Paranoice

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Paranoice

Mesajde costasilviu » Sâm Feb 01, 2003 8:12 pm

Da, adica de exemplu eu sunt sigur de faptul ca Ceausescu nu a murit in decembrie.
Adica cum? Se filmeaza tot-tot, numai exact momentul executiei nu ? Nu e cam suspect? Iar cameramanul Sarbu a ajuns din neicanimeni un multimilonar in dolari? Ala ajunge ministru armatei, ala directorul viiitoarei SRI!
Eu zic ca s-a ajuns la un acord, batranul a fost lasat sa plece sa moara linistit prin Cuba si baietii si-au tras revolutia!
Voi ce ziceti?
Sau moartea lui Dumitru Tinu? Nu e cam suspecta si aia?
costasilviu

Mesajde dinu » Sâm Feb 01, 2003 11:24 pm

Mie mi-ar placea sa fie cum zici tu. Da' chiar are importanta daca a murit Ceausescu sau nu !?
dinu
Junior Member

Mesajde bhuttu » Dum Feb 02, 2003 6:44 pm

Ar mai fi d-astea...

Nici Elvis n-a murit inca. Cred ca tot in Cuba e acum.
Morrison mort? Nu credem pana nu-l dezgropam!
Iraku'? Aia au bomba atomica, nene!
Piramidele, desenele aztece, moartea lu' Kenndey, oamenii, toate au fost facute de extraterestrii.

Si inca multe altele. Ce sa-i faci, daca prostia nu doare nu i s-a inventat nici leac.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Amaterasu » Dum Feb 02, 2003 8:36 pm

Toata revolutia a fost construita pe o conspiratie... Dar nu in folosul lui Ceausescu si, cu atat mai putin, in interesul poporului....
Noi am fost doar pionii unui meci de sah...Jucatorii nici nu s_au lasat vazuti...Au stat undeva in umbra si au skimbat piesele in favoarea lor...Noi nu ne-am luptat pt. democratie, ci pt. o serie de favoruri care trebuiau facute celor mari. In cele din urma "cei mari"au decis sa ne lase si pe noi cei mici si neimportanti sa traim...dar tot in folosul lor. Suntem vrajiti de o fata Morgana, de un mrej al desertului in care doar cei de sus pot sa judece. Democratia in Romania e un vis. Nu exista decat mai multa libertate (credem noi) care, de fapt nu e decat un puternic neinteres din partea celor care ne conduc...
Asadar, Ceausescu nu a murit in folosul nostru ci in folosul LOR...
Iar el nu a fost singurul care a fost omorat pt. ca unii sa se urce pe el si sa ajunga cu o treapta mai sus... Iar asta se intampla si acum(Dumitru Tinu)...din pacate...

P.S:Atentie! Nu sunt comunista! Sunt fericita ca a fost omorata nenorocitul ala de Ceausescu dar nu sunt de acord cu cei care au avut de castigat pe nedrept mai mult decat cei care s-au luptat intr-adevar pt. o cauza...
P.S:Cat despre Dumitru Tinu...Uitati-va pe subiect pe"Dumitru Tinu"si o sa vedeti cum a fost omorat si de ce...
Amaterasu

Mesajde costasilviu » Mar Feb 04, 2003 8:39 pm

Uite ca nu sunt singurul paranoic de pe aici.
Da' Columbia? Credeti ca nu au fost ei in stare sa o faca deliberat pentru a... ? Pentru a creste bugetul NASA, de exemplu sau... pentru a poza din nou in victime, ca in 11 sep. !
Nu, nu e important daca Ceausescu a murit sau nu, importanta este manipularea in sine. Au putut sa o faca? O vor face iar.
Butule draga, idiotul, prin definitie, e acel personaj ce crede tot ce spun ceillti sau nu crede nimic din ce ceilelti ii spun! (stiu, prea lunga freaza, dar reciteste-o de zece ori si vei vedea ca are sens; nu ca bagatul tau in seama!)
costasilviu

Mesajde bhuttu » Mie Feb 05, 2003 12:10 am

Costica, daca tu nu vezi sensul nu inseamna ca nu exista. NU asta e problema, doar prima parte a introducerii.
A doua parte ar fi cu semnatura: nu e deloc inspirata asta cu Dumnezeu, n-are haz deloc, e insipida rau. Aia cu Coca-Cola era cu cateva clase bune deasupra. Schimb-o dracu', stiu ca poti mai mult.

Acuma despre manipulare... zic eu ca s-a facut, se face si-o sa se faca oricand. Nu d-alta da' manipularea imi pare mie o componenta aproape indispensabila a conducerii maselor. Daca esti idiotu' ala de le crede pe toate esti OK. Daca nu crezi nimic te arata cu degetul sau te interneaza. Iar daca esti atat de destept incat din informatiiloe care-ti sunt bagate pe gat sa-ti dai seama de adevar, de situatia exacta si de toate jocurile de culise ori ajungi singur la concluzia ca e mai bine sa te lasi manipulat, ori te obliga sa ajungi la concluzia asta.

Asa de simpla se vede problema de la mine de-aici. Ce voiai sa zici de fapt?

PS: De fapt chiar n-aveam nimic de zis, da' stii cat imi place sa stau de vorba cu tine. ;)
bhuttu

Mesajde costasilviu » Mar Feb 11, 2003 8:41 pm

Mai am inca doua:
prima, razboiul cu Irak e doar un mijloc american de a dezbina o Europa ce devenise incet-incet o amenintare economica si
a doua, tragedia cu Columbia e opera OVERLORZILOR lui Clarke.
costasilviu

Mesajde curly » Vin Feb 21, 2003 4:44 pm

Doamnelor shi domnilor!!!
Invingator prin inferioritatea adversarului:BhuUUUUUUUttuuuu!

...nu-i asha ca atzi observat shi voi cum unu' costasilviu se face ca ploua
curly
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Dum Feb 23, 2003 12:11 am

Cum spuneau romanii:"Pane et circus"(cred ca asa se scrie)...Da poporului paine si circ si va fi fericit...
Sau...Cum este scris in "Protocoalele inteleptilor Sionului", oamenii pot fi manipulati (sunt manipulati oricum de catre evrei care detin suprematia mai in orice domeniu) doar daca le dai "libertate", adica destrabalare, bautura, etc., da-le femeilor luxul sau sexul de care au nevoie, barbatilor tarfele care sa le "imbunatateasca" parerea despre ei insisi si... ai un intreg popor la picioare.
Nu degeaba suntem in continuare in rahat...Toti romanii, pt. ca ne lasam amagiti de tot felul de kestii relative, in loc sa ne gandim la ceea ce conteaza intr-adevar.
Daca nu crede-ti cele de mai sus cititi "Protocoalele inteleptilor Sionului" si veti afla TOTUL ....Nu va lasa-ti pacaliti de catre crestinul(care e la fel de nebun ca si Hitler) si veti afla adevarul despre ceea ce se petrece sau se va petrece in lume.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Mr Hyde » Dum Feb 23, 2003 1:28 am

Si uite cum ajunsera jidovii vinovati de mizeria noastra! Propun o a doua Kristallnacht! Felina, o singura problema: io nu mi-am primit inca tarfele ale...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde bhuttu » Dum Feb 23, 2003 7:14 pm

Initial trimis de curly
Doamnelor shi domnilor!!!
Invingator prin inferioritatea adversarului:BhuUUUUUUUttuuuu!

...nu-i asha ca atzi observat shi voi cum unu' costasilviu se face ca ploua

O bila alba de la curly inseamna 100 de ani de primavara. Saru'mana si multamiri frumoase.
bhuttu

Mesajde Amaterasu » Dum Feb 23, 2003 8:55 pm

Initial trimis de Mr Hyde
Si uite cum ajunsera jidovii vinovati de mizeria noastra! Propun o a doua Kristallnacht! Felina, o singura problema: io nu mi-am primit inca tarfele ale...

"Jidan" este un cuvant urat, sa stii...Denota incultura...xenofobism, etc...
Ai grija!!!Nu am spus ca evreii au vina (noi o avem!) ci ca teoria lor e buna... "Tarfele" sunt de fapt un simbol al destrebalarii...Esti sigur ca vrei sa le primesti...du-te si tu pe Vacaresti...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Amaterasu » Dum Feb 23, 2003 8:57 pm

Cat despre KristallNacht....Rasismul asta va strica pe voi, "oamenii decenti"!!!
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Mr Hyde » Dum Feb 23, 2003 9:57 pm

Rasismul asta va strica pe voi

Nu-i rasism, e antisemitism, si era o gluma, poate-am fost prea subtil

"oamenii decenti"!!!

Asta-i chiar urat din partea ta...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde dinu » Dum Feb 23, 2003 11:19 pm

Initial trimis de crazy_felina
Nu degeaba suntem in continuare in rahat...Toti romanii, pt. ca ne lasam amagiti de tot felul de kestii relative, in loc sa ne gandim la ceea ce conteaza intr-adevar.

Prego, detaileste ca io nu pricepui.
dinu
Junior Member

Mesajde costasilviu » Lun Feb 24, 2003 12:05 am

Eu sunt foarte curios sa aflu cine se ascunde in spatele felinei, pe bune si care-i teoria ei de fapt pen'ca mie imi pare ca aluneca intre mai multe valori desi pare foarte incrancenata pe CEVA. Ia zi, care a fost de fapt scopul revolutiei romane, cine a dirijat-o si cine a avut de castigat de pe urma ei. Vreau sa spun cine chiar a castigat (geopolitic, doctrinar etc.), nu micii senatori, deputati, ministrii, presedinti.... ca dupa mine ori a fost chiar o harababura fara nici o noima, ori un experiment nereusit.
costasilviu

Mesajde bhuttu » Lun Feb 24, 2003 9:16 pm

Costica, sa mori tu ca nu te-ai prins? E onk, ba!
bhuttu

Mesajde Amaterasu » Mar Feb 25, 2003 1:41 pm

Initial trimis de dinu

Prego, detaileste ca io nu pricepui.

Pai... Cu alte cuvinte, romanii, spre deosebire de evrei se lasa corupti de aspectele mai putin importante in viata (femei, distractie...nu ca distractie nu si-ar avea rostul insa, mai intai vin banii, familia, bunastarea materiala, nu?) in loc sa se intereze mai mult de pozitia sociala si de bunastarea materiala....
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde costasilviu » Dum Mar 02, 2003 5:01 pm

Initial trimis de bhuttu
Costica, sa mori tu ca nu te-ai prins? E onk, ba!

Aha, din acest motiv nu-mi raspunde!!!
Si o idiotie mai mare decat antisemitismul e doar semitismofilia.
Chiar nimeni nu are coraj sa emita o teorie in care crede si care nu a afirmat-o pana acum? Ca de exemplu "Republica Moldova va fi teatru de razboi intre SUA si Rusia, de aia, nene, ne primesc pe noi in NATO si mentin confuzia pe acolo, cu gagauzii si restul". Ha ? Nimeni?
costasilviu

Mesajde stefan » Dum Mar 02, 2003 10:18 pm

Io zic ca pe Ceausesti i-au omorat ca sa fure drepturile de autor pentru cartile dumnealor, sa scoata un ban cinstit pe amazon:

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0080299873/omega23/104-1969584-5191932
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Mar 04, 2003 1:12 pm

costasilviu nu cumva tu esti Cristian Tudor Popescu-undercovered?! :con: :confused: ca si ala se chinuie cu astfel de intrebari existentiale. no offense. :cool:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde costasilviu » Vin Mar 07, 2003 9:18 pm

Initial trimis de Nightwish
[b]costasilviu nu cumva tu esti Cristian Tudor Popescu-undercovered?! :con: :confused: ca si ala se chinuie cu astfel de intrebari existentiale. no offense. :cool: [/B]

none taken, eu nu am vazut in viata mea un om inteligent sigur de el. Chinurile intrebarilor existentiale se recomanda celor trecuti de 12 ani (ma rog, variante ale dilemoexistentianismului ar mai fi: a cui e copilul lui Esmeralda? cand baga oua proaspete la aprozar? sau de ce dupa a doua bere tre' sa te pisi?). CTP e un incrancenat, dar e unul din putinii ziaristi de opinie argumentati din Romania
costasilviu

Mesajde curly » Dum Mar 09, 2003 12:20 pm

[b]costasilviu nu cumva tu esti Cristian Tudor Popescu-undercovered?! :con: :confused: ca si ala se chinuie cu astfel de intrebari existentiale. no offense. :cool: [/B]

asculta,bre!am o sensibiltate in ceea ce-l priveshte pe CTP,iiar daca il mai dai etalon negativ,te somez public sa-tzi argumentezi zisa......n-o sa reusheshti shi imi dai apa la moara.......iar io is rau de gura shi de tasta.....

p.s.: mai sus e o amenintzare!!ia-o ca atare!
curly
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Mar 10, 2003 11:49 am

da' n-am zis bre curly nimik de rau. asa ai interpretat tu probabil.
si la urma urmei toti avem dreptul la o parere, fie ea si gresita.

CTP-ul, ca tot omu', are si el partile lui: unele bune, unele mai putin bune, unele f putin bune...etc...este intr-adevar mult prea incrancenat, si vorba aia: 'daca privirea ar putea ucide...'
ceva imi spune ca privirea lui chiar poate ucide. ;) dar este un ziarist popular, chiar f popular. nu prea am inteles cum de a ajuns si comentator sportiv. :con:

P.S. amenintarile nu ma mai sperie. sa fim seriosi: ce draq mai inseamna amenintarile in ziua de azi?!

nocturna

Mesajde dinu » Lun Mar 10, 2003 3:57 pm

Initial trimis de curly

asculta,bre!am o sensibiltate in ceea ce-l priveshte pe CTP,iiar daca il mai dai etalon negativ,te somez public sa-tzi argumentezi zisa......n-o sa reusheshti shi imi dai apa la moara.......iar io is rau de gura shi de tasta.....

p.s.: mai sus e o amenintzare!!ia-o ca atare!

CTP e si el un frustrat de prima mana care numa' in ultimele doua luni si-a luat-o in bot cu iesirile lui cat Brucan in toata viata lui inutila. Poate ar fi de treaba omu' asta daca n-ar aveam mereu ceva de demonstrat. Amin.
dinu
Junior Member

Mesajde costasilviu » Mar Mar 11, 2003 10:28 pm

Ia auziti intrebare, apropo de ziaristi si de paranoice: voi, ca sunteti mai aproape de fenomen, ce parere aveti, care-i urmatorul ziarist la care n-o sa-i functioneze airbagurile?
costasilviu

scuzati off-topicul

Mesajde Mr Hyde » Mie Mar 12, 2003 2:42 am

CTP e si el un frustrat de prima mana care numa' in ultimele doua luni si-a luat-o in bot cu iesirile lui cat Brucan in toata viata lui inutila. Poate ar fi de treaba omu' asta daca n-ar aveam mereu ceva de demonstrat. Amin.

CTP-u' si-a dat doctoratul din punctul meu de vedere cu un articol jalnic despre "Eyes Wide Shut" in "Adevarul literar si artistic"... mai adaugam prestatia penibila de la "Tuca Show" cu Liiceanu, atitudinea idioata vizavi de gimnastele care-au pozat ( "tate si buci, peste tot vad tate si buci" sau ceva de genul asta :D) etc. totusi, nu pot sa nu admit ca are hazul lui.

dar este un ziarist popular, chiar f popular. nu prea am inteles cum de a ajuns si comentator sportiv.

E si scriitor... si inca de SF :D
Mr Hyde

Re: scuzati off-topicul

Mesajde nocturna » Mie Mar 12, 2003 2:30 pm

Initial trimis de Mr Hyde
[b]E si scriitor... si inca de SF :D

wow. nu stiam. nu numai ca-i popular da-i si multi-lateral dezvoltat. :)

costasilviu referitor la intrebarea ta, cu siguranta nu va fi CTPu', asta nu mai merge cu masina dupa faza cu air-bagurile.

nocturna

Mesajde dinu » Joi Mar 13, 2003 1:18 am

La capitolu' paranoice, musai citat Sergiu nicolaescu:

"Daca regizam eu executia sotilor Ceausescu, o faceam mult mai bine. Era foarte usor atunci sa manipulezi lucrurile."
"In Matrix, au folosit o tehnica de filmare inspirata din filmele mele. Sunt convins, eu sunt un precursor !"

Sau... whoops, offtopic, trebuia la schizofrenice :con: !?
dinu
Junior Member

Re: Re: scuzati off-topicul

Mesajde costasilviu » Joi Mar 13, 2003 9:31 pm

[b]costasilviu
referitor la intrebarea ta, cu siguranta nu va fi CTPu', asta nu mai merge cu masina dupa faza cu air-bagurile. [/B]

Da' cine conduce acu Adevarul?
costasilviu

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii