viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
76 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
salve!
ma numesc Eusebiu Bradatan si as dori sa adresez un mesaj administratorilor acestui syte.Haideti sa luptam impotriva vulgaritatii si mediocritatii incepind cu mesajele primite de pe acest forum .In loc sa defasuram ostilitati fara minte,haideti mai bine sa vorbim despre un lucru de valoare :formatia ASIA.Pe aceast cale va rog sa alocati un spatiu numai pt. ele.Mai taiati din mesajele despre Parazitii,M arius Moga,Candy si scrieti mai mult despre ASIA .Fani asiani uniti-va.Pina ne mai vedem fiti seriosi la scoala,iubiti-va si nu uitati ca energia Universului munceste pt. a va indeplini visele.
ma numesc Eusebiu Bradatan si as dori sa adresez un mesaj administratorilor acestui syte.Haideti sa luptam impotriva vulgaritatii si mediocritatii incepind cu mesajele primite de pe acest forum .In loc sa defasuram ostilitati fara minte,haideti mai bine sa vorbim despre un lucru de valoare :formatia ASIA.Pe aceast cale va rog sa alocati un spatiu numai pt. ele.Mai taiati din mesajele despre Parazitii,M arius Moga,Candy si scrieti mai mult despre ASIA .Fani asiani uniti-va.Pina ne mai vedem fiti seriosi la scoala,iubiti-va si nu uitati ca energia Universului munceste pt. a va indeplini visele.
- Asianul
E cam naspa ultimu lor videoclip. De fapt ele sint naspa, singurul defect al videoclipului e ca sint ele filmate prea de aproape. Vor sa para pustoaice ,da nu prea le mai prinde (cel putin pe irina si pe anca). Sorry, da asta e realitatea. Ori trec la alt gen de muzica ori sa se lase(si sa ne lase....).
- bebe
Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
Initial trimis de Asianul
ma numesc Eusebiu Bradatan .
pace tzie! energia universului lucreaza pentru tine. orar: 08.00 - 16.00; sambata, duminica: inchis
-
neatza - Mesaje: 5820
costel : Eu propun sa se stearga topicu, pt ca nu merita deranju .
Eu propun sa-ti masori limbajul asta scirbos. syctir!
bai asianule, cred ca maica-ta plange cu lacrimi de crocodil in fiecare dimineatza in care ishi vede moshtenirea genetica dusa pe apa sambetei.
- get_high
- Junior Member
Ba sa nu se stearga thread-ul, ca presimt ca va deveni distractiv
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
salve!
ma numesc Eusebiu
nimeni nu-i perfect!
-
Initial trimis de Necuratu'
Ba sa nu se stearga thread-ul ca presimt, ca va deveni distractiv
Multzumesc prietene.Mi-am dat seama dupa nick ca esti o persoana de calitate Si tie iti plac ASIA,nu?in mai este ziua Soranei,ai vrea sa ma ajuti sa organizez o demonstratie de simpatie in fata pro tv?
- asianul
Initial trimis de get_high
bai asianule, cred ca maica-ta plange cu lacrimi de crocodil in fiecare dimineatza in care ishi vede moshtenirea genetica dusa pe apa sambetei.
Ce au de spus administratorii siteului de asemenea specimene?ar trebui sa le ridice semne de intrebare si sa-i dea afara cu un picior in fund
- Unregistered
Multzumesc prietene.Mi-am dat seama dupa nick ca esti o persoana de calitate Si tie iti plac ASIA,nu?in mai este ziua Soranei,ai vrea sa ma ajuti sa organizez o demonstratie de simpatie in fata pro tv? [/B][/QUOTE]
Bineinteles ca imi plac ASIA foarte mult. Am camera plina cu postere cu ele. Imi pare atat de rau ca nu sunt din Bucuresti sa pot sa te ajut la organizarea demonstratiei. Totusi, sper sa reusiti si fara mine. Nu vreau ca o fiinta atat de sublima precum Sorana sa nu poata beneficia de petrecerea pe care o merita, doar pentru ca un biet muritor de rand ca si mine, nu poate sa participe. Tine-o tot asa, frate, nu-i baga in seama pe dusmanii idolilor nostrii.
P.s. Nu v-am zis eu ca o sa devina distractiv?
Bineinteles ca imi plac ASIA foarte mult. Am camera plina cu postere cu ele. Imi pare atat de rau ca nu sunt din Bucuresti sa pot sa te ajut la organizarea demonstratiei. Totusi, sper sa reusiti si fara mine. Nu vreau ca o fiinta atat de sublima precum Sorana sa nu poata beneficia de petrecerea pe care o merita, doar pentru ca un biet muritor de rand ca si mine, nu poate sa participe. Tine-o tot asa, frate, nu-i baga in seama pe dusmanii idolilor nostrii.
P.s. Nu v-am zis eu ca o sa devina distractiv?
NEVER !"
NEVER !"
-
Initial trimis de asianul
Multzumesc prietene.Mi-am dat seama dupa nick ca esti o persoana de calitate Si tie iti plac ASIA,nu?in mai este ziua Soranei,ai vrea sa ma ajuti sa organizez o demonstratie de simpatie in fata pro tv?
nu pot sa cred asha ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca se va organiza demonstratzia asta, voi fi shi io acolo!
-
mai este ziua Soranei,ai vrea sa ma ajuti sa organizez o demonstratie de simpatie in fata pro tv?
po sa vin shi io? trebe sa aduc ceva? un vin, o felie de tort? da' poa sa vina shi pretena mea?
- get_high
- Junior Member
Initial trimis de Unregistered
Ce au de spus administratorii siteului de asemenea specimene?ar trebui sa le ridice semne de intrebare si sa-i dea afara cu un picior in fund
deci mie imi place asia mai mult shi mai mult decat toate celelalte formatzii asia. deci io mi-am tatuat primu lor videoclip pe tot spatele shi dup'aia am dat-o jos pe aia care a plecat shi am pus-o pe alexandra. acuma trebe s-o dau jos shi pe aia pen'ca a venit alta. deci, ce se'ntampla: pe mine ma cam doare sufletu shi spatele de ce sen'ntampla in trupa asta. io zic sa se intzeleaga odata fetele astea shi sa fie bine la toata lumea. parerea mea!
-
-
Initial trimis de alin ala cu seringa
daca vrea cineva sa organizeze vreo petrecere,sa ma contacteze la numarul 0724250990.pentru asia,voi ajuta f mult dpdv material,mai ales pentru sorana.
cu tot respectul,dar nu imi plac glumele nesarate.Ori gasim o modalitate sa ne intelegem,ori nu mai veni.nr nu e nici de connex,nici de orange
- asianul
imi place mult ideea ta. cum as putea sa te ajut? sunt un mare fan ASIA si cred ca SOrana este cea mai draguta si mai talentata. vreau neaparat sa vin si eu. cand cum si unde?
- Unregistered
Initial trimis de Necuratu'
Bineinteles ca imi plac ASIA foarte mult.
ma gandeam io. si parca Sorana, nemachiata, aduce un pic cu solistu' de la Lacrimosa, machiat. presupun ca asta era legatura intre avatar si ASIA, formatia ta preferata.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
ma gandeam io. si parca Sorana, nemachiata, aduce un pic cu solistu' de la Lacrimosa, machiat. presupun ca asta era legatura intre avatar si ASIA, formatia ta preferata.![]()
Cu siguranta asta era.
NEVER !"
NEVER !"
-
Ma cac pe mine de ras!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEVER !"
NEVER !"
-
76 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii