feminin) in anul 2002?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5636&pagenumber=2
Cel mai important user (feminin) sub 18 ani
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5638
Cateva sondaje .. ca sa va dati si voi seama ce parere au userii de pe acest forum in legatura cu fetele , care intra si posteaza mesaje ..
Iar in legatura cu acel sondaj .. tarife alea alea .. eu zic ca ar trebui sa fie moca totul :-) , hehehe ce dreaq .. doar suntem colegi
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5636&pagenumber=2
Cel mai important user (feminin) sub 18 ani
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5638
Cateva sondaje .. ca sa va dati si voi seama ce parere au userii de pe acest forum in legatura cu fetele , care intra si posteaza mesaje ..
Iar in legatura cu acel sondaj .. tarife alea alea .. eu zic ca ar trebui sa fie moca totul :-) , hehehe ce dreaq .. doar suntem colegi

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Ma intreb unde este moderatorul de aici sa inchida acest thread... sau sa-l mute!!! Ce cauta thread-ul asta pe Barfe online (un subiect despre muzica romaneasca....) :con:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Mey... parca calypso era fana animal x ...si parca a postat si ea ffff des pe forumul formatiei... ce a apucat-o sa le/ne faca curve pe fanele animal x?
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Sabyna*bc - Junior Member
82 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii