Pops?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Pops?

Mesajde Bortzianu' » Vin Mar 21, 2003 11:05 am

Am auzit ieri, accidental , ca se pregateste o noua emisiune de durata (vreo 2-3 luni) ..gen "alege Asia"... tocmai cand ma bucuram ca am scapat...
De data asta e vorba de a alege 8 concurenti (4 boy si 4 capre) din care sa se faca 2 trupe ( a cate 2 boy si 2 stoarfe) ..din care , in mareea finala ( :) ) sa se aleaga una..:) ....
In rest, tot asa : alegeri preliminare in diverse orase din tara, publicul alege/parseaza ..:)...

...Credeti ca e o chestie pozitiva?
(..Eu cred ca e o sansa pentru tinerele talente nedescoperite ..dar finalitatea cred ca e tot (cum spunea cineva pe un thread) a alege 2 frumosi si 2 frumoase care sa faca playback pe scena , sa topaie si sa strige/cante: "hei hei mainile sus" ...Sau nu mai are PROTV-ul cu ce sa isi umple spatiul de emisie ..adica bani pentru altii.... )

Ziceti si voi cate ceva...:)
...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Mar 21, 2003 12:06 pm

este un subiect oarecum asemanator pe "Cinema, TV".

http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=6630

si e Popstars mah, nu Pops. :) Pops e doar ASIA no. 2. :p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Bortzianu' » Vin Mar 21, 2003 3:07 pm

Initial trimis de Nightwish
este un subiect oarecum asemanator pe "Cinema, TV".

http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=6630

si e Popstars mah, nu Pops. :) Pops e doar ASIA no. 2. :p

..Aha ..:o ..asta e ..uit numele si numerele de telefon..:) ..pai oricum vad ca ai inteles mesajul..:)
...pai ce daca e si pe Cinema Tv? ..ce, noi sa n-avem U2-ul nostru sau ... N-Sync versiunea romaneasca?? :)) ..exemplele pot continua.. adica vreau sa spun ca se poarta readaptarile de idei/muzica/marci de chiloti si orice merge repictat in culori nationale..:))
..am vrut sa modific ..sau sa sterg mesajul ..dar cica mi-au expirat cele 180de minute..:((
...asa ca las' ca se duce el in jos ... si il uita lumea ..:))
..si eu care credeam ca vin cu ce ceva nou pe forum..:(
..chiar asa fratilor/surorilor .. nu gasim alte subiecte ..ca mie mi s-a cam urat..SI NU VREAU SA MA MUT DIN BLOCUL ASTA!!!!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde F|y! » Vin Mar 21, 2003 11:03 pm

duh...oare cand vom fii si noi originali?:con: bine ca au venit Silly Girls din U.K. sa promoveze un concurs....lol...e mult spus concurs...e o chestie...o tampenie...:p de care nici ele nu au reusit sa treaca...of...vorba aceea: "prosti, da' multzi!"...cred ca PRO TV-ul se indobitoceste pe zi ce trece...that's it...mai bine ;a decat sa ma uit la "emisiunea" aia...LOL!
F|y!
Junior Member

Re: Pops?

Mesajde cubu » Vin Mar 21, 2003 11:26 pm

Initial trimis de Bortzianu'
Am auzit ieri, accidental , ca se pregateste o noua emisiune de durata (vreo 2-3 luni) ..gen "alege Asia"... tocmai cand ma bucuram ca am scapat...
De data asta e vorba de a alege 8 concurenti (4 boy si 4 capre) din care sa se faca 2 trupe ( a cate 2 boy si 2 stoarfe) ..din care , in mareea finala ( :) ) sa se aleaga una..:) ....
In rest, tot asa : alegeri preliminare in diverse orase din tara, publicul alege/parseaza ..:)...

(..Eu cred ca e o sansa pentru tinerele talente nedescoperite ..dar finalitatea cred ca e tot (cum spunea cineva pe un thread) a alege 2 frumosi si 2 frumoase care sa faca playback pe scena , sa topaie si sa strige/cante: "hei hei mainile sus" ...Sau nu mai are PROTV-ul cu ce sa isi umple spatiul de emisie ..adica bani pentru altii.... )

...

E o chestie artificiala... Si tot ceva artificial o sa iasa. E ca o fabrica de trupe. O trupa trebuie sa fie ca o mica familie, sa se cunoasca foarte bine componentii ei intre ei, ca oameni, si dupa aia sa se inteleaga si ca muzicieni... Asa, il fortezi pe unul sa cante alaturi de cineva pe care nu-l cunoaste. Daca intre timp realizeaza ca nu se potrivesc? Chiar si oameni in care ai avut incredere o viata intreaga uneori se dovedesc altceva decat par. Ei vin la o asemenea emisiune, ca sa se afirme, chipurile. Dupa ce, sa zicem, au castigat concursul, o sa se certe cine e "cel mai principal" in trupa. Pun pariu.
Si in definitiv pe aia care intra in concurs cine i-a ales? Tot P.C.R.? (pile, cunostinte si relatii)
indescifrabil
cubu

Re: Re: Pops?

Mesajde Anonim Trance » Sâm Mar 22, 2003 10:21 pm

Ai dreptate SUNT ALESI(ALESE) SA CANTE IMPREUNA FARA A SE CUNOASTE DINAINTE....dar sa ne gandim ca ei(ele) sunt doar niste marionete....Muzica e compusa de altcineva (vezi A.Ordean la Asia), versurile la fel....cum sa interpreteze le este "implantat", cum sa se miste pe scena si cum sa arate idem....
Intrebarea mare ar fi DE CE MAI EXISTA ACESTE MARIONETE ALE "KIXDUSTRIEI MUZICALE ROMANESTI"?
Un raspuns imediat ar fi: Pentru ca rekinii sa castige si sa-si mai rotunjeasca conturile
Anonim Trance

Mesajde monk » Sâm Mar 22, 2003 10:35 pm

..... nu e numai un subiect asemanator pe Cinema TV ci mai multe ...

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=6222

Sorry..... dar data viitoare fi mai atent..... s-a deschis un topic pentru mesaje de-astea date de 2-3 ori sau de-astea puse aiurea ....
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Re: Re: Re: Pops?

Mesajde Bortzianu' » Lun Mar 24, 2003 2:43 pm

Initial trimis de Anonim Trance
Ai dreptate SUNT ALESI(ALESE) SA CANTE IMPREUNA FARA A SE CUNOASTE DINAINTE....dar sa ne gandim ca ei(ele) sunt doar niste marionete....Muzica e compusa de altcineva (vezi A.Ordean la Asia), versurile la fel....cum sa interpreteze le este "implantat", cum sa se miste pe scena si cum sa arate idem....
Intrebarea mare ar fi DE CE MAI EXISTA ACESTE MARIONETE ALE "KIXDUSTRIEI MUZICALE ROMANESTI"?
Un raspuns imediat ar fi: Pentru ca rekinii sa castige si sa-si mai rotunjeasca conturile

....problema este : daca ii modeleaza asa cum vor ei... (sa se miste sa vorbeasca, sa cante sa arate ..) ...inseamna ca vor scoate (pentru a cata oara??!!) o trupa de "facut bani"... si nu una care sa incerce sa aduca ceva nou/o schimbare in muzica cu versuri romanesti...:((
..adica : eu cred ca un artist e cu atat mai valoros, cu cat e mai liber in exprimare.. asa, facand copii la norma... vom avea clone de asia/andrea/3 sudeti /animalx... in conbinari. adica to zero barat. naspa
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde OLiX » Lun Mar 24, 2003 2:56 pm

helaaauuu ..
1) nu este Pops, Pops este o formatie da?!
2) showul este POPSTARS si, da este un fel de Alege ASIA.
3) Chiar daca voi il criticatzi si iar` il criticatzi .. eu va zic ca lumea este atrasa de asa ceva. Ieri (duminica) la Timisoara au foart 300 de persoane, majoritatea fete, dar si baietzi .. preselectia a durat vreo 14 ore ..
4) da, mai exista subiectu` asta si in alta parte .. adica in inca vreo 2 partzi :))
OLiX
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Mar 24, 2003 3:02 pm

Initial trimis de OLiX
helaaauuu ..
1) nu este Pops, Pops este o formatie da?!

N-ai inteles aluzia... Mai gandeste...

Initial trimis de OLiX

3) Chiar daca voi il criticatzi si iar` il criticatzi .. eu va zic ca lumea este atrasa de asa ceva. Ieri (duminica) la Timisoara au foart 300 de persoane, majoritatea fete, dar si baietzi .. preselectia a durat vreo 14 ore ..

Chiar trebuie sa ne placa? Chiar trebuie sa urmam turma?
indescifrabil
cubu

Mesajde SatyR » Lun Mar 24, 2003 3:11 pm

Pops asta e chiar mai parnaie ca Asia...de parca n-ar semana ca dracu'.....huaaa
SatyR
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Mar 25, 2003 2:11 pm

Initial trimis de SatyR
Pops asta e chiar mai parnaie ca Asia...de parca n-ar semana ca dracu'.....huaaa

... pai : ce putem face sa nu mai apara inca o trupa de kk in romania , asa ca asia/ pops???!!! (ca sa inteleaga toanta lumea)

..putem face ceva? ..eu cred ca nu .
..si apropos: nu am spus MUZICA romaneasca !!! am spus MUZICA cu VERUSURI in romana ...ca muzica au compus-o deja altii..:))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Mar Mar 25, 2003 11:31 pm

Putem sa-i sabotam....nu stiu exact cum, da pot sa ma interesez...:D Poate mai aveti si voi ceva idei salvatoare.
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mar Mar 25, 2003 11:40 pm

poate cineva sa schimbe titlu threadului... ca nu mai stiu daca e vorba de trupa sau emisune... :)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 26, 2003 12:07 am

Initial trimis de Mihai-MOF
poate cineva sa schimbe titlu threadului... ca nu mai stiu daca e vorba de trupa sau emisune... :)

Ca sa inteleaga si oamenii de langa noi... :j
indescifrabil
cubu

Mesajde basstard » Mie Mar 26, 2003 7:28 am

Phuuha
Pe cine am vast la preselectie pt Popstars...
wannabe Andreea Zeicu

Fuck me.....
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 26, 2003 10:39 am

Initial trimis de Bassplayer
Phuuha
Pe cine am vast la preselectie pt Popstars...
wannabe Andreea Zeicu

Fuck me.....

..Andreea ...pe care o stiu si eu???!!! (clapara??!!!) ..pai cred ca am duc si eu ..sa le sparg gasca..
:)
..mai zephyre/o ..ce idee ai despre ..cum putem sa ii sapam? ..hai zi si mie..please..10x.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Mar 26, 2003 11:32 am

Initial trimis de Mihai-MOF

unde te gasesc, eshti mai tot timpui pierdut sau depashit de evenimente... cum faci? incearca sa dormi mai mult!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde neatza » Mie Mar 26, 2003 11:38 am

...

proteveu' are shi casa de discuri mediapro music (shi multe alte trebi, dar care n-au a face cu ce vorbim noi acu). una din marile afaceri ale casei sus-amintite era trupa holograf, trupa care shi-a luat catrafusele shi s-a shutit cu oameni piese shi alte alea, la o alta casa de discuri. mediapro a cam primit in dar o gaura pe care trebe sa o acopere cu ceva. in alta ordine de idei, nici poteveu nu merge prea stralucit, ca dovada faptu' ca ie foarte posibil ca dom' sarbu sa fie dat jos.
in concluzie, trebuia facut ceva pentru a mentzine pe linia de plutire cele doo institutzii mancatoare de parale. shi cum "alege asia" a avut audientza beton (deh... traim in romania), ghici ce a ieshit?

neatza

Mesajde nocturna » Mie Mar 26, 2003 11:53 am

Initial trimis de neatza
ghici ce a ieshit?

a iesit Pops: 4 fete cucuiete cu pretentii de vedete, ca deh, n-aveam destule.

off-topic: 2 stupid dogs rullz! :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde copiutzu » Mie Mar 26, 2003 12:05 pm

...

E aceeasi emisiune numai ca i-au schimbat numele.
Asia s-a cam umplut si nu mai are nevoie de inca o vaca, asa ca s-au gadit sa aduca si la noi POPS.
Acum poate ne spun si noua de unde le-a venit ideea pentru "alege asia". Asta daca nu o sa aiba nesimtirea sa ceara drepturi de autor celor cu POPS :))
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 26, 2003 1:54 pm

Initial trimis de copiutzu

nevoie de inca o vaca, asa ca s-au gadit sa aduca si la noi POPS.
Acum poate ne spun si noua de unde le-a venit ideea pentru "alege asia". Asta daca nu o sa aiba nesimtirea sa ceara drepturi de autor celor cu POPS :))

Pai ce s-o fi gandit Ordeanu?
.." ma ..nu prea mai imi curge inspiratia ..nu prea mai am ce copia ... cu ce sa le mai scot in fata pe Asia? ... si ... sa -mi iasa si ceva parale...:) "

...... sincer a fost cel mai nesimtit mod de mediatizare al unei trupe ... pun pariu ca vaca aia data afara din asia ..numai in America nu e ... "la studii" ..
...abureala..
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Pops?

Mesajde neatza » Mie Mar 26, 2003 2:46 pm

Pai ce s-o fi gandit Ordeanu?
.." ma ..nu prea mai imi curge inspiratia ..nu prea mai am ce copia ... cu ce sa le mai scot in fata pe Asia? ... si ... sa -mi iasa si ceva parale...:) "

...... sincer a fost cel mai nesimtit mod de mediatizare al unei trupe ... pun pariu ca vaca aia data afara din asia ..numai in America nu e ... "la studii" ..
...abureala..

poate face un curs de ospatari. tot studii se cheama ca sunt shi alea.

neatza

Re: Re: Re: Re: Pops?

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 26, 2003 3:15 pm

Initial trimis de neatza

poate face un curs de ospatari. tot studii se cheama ca sunt shi alea.

..nu ma ..ca astia odat' ce au prins mirosul ciolanului ..vor cat mai mult ..toot mai mult ..
..ideea este ca ...in "juriu" e si un putan ca moga.. e si o corina chiriac ..si mai multi ..cine a avut oare gandirea asta organizatorica, clarvazatorul organizator cu tendinte sinucigase??!!

..ma rog ..mita de la mof ne-ar putea da detalii..daca s-ar deranja nitelus ..ce zici mihai?
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Pops?

Mesajde neatza » Mie Mar 26, 2003 3:30 pm

..nu ma ..ca astia odat' ce au prins mirosul ciolanului ..vor cat mai mult ..toot mai mult ..
..ideea este ca ...in "juriu" e si un putan ca moga.. e si o corina chiriac ..si mai multi ..cine a avut oare gandirea asta organizatorica, clarvazatorul organizator cu tendinte sinucigase??!!

..ma rog ..mita de la mof ne-ar putea da detalii..daca s-ar deranja nitelus ..ce zici mihai?

"prea suntetzi paranoici, tot vedetzi numa mite shi conspiratzii. nu mai poate omu' sa lanseze un talent veritabil, sa dea o shansa unui tanar nevoiash, ca sare lumea la gatu' binefacatorului" cred io ca ar zice cineva...

neatza

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pops?

Mesajde Bortzianu' » Vin Mar 28, 2003 12:37 pm

Initial trimis de neatza

"prea suntetzi paranoici, tot vedetzi numa mite shi conspiratzii. nu mai poate omu' sa lanseze un talent veritabil, sa dea o shansa unui tanar nevoiash, ca sare lumea la gatu' binefacatorului" cred io ca ar zice cineva...

...pai sa zica..
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pops?

Mesajde neatza » Vin Mar 28, 2003 12:54 pm

...pai sa zica..

mai lasa-i ceva timp sa se gandeasca. nu potzi sa-l iei asha, pe nepregatite...

neatza

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pops?

Mesajde Unregistered » Dum Mar 30, 2003 12:15 am

Initial trimis de neatza

mai lasa-i ceva timp sa se gandeasca. nu potzi sa-l iei asha, pe nepregatite...

..pai ce ..pe mine nu m-au luat pe nepregatite? ... ce m-au intrebat daca as mai asculta inca o trupa pops pe atomic???
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pops?

Mesajde neatza » Dum Mar 30, 2003 12:24 am

Initial trimis de Unregistered

..pai ce ..pe mine nu m-au luat pe nepregatite? ... ce m-au intrebat daca as mai asculta inca o trupa pops pe atomic???

da dom'ne, da' tu eshti publicu. nu da nimeni nici doi bani pe parerea ta! la dansu' al'fel se pune problema.

neatza

Mesajde Unregistered » Dum Mar 30, 2003 8:56 pm

POP OFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii