sa recunoastem valorile!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

sa recunoastem valorile!

Mesajde rockgirl » Mie Mai 07, 2003 6:46 pm

Consider ca ,exista totusi valori in muzica romaneasca.Ele trebuiesc recunoscute si incurajate.Dupa principiul :"spune-i ca-i bun-va fi mai bun ".

Personal , imi plac "Parazitii"-lideri ai hip-hop-ului romanesc.Au versuri si idei bune.Desi ,putin influentati de hip-hop-ul american , au izbutit a-si pastra propriul stil.

Ca muzica rock -"Omul cu sobolani","Luna amara","Antract".Cu influente palide din "rock-ul clasic"dar , originali in felul lor.

Ca muzica dance (desi nu imi place stilul)....ii accept pe cei de la "Voltaj".Argumente? nu am :).Nu e "domeniul" meu .

Alte pareri ?
Alte valori?
rockgirl

Re: sa recunoastem valorile!

Mesajde Unregistered » Mie Mai 07, 2003 7:20 pm

Initial trimis de rockgirl
Consider ca ,exista totusi valori in muzica romaneasca.Ele trebuiesc recunoscute si incurajate.Dupa principiul :"spune-i ca-i bun-va fi mai bun ".

Personal , imi plac "Parazitii"-lideri ai hip-hop-ului romanesc.Au versuri si idei bune.Desi ,putin influentati de hip-hop-ul american , au izbutit a-si pastra propriul stil.

Ca muzica rock -"Omul cu sobolani","Luna amara","Antract".Cu influente palide din "rock-ul clasic"dar , originali in felul lor.

Ca muzica dance (desi nu imi place stilul)....ii accept pe cei de la "Voltaj".Argumente? nu am :).Nu e "domeniul" meu .

Alte pareri ?
Alte valori?

As adauga la cele spuse de tine Bug Mafia .Sa nu uitam ca-s primii hip-hop-eri , si cei mai buni .
Ca piesa dance ...Voltaj sunt buni , da` nu cei mai buni !

Numa` bine !
Unregistered

Mesajde neatza » Mie Mai 07, 2003 7:42 pm

the grooveoholics
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde cubu » Mie Mai 07, 2003 10:12 pm

Celelalte Cuvinte
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Mie Mai 07, 2003 10:31 pm

Alexandru Bí£lí£nescu. íƒsta da valoare! Fí£rí£ nici o reí¾inere.

neatza

Mesajde cubu » Mie Mai 07, 2003 10:34 pm

Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas.
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Mie Mai 07, 2003 10:39 pm

Initial trimis de Portnoy
Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas.

pai asha ajungem la ciprian porumbescu, george enescu.... shi nu in ultimul rand la mihai eminescu.

io cred ca era vorba de neshte oameni ceva mai contemporani decat altzii. parerea mea

neatza

Mesajde cubu » Mie Mai 07, 2003 11:16 pm

LOL!!! Costi Ionita e bun? :-? Asta e cel mai contemporan dintre toti...
indescifrabil
cubu

Mesajde rockgirl » Mie Mai 07, 2003 11:26 pm

contemporani sau nu , sunt buni .Dar , alea au fost alte vremuri .Vremuri in care , muzica nu era inca o "afacere" buna .
Dar , care sunt cei care fac azi , in situatia de azi , muzica buna ?

Vadim Tudor ?
rockgirl

Mesajde Unregistered » Mie Mai 07, 2003 11:39 pm

hahhahhahaha

parerea mea
Unregistered

Mesajde neatza » Joi Mai 08, 2003 3:32 pm

ma tot chinui de doo zile sa mai gasesc ceva valori shi nu prea reushesc. acuma ar veni moft shi mi-ar zice ca n-am memorie.

neatza

Re: sa recunoastem valorile!

Mesajde drumplayer » Joi Mai 08, 2003 3:41 pm

Alte pareri ?
Alte valori?

Taxi (au vreo 3 pise pe "de cursa lunga" de te c**i pe tine! super misto.. rock! ...una e instrumentala... si baietii stiu meserie chiar daca sunt si comerciali; asta e)
Coma
Desperados
Class is OK ..zic io
Nightlosers... si mai sunt da nu-mi vine acu!
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Re: Re: sa recunoastem valorile!

Mesajde drumplayer » Joi Mai 08, 2003 3:46 pm

Vita de vie desigur!:o ..cum am putut uita...
drumplayer
Junior Member

Valori...

Mesajde Aurolacul » Joi Mai 08, 2003 5:16 pm

Vita de Vie
Ada Milea
Parazitii
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: Valori...

Mesajde rockgirl » Joi Mai 08, 2003 8:46 pm

Initial trimis de Aurolacul
Vita de Vie
Ada Milea
Parazitii

Faina parere....
Ada Milea , desi praoaspat intrata in "mass media", e chiar super .
de 3 x femeie :)
rockgirl

Re: Re: Valori...

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 08, 2003 10:27 pm

Faina parere....

..Ada nu e "proaspat" intrata..Se asculta greuceanu aku vreo 3 ani ..

azi: Partizan
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Valori...

Mesajde drumplayer » Vin Mai 09, 2003 5:16 pm

Faina parere....

... Ada Milea nu e de 3x femeie!.. nici macar 1x femeie..;P n-ai vazut cum arata...mi-o trebuit 30 de min. sa-mi dau seama de ce sex e... :o
drumplayer
Junior Member

Re: Re: Re: Valori...

Mesajde rockgirl » Vin Mai 09, 2003 6:39 pm

[quote]Initial trimis de drumplayer

... Ada Milea nu e de 3x femeie!.. nici macar 1x femeie..;P n-ai vazut cum arata...mi-o trebuit 30 de min. sa-mi dau seama de ce sex e... :o
[/QUOTE

te aberezi singur!
Ada Milea e top model al unei agentii cunoscute (ma interesez si iti spun exact despre ce anume e vorba).Nu crezi , a ?
Incearca sa privesti frumusetea in sinea ei !
Tu chiar nu te-ai saturat de frumusetile astea ...banale si explozive in acelasi timp ?si...mai ales false ?
fardul face minuni....!
consider ca Ada se neglijeaza (la aspectul fuzic ma refer).In rest , e chiar frumoasa !
priveste-o mai atent ....
si , mai vorbim noi!
rockgirl

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 10, 2003 12:23 am

class
parazitii
vita de vie
... zic eu ca se remarca
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Sâm Mai 10, 2003 2:09 am

ca versuri florin chilian si partizan fara indoiala
ar mai fi vdv,ocs sunau bine intr o vreme pana cand am auzit cum ca si astia ar plagia naiba ii mai stie?:con:
Gavozdita

Mesajde cubu » Sâm Mai 10, 2003 2:15 am

Mai, mie mi-au pacut mult la inceput si VDV si OCS... "Fenomental" e marpha!!! Si primul album VDV, nu mai stiu cum ii zice... Si de la OCS Ep-ul ala sau ce draq a fost "Razna" + "Ne punem in cap" sunt nemaipomenite... Dupa aia, nu stiu, parca le-a dat cineva cu leuca-n cap... S-au prostit (parerea mea)...
indescifrabil
cubu

Re: Re: Re: Re: Valori...

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 10, 2003 9:05 am

Initial trimis de drumplayer
[B]

... Ada Milea nu e de 3x femeie!.. nici macar 1x femeie..;P n-ai vazut cum arata...mi-o trebuit 30 de min. sa-mi dau seama de ce sex e... :o [/QUOTE

te aberezi singur!
Ada Milea e top model al unei agentii cunoscute (ma interesez si iti spun exact despre ce anume e vorba).Nu crezi , a ?
Incearca sa privesti frumusetea in sinea ei !
Tu chiar nu te-ai saturat de frumusetile astea ...banale si explozive in acelasi timp ?si...mai ales false ?
fardul face minuni....!
consider ca Ada se neglijeaza (la aspectul fuzic ma refer).In rest , e chiar frumoasa !
priveste-o mai atent ....
si , mai vorbim noi! [/B]

In general iti impartasesc gusturile muzicale, insa in materie de femei lasa-ne pe noi, barbatii, sa decidem ce este frumos si ce nu. Parerea ta despre frumusetea feminia pe care ai exprimat-o este valida doar daca este lesby, altfel, sorry, mai de vara cu "Ada Milea e o femeie frumoasa".

PS : ce vrea sa insemne :"te aberezi singur" ?
Unregistered

fr4fr4wfr4fr

Mesajde blackkarma » Dum Mai 11, 2003 1:49 pm

Mihaela Runceanu! .... o adevarata valoare!
blackkarma

Re: Re: Re: Re: Re: Valori...

Mesajde Unregistered » Lun Mai 12, 2003 2:16 pm

Initial trimis de Unregistered

In general iti impartasesc gusturile muzicale, insa in materie de femei lasa-ne pe noi, barbatii, sa decidem ce este frumos si ce nu. Parerea ta despre frumusetea feminia pe care ai exprimat-o este valida doar daca este lesby, altfel, sorry, mai de vara cu "Ada Milea e o femeie frumoasa".

PS : ce vrea sa insemne :"te aberezi singur" ?

Lasa elementul erotic deoparte atunci cand vorbesti despre o frumusete , fie ea si feminina :)
frumusetea trebuie generalizata !
daca o "frumuoasa" nu corespunde personajului imaginar din visele tale erotice , nu ai dreptul sa o desconsideri :)

pe ada milea o consider frumoasa nu numai din punct de vedere fizic .E parerea mea .Si sfanta constitutie imi da acest drept.

in fond ....frumusetea e si ea relativa .
Unregistered

uitasem sa ma semnez ....:)

Mesajde rockgirl » Lun Mai 12, 2003 2:45 pm

Lasa elementul erotic deoparte atunci cand vorbesti despre o frumusete , fie ea si feminina :)
daca o "frumuoasa" nu corespunde personajului imaginar din visele tale erotice , nu ai dreptul sa o desconsideri :)

pe ada milea o consider frumoasa nu numai din punct de vedere fizic .E parerea mea .Si sfanta constitutie imi da acest drept.

rockgirl

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valori...

Mesajde Unregistered » Lun Mai 12, 2003 3:30 pm

Nu cred ca putem discuta neaparat de un persoanj imaginar. Cel putin nu in ceea ce ma priveste. Putem insa discuta depre un ideal de frumusete. In principiu sunt de acord ca "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie", insa de-aici si pana la ce spui tu e un drum al naibii de lung... Si inca ceva, cand ma refeream la Ada Milea, care imi place teribil ce face in materie de muzica, nu ma refeream la frumusetea interioara, ci strict la "ambalaj". Nu ma pot lansa in afirmatii spunand ca e un om extraordinar de vreme ce nu o cunosc personal ! Pot insa sa-ti spun ca in 99% din cazuri, mi se va da dreptate. Da, este dreptul tau, pe care constitutia ti-l respecta ! Nu ne poti obliga insa sa iti acceptam parerea, caci vezi tu ? Constitutia e si pentru noi, nu numai pt tine. Si cred ca e cazul sa incheiem subiextul "cat e de frumoasa Ada Milea", ca suntem pe aratura de ceva vreme si poate altii nu sunt chiar atat de interesati de ce discutam noi aici !
Unregistered

Mesajde piper1996 » Lun Mai 12, 2003 6:21 pm

Si ar mai fi niste voci foarte bune prin Conservator ... ba chiar si la Teologie, numai ca pe aia nu-i vede nimeni .... nimeni de la noi .... lasa ca le dau straini burse ... si uite cum raminem fara valori ....
piper1996

Mesajde SatyR » Lun Mai 12, 2003 6:38 pm

Cred ca avenit momentul sa-i recunoastem si pe Bere Gratis ,o trupa in plina ascensiune care promite mult daca o tine tot asa...

"De-as fi pasare sa zbor sa-ajung unde mi-e dor la tine as vrea sa vin
De-as fi peste in ocean l-as traversa ca sa te am,la tine as vrea sa vin " :)))
SatyR
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valori...

Mesajde rockgirl » Lun Mai 12, 2003 7:01 pm

Nu cred ca putem discuta neaparat de un persoanj imaginar. Cel putin nu in ceea ce ma priveste. Putem insa discuta depre un ideal de frumusete. In principiu sunt de acord ca "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie", insa de-aici si pana la ce spui tu e un drum al naibii de lung... Si inca ceva, cand ma refeream la Ada Milea, care imi place teribil ce face in materie de muzica, nu ma refeream la frumusetea interioara, ci strict la "ambalaj". Nu ma pot lansa in afirmatii spunand ca e un om extraordinar de vreme ce nu o cunosc personal ! Pot insa sa-ti spun ca in 99% din cazuri, mi se va da dreptate. Da, este dreptul tau, pe care constitutia ti-l respecta ! Nu ne poti obliga insa sa iti acceptam parerea, caci vezi tu ? Constitutia e si pentru noi, nu numai pt tine. Si cred ca e cazul sa incheiem subiextul "cat e de frumoasa Ada Milea", ca suntem pe aratura de ceva vreme si poate altii nu sunt chiar atat de interesati de ce discutam noi aici !

Sunt de acord !
toate bune !
rockgirl

a auzit cineva de Luna Amara ?

Mesajde rockgirl » Mar Mai 13, 2003 7:24 pm

...trupa faina !
i-am vazut in concert .No playback...Suuuper!!!
era sa dau in schizofrenie ....
rockgirl

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii