Ce parere aveti de Dance Control???
44 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce parere aveti de Dance Control???
Hmm .. uite ca a mai aparut o tupa .. Dance Conrol ... voi ce parere aveti de ea ??
- ^Drakoaika^
Sincer .. mie imi plac ... chiar cunosc o persoana care si`a facut un fan-club ... si tin sa`ti zic ca adresa site`ului e http://www.dance-control.ro .. poate o s`o vizitezi
- Bad Kitty
- Junior Member
Re: Ce parere aveti de Dance Control???
Dance control... Oh my god, inca o trupa supermarfa, cu niste tipi "bine" care au luat putin prea multe energizante... Atata originalitate, atat talent... nu stiu, poate Andreea Balan sau Alpha le-au luat-o inainte... sau nu, oricum vom mai vedea (asta daca un noroc mare va da peste ei si vor reusi sa prosteasca si mai multa lume incat sa scoata inca o "melodie" pe piata).
- Goldie
Initial trimis de copiutzu
Cine sunt astia mai fratilor? Ca eu nu am auzit de ei.
Canta sau numai danseaza?
nici una nici alta

Dance-Control-same shit, different faces...sau nici macar alea.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de The Baby Girl
Sunt buni...Danseaza foarte bine!!! Da, melodia este copiata dupa N Sync, dar nu mai conteaza, dau clasa multora prin stylul lor...Eu ii felicit si...sper sa mai scoata o melodie la fel de buna sa nu se ingroape...
cum am mai spus...vai de coaiele lor si de ale tale,daca ai avea asa ceva...
- Unregistered
Subscriu la ce a spus Goldie,zici ca au luat energizante.Sant disperati rau ma!!!;j Ca au furat piesa de la N`Sync asta nu se pune dar si ideea la clip?...:bleah: Eu akuma ii inteleg ca le place trupa mai sus amintita dar nici chiar asa...;h Imi este mila de ei.
Sfatul meu;sa se apuce de bisnita ca poate le merge mai bine!!!
Apropo Site-ul vostru este :bleah::moon:
:bleah:
Sfatul meu;sa se apuce de bisnita ca poate le merge mai bine!!!
Apropo Site-ul vostru este :bleah::moon:

- Domino
- Junior Member
Dance Control
ce formatie de kkt :lol: ;B si in plus dansu e urat rau de tot :N nasol ..o alta formatie VARZA in Romania ;a

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
[B] Vorbiti voi care stai pe calculator toata ziua si va scarpinati in C.r.. Habar nu aveti cate trebuie sa faci sa infintezi o formatie si prin cate treci ca sa iti para un video pe tv... "CE E ASTA ?? " "NU AM MAI AUZIT PANA ACUM ? daca sunteti inchisi in casa si nu va duceti si voi printr-un club ..ratoni.. nu va mai dati voi parerea daca nu stiti despre ce e vorba ganditiva la voi ati realizat ceva in viata asta ???? si nu mai stati sa criticati pe alti care se chinuie sa ajunga acolo sus !! Bafta Dance control ...
- Geo
- Junior Member
bre migule, ce plm raspundem noi la un tread vechi de trei ani? bag sama ca ori n-avem de lucru, ori ne bagam in seama:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
unde, bre emire, ca n-apareai:D
bai za uei.. despre ce ie vorba acilea?
aah acu am vazut ca si nocti stia de formatia (daca nu ie prea mult spus) respectiva, tre sa o intreb pe ia:D
bai za uei.. despre ce ie vorba acilea?
aah acu am vazut ca si nocti stia de formatia (daca nu ie prea mult spus) respectiva, tre sa o intreb pe ia:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
dance_pula_mea_cum_le_zice - da misto melodie, misto fete-baieti ce-o fi ca nu stiu, sunt un fan adevarat de-al lor. Am postere, am casete, am benzi desenate, am cd-uri, am wallpaper cu ei am de toate
daca vrezi sunati la 112 cereti relatii cu sica si va dau pt. un pret de doar 5 ron un tricou cu meduzele de la trupa

daca vrezi sunati la 112 cereti relatii cu sica si va dau pt. un pret de doar 5 ron un tricou cu meduzele de la trupa
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
bineinteles ca si eu sunt paralela cu formatia asta,dar nah,sa ma bag si eu in seama,dak tot v-a picat pe threadu asta vechi de 3 ani.personal,cred ca baietii astia sau ce erau nu ne-au asteptat pe noi sa ne dam cu parerea si presupun k s-au defiintat de muult.
-
furnicaParazita - Junior Member
in regula.cand o sa te pufneasca rasul sa stii k e numai meritul tau.
1.dak e legat de fotbal,afla k n-am vazut in viata mea un meci de la cap la coada si din partea mea poa sa se omoare intre ei ,si microbisti si toti
2.dak era vb de alltceva,my mistake
1.dak e legat de fotbal,afla k n-am vazut in viata mea un meci de la cap la coada si din partea mea poa sa se omoare intre ei ,si microbisti si toti
2.dak era vb de alltceva,my mistake
-
furnicaParazita - Junior Member
44 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii