In Jurnalul National scrie ca Alexandra Ungureanu va avea cariera solo si ca i-a lasat pe cei de la Sistem fara voce. Cum credeti ca vor fi acestia afectati si ce parere aveti de cariera solo a Alexandrei?
PS: deja are o piesa pentru Eurovision
Sistem a ramas fara voce
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Sistem a ramas fara voce
Ti se pare tie un subiect foarte interesant? O sa le gaseasca Moga alta parasuta si o sa faca muzica house pana la adanci batraneti ...
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Parere :-)
Sorry pentru cei de la Sistem .. dar cred ca acest drum pe care l`a ales Alexandra Ungureanu este unul bun .. din cate am inteles ea va participa la Eurovision .. cu o melodie produsa de cei de la Mof Records :-) .. Parerea mea e ca ea are cea mai buna voce feminina la ora actuala ( cine imi contesta parerea poate sa imi spuna ) si la Eurovision va avea succes !
Multumesc
Multumesc
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Parere :-)
Pa' lasati fatuca sa se inmanifesteze...
cand se imparte o buca' de aur in doua, rezulta doua buca''' de aur .... deci, daca ar fi real doua chestii de aur...ar trebui sa ne bucuram pentru muzica rom. ... dar daca era un diamant sub o baliga ... macar vedem un diamant si scapam de o baliga ..
..cu eficienta de rationament din popor, taranesc...
cand se imparte o buca' de aur in doua, rezulta doua buca''' de aur .... deci, daca ar fi real doua chestii de aur...ar trebui sa ne bucuram pentru muzica rom. ... dar daca era un diamant sub o baliga ... macar vedem un diamant si scapam de o baliga ..
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Re: Parere :-)
Initial trimis de Bortzianu'
wwooooww..superba afirmatzie..ce pot sa mai spun...m-ai..lasat fara cuvinte!!!:rolleyes: ...aa....si tre' sa mai recunosc ca imi place cum gandesti..esti scurt...si la obiect!!!:)
~Viatza e o continua dilema..nu stii cand sa optezi spre un lucru sau altul..si de fiecare data speri sa faci alegerea cea buna...Chiar si asa invatza sa ieshi din situatziile dificile cu zambetul pe buze pt ca altzii sa nu creada ca suferi...Astfel itzi va fi mai simplu!!~:)
It's curious,it's scandalous,do't be so furious,Life is bad joke don't take it serious,When i feel myself doublecrossed,no loss,Nothing can make me swollow my words...
It's curious,it's scandalous,do't be so furious,Life is bad joke don't take it serious,When i feel myself doublecrossed,no loss,Nothing can make me swollow my words...
- Dilematica
- Junior Member
Re: Re: Parere :-)
Initial trimis de Bortzianu'
Se vede ca nu-i cunosteti pe baietii de la SISTEM!!!!!Ei nu o aveau in formatie pe Alexandra ci pur si simplu au colaborat cu ea de trei ori.....i-au dat banii si gata...nu au nimic in comun cu ea....asa ca baietii tot vor continua si vor scoate un album nou mult mai bun ca acesta!!!Va salut!!!
- Unregistered
Re: Re: Re: Parere :-)
Initial trimis de Unregistered
Se vede ca nu-i cunosteti pe baietii de la SISTEM!!!!!Ei nu o aveau in formatie pe Alexandra ci pur si simplu au colaborat cu ea de trei ori.....i-au dat banii si gata...nu au nimic in comun cu ea....asa ca baietii tot vor continua si vor scoate un album nou mult mai bun ca acesta!!!Va salut!!!
Nu-i cunosc personal, dar i-am ascultat..din umbra..

.. sunt buni in ceea ce fac , o fac foarte bine si singuri si ... cred ca daca vor avea nevoie vor avea de unde sa mai gaseasca o voce...
ca e plina tara asta... romanul s-a nascut poet
... nu cred ca muzica sta in vocea cuiva... cu voce fac doar ca totul sa fie ceva mai comercial...
..era doar o zicala... si atata tot ...nu o constatare
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii