Ultima melodie 3sudest seamana prea tare cu non stop

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ultima melodie 3sudest seamana prea tare cu non stop

Mesajde Unregistered » Mar Ian 28, 2003 3:15 pm

Cand am ascultat ultima melodie 3sud est am zis ca sint aia de la nop stop.Ce naiba seamana aproape perfect cu o melodie a astora .....imi scapa numele...
Acum nu se mai "imprumuta" din afara, se ia si din tara ?
Unregistered

Where am I? Is this real? Well....Who wants to understand, will do..lolz

Mesajde Andradalove » Mar Ian 28, 2003 4:53 pm

Sa vad acum ce credeti voi despre tot ce se intampla aici...si despre toti 'utilizatorii' :-))
Andradalove
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Ian 28, 2003 4:58 pm

tu esti prost/proasta :con: Scuza-ma ca te intreb asta, nu sunt fana 3se, nu imi plac Non stop... Dar sa ajungi sa compari melodia La Capat de Drum (3se) cu orice melodie Non stop mi se pare ridicol! Pe ce lume traiesti???

Te sfatuiesc sa asculti mai bine ambele piese, presupun ca te refereai la piesa Te Iubesc... si inca ceva puiu... 3se au scos albumul cu aceasta piesa cu mult inainte sa lanseze non stop piesa te iubesc :rolleyes: Deci, poate seamana melodia celor de la non stop cu La capat de drum......

think again!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Adryana » Mie Ian 29, 2003 10:10 am

ce ai patit frate ai dureri de cap????ia un Copirin.(contine si paracetamol si algocalmin).auzi la el sa semene melodia La capat de drum(3SE)cu Non stop.si sunt fana 3SE si nu cred ca asta are vreo legatura cu parerea mea despre asemanarea pe care ai facut-o.vorba unei fete de mai sus:mai asculta inca odata melodiile si nu mai spune ce nu trebuie.
Adryana

Re: Ultima melodie 3sudest seamana prea tare cu non stop

Mesajde Unregistered » Mie Ian 29, 2003 11:20 pm

Initial trimis de Unregistered
Cand am ascultat ultima melodie 3sud est am zis ca sint aia de la nop stop.Ce naiba seamana aproape perfect cu o melodie a astora .....imi scapa numele...
Acum nu se mai "imprumuta" din afara, se ia si din tara ?

Ba , n-as zice ca seamana prea tare. Doar ca is super naspa amandoua :D.Si pline de efecte ....Cam aceleasi efecte...
Unregistered

Mesajde Adryana » Joi Ian 30, 2003 11:28 am

da dar 3SE au scos albumul inaintea celor de la Non stop.
Adryana
Junior Member

Mesajde Anonim Trance » Sâm Feb 01, 2003 12:23 am

Probabil ca este vorba despre melodia la care ma gandesc si eu, cea care este difuzata cam la 2 zile pe radio 21..... Iar "urechioantza" mea imi spune ca e "stole" pe fatza VALIO - RAPTURE ..(cred ca am scris corekt artistul si melodia)...Nu sunt nici pro nici contra unor formatii ca 3se dar avand in vedere prestanta lui Laurentiu Duta...totusi sa fiu in locul lui, mi-ar crapa obrazul de muzician care tind sa cred ca este(...tind e adevarat)

N-am incercat sa fac un MORPH (trecere dintr-o secventa intr-alta pentru cei care cred ca folosesc termeni SF) cu cele 2 piese dar cred ca ar iesi super. Ritm mult prea asemanator, "secventa" de bass identica, conceptia piesei clar COPIATA dupa melodia mai sus mentionata.
Chiar daca linia melodica a fost "dadacita" sa nu para a semana, totusi nu putem fi pacaliti unii dintre noi

Este parerea mea si o spun numai din ce se aude ...nu am analizat in amanunt cele 2 piese (n-am nici un interes dealtfel), deci nu pot argumenta..dar daca chiar e nevoie se "rezolva"
:)

Noi comentam pe teme din astea, ei castiga bani frumosi....misto treaba

erepal@home.ro
Anonim Trance

Mesajde Unregistered » Sâm Feb 01, 2003 12:58 am

O mica precizare. Terminatii aia de la Non Stop au inregistrat foarte mult timp in Sud est Production la terminatu ala de Duta deci e foarte posibil sa fi copiat stilul de a copia de la duta in momentul in care au invatat si ei cum arata un calculator. Va bateti capul prea mult cu astia de la Non Stop.Daca ati vorbi macar un minut cu ei v-ati da seama ca nu merita. Sunt, nu stiu cum sa ma exprim mai bine,...... tarani. Asta e
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii