Organizatori care dau tzepe

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Organizatori care dau tzepe

Mesajde Florin » Dum Mar 16, 2003 8:04 pm

Cred ca trebuie sa existe si un subiect de genul acesta,deci am sa trec direct la subiect.
Colegi,mare atentie la clubul "Frontiera" din Arad.Patronul lui se numeste Nelu si este un tip foarte dubios.Am sa zic doar atat:dupa doua concerte (dupa parerea noastra reusite) in clubul lui,cand a venit vremea sa ne luam banii pe care ne-am inteles mi-a zis sa ma duc in p**a lui cu trupa mea cu tot (este vorba de proconsul)
Deci atentie!
Vreau sa spun ca publicul a fost extraordinar si ne-a facut o mare placere sa cantam in Arad.Ne vom intoarce cu siguranta dar in alt club.
Florin
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Mar 17, 2003 12:35 am

He-he, pai voi n-ati auzit ma Florine de contracte? Asa va trebuie atunci!

Bine, ar mai fi si varianta aia cu luat banii inainte, dar asta nu e frumos si nici deontologic. Ar fi mai sanatos totusi, pentru ca o trupa poate fi ponegrita mult mai usor decat un patron de club.

Pe de alta parte... ce stiu eu?:)
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde basstard » Lun Mar 17, 2003 7:19 am

Nasoala chestie.
Merita futut omu'.
Oricum si-a sapat singur groapa... ajunge ca voi (proconsulii) sa ii faceti putina "reclama" in special printre colegii de breasla si in clubul respectiv probabil ca daca va mai canta cineva vreodata va fi formatia Satelit din Tecuci (n-ati auzit de ei? Au cantat la nunti in tot judetul Focsani ...)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Lun Mar 17, 2003 11:11 am

Initial trimis de Bassplayer
Nasoala chestie.
Merita futut omu'.
Oricum si-a sapat singur groapa... ajunge ca voi (proconsulii) sa ii faceti putina "reclama" in special printre colegii de breasla si in clubul respectiv probabil ca daca va mai canta cineva vreodata va fi formatia Satelit din Tecuci (n-ati auzit de ei? Au cantat la nunti in tot judetul Focsani ...)

...pai si de ce a trebuit sa cantati de 2 ori ..ca sa va dati seama ca e neam prost? ..o data nu ajungea pentru a va da seama ??? ..

..si..la modul sincer: nu sunt eu mort dupa proconsul (..:) ) ..dar v-am vazut cantand in club ... si intr-adevar va meritati banii..faceti show ... si oamenii se simt bine..si asta conteaza..

..las'ca-l ardem pe ciobanul ala...cumva ... in timp.

..... fratilor ..dati vestea in tara !!! sa facem lista cu toti ciobanii si sa o trimitem la toti prietenii.... Macar atat.

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde b0mber » Lun Mar 17, 2003 1:17 pm

imi pare sincer rau ca nu v-ati primit banii dar asta e....sa va fie invatatura de minte...din cate am vazut eu pana acum,toti organizatorii de concerte sunt niste muisti care nu stiu cum sa fure mai bine...am vazut chiar si bani luati de acesti asa-zisi organizatori de la bietii sponsori cu promisiunea ca vor aduce nu stiu ce trupe si pana la urma...rahat...nu inteleg cum de nu ati incheiat un contract cu labagiu' ala din arad...asa nu mai aveti ce sa faceti...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

tzepe

Mesajde Florin » Lun Mar 17, 2003 5:08 pm

Am cantat doua zile una dupa alta si ne-au rugat sa ne dea banii la sfarsit.Am acceptat desi procedam altfel de obicei.Intre timp s-a purtat destul de ciudat ,trecea pe langa noi fara sa salute,si de astea.
Imi cer scuze,am lasat (fara voia mea) de inteles ca nu am luat banii...
Banii i-am luat dupa 2-3 ore de negociat dur (da dur) si dupa ce i-am explicat care ar fi fost consecintele(am plusat si noi,sa fim mai convingatori).O trupa mai mica nu si-ar fi luat banii,cu siguranta.Am auzit ca si Mircea Tiberian a luat plasa acolo (dar asta e zvon neconfirmat)
Florin
Junior Member

Re: tzepe

Mesajde Bortzianu' » Mar Mar 18, 2003 2:50 pm

Initial trimis de florin barbu
Am cantat doua zile una dupa alta si ne-au rugat sa ne dea banii la sfarsit.Am acceptat desi procedam altfel de obicei.Intre timp s-a purtat destul de ciudat ,trecea pe langa noi fara sa salute,si de astea.
O trupa mai mica nu si-ar fi luat banii,cu siguranta.Am auzit ca si Mircea Tiberian a luat plasa acolo (dar asta e zvon neconfirmat)

,..pai poate isi facuse socotelile ca ..daca ii veti canta voi ... va face bani de-un mertan ... si ..probabil ca .. ii mai trebuiau vreo 100 de parai ...ca sa aiba suma..:))
..asa sunt cam toti patronii atia basinosi, scursori sociale: sa traga, sa profite de pe oricine ..de parca ei ar fi facut foamea toata viata ..si acum s-au ajuns la ciolan
... Da-i naibii!! luati-va banii inainte ..
..Macar noi stim ca vara asta cantam si ..toti banii se duca la niste spitale si scoli de hanicapati ...mai bine decat sa se imbogateasca unii ..si altii - tot aceeasi...
... pai cum voiai sa se poarte..din moment ce ..nu stia cum sa va ia mai de sus, mai jmechereste .. "sa va faca" ...cum vorbesc ei , aia jmecheri..:(
...noroc ca ..nu aveti 1.70 si 50 de kg (ca mine..:)) ..ca ati fi patit-o..:))

Eu unul am dat vestea la toti cunoscutii din domeniu..:))
..asa sa faceti si voi.

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii