a ramas class singura trupa adevarata din romania?
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
a ramas class singura trupa adevarata din romania?
se pare ca singura trupa din romania care canta ce vrea ea si nu ce vor altii este class?din fericire exista trupe ca si class in romania(SLAVA DOMNULUI),din pacate este singura care nu canta muzica din aia comerciala si are succes!!!!!!!!!!se pare ca astia nu au de gand sa renunte...dupa 9 ani sunt din ce in ce mai iubiti si mai celebri...ciudat si incredibil!!!!!!!!!!!!!
- niros trevi
corect!
da, CLASS sunt singurii din Romania care au reusit sa dovedeasca faptul ca poti avea succes si fara a fi comercial! bravo lor!! sunt printre singurii care ridica nivelul calitatii muzicii romanesti..:B
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
-
neatza - Mesaje: 5820
class se scrie cu doi s,clas nu este cea mai buna dar class sigur este...am inteles ca exista un site oficial class...http://www.classonline.ro......eu am intrat pe forum si am constatat ca trupa class are fani fffff devotati care le inteleg muzica in adevaratul sens al cuvantului.....dk va place class acolo trebuie sa mergeti......fanii class sunt cei mai tari!!!!!!!!Initial trimis de neatza
daca a ramas clas singura trupa mishto din romania inseamna ca am ajuns rau de tot!
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
class se scrie cu doi s,clas nu este cea mai buna dar class sigur este...am inteles ca exista un site oficial class...http://www.classonline.ro......eu am intrat pe forum si am constatat ca trupa class are fani fffff devotati care le inteleg muzica in adevaratul sens al cuvantului.....dk va place class acolo trebuie sa mergeti......fanii class sunt cei mai tari!!!!!!!!
ba aia de la sportul studentzesc sint mai tari!
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
class vor canta pe 5 iunie la premiile mtv...sunt nominalizati si la doua categorii.....fanii class sunt alaturi de cea mai tare trupa din romania....mult succes CLASS........http://www.classonline.ro
- niros trevi
miros tzevi
m-am uitat shi io umpic la valoroasa trupa clas. nu iam vazut alaturi pe fanii care sa laudat ca va fi alaturi. rushine! suces!
-
Re: a ramas class singura trupa adevarata din romania?
Initial trimis de niros trevi
se pare ca singura trupa din romania care canta ce vrea ea si nu ce vor altii este class?din fericire exista trupe ca si class in romania(SLAVA DOMNULUI),din pacate este singura care nu canta muzica din aia comerciala si are succes!!!!!!!!!!se pare ca astia nu au de gand sa renunte...dupa 9 ani sunt din ce in ce mai iubiti si mai celebri...ciudat si incredibil!!!!!!!!!!!!!
- Unregistered
mmmdaa,se pare ca nu esti cel mai mare fan class din lumea asta...habar nu am ce muzica asculti tu...desi sunt curios,,,,,,poate ca trebuia sa te uiti mai atent de vreme ce CLASS LE-A LUAT FATA unor trupe ca directia5,iris,vank,,ce sa mai zic de vama veche.....unde-s fanii acestor trupe mai bine cotate...de ce n-au votat?nu cred ca stii raspunsul la aceasta intrebare....si oricum ce ar mai fii de spus..CLASS au castigat la ambele categorii la care au fost nominalizati...astept o reactie inteligenta din partea ta cu argumente cu tot,ca eu am destule!!!!!!!numai bine!!!Initial trimis de neatza
m-am uitat shi io umpic la valoroasa trupa clas. nu iam vazut alaturi pe fanii care sa laudat ca va fi alaturi. rushine! suces!
- niros trevi
BRAVO CLASS!!!!!!!!!!!
premiile mtv chiar au fost pe bune.....reactia castigatorilor a fost cat se poate de sincera...oricum,bravo class!!!!!!!!!!!i-am votat pana am facut bataturi in palma !!!!!!!!!!!!se pare ca a meritat!!!!!!!!!!!!!va iubesc,class......ma bucur sincer ptr.voi!!!!!!!!!iar,niros trevi are dreptate.....fanii class sunt cei mai adevarati!!!!!!!!!succes in continuare!!!!!http://www.classonline.ro
- madrid
[i]
mmmdaa,se pare ca nu esti cel mai mare fan class din lumea asta
unu: io ash putea spune ca nu sunt nici macar cel mai mic.
doi: ce muzica ascult io? cauta shi matale umpic p'aci.
-
da da,maine!!!
unu:nu am timp sa ma uit!!!!Initial trimis de neatza
unu: io ash putea spune ca nu sunt nici macar cel mai mic.
doi: ce muzica ascult io? cauta shi matale umpic p'aci.
doi:am lucruri mai bune de facut!!de vrei sa cooperezi bine,dk nu class raman la fel de buni!!!asa in loc de salut un mic mesaj ptr tine-www.classonline.ro
- niros trevi
la premiile muzicale au cam avut emotii, d'aia au cantat asa... sa-i fi vazut in urmatoarea seara, in concert...
defapt, nici nu stiu de ce au cantat live, cand toate trupele/interpretii pop-dance au facut playback... asta n-ai observat, asa-i?
defapt, nici nu stiu de ce au cantat live, cand toate trupele/interpretii pop-dance au facut playback... asta n-ai observat, asa-i?
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
eu am o parere destul de buna despre ei...! dar la premiile MTV au cam dat-o in bara! Anca nu prea...dar Mihaela a cantat nashpa de nashpa!!
au mai fost si primii!! oricum la MTV numai romanii au cantat live k marii artisti internationali nu s-au straduit pt o tara ca Romania..nu meritam un asemenea efort din partea lor!!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Initial trimis de d3a^crazY
PROCONSUL PARTIZAN TAXI?! hai ca i-am vazut si p-astia facand playback... cel putin Partizan sunt jalnici cand fac playback...;P
Toate trupele invatate sa cante pe bune sunt jalnice la playback, si vitzavercea... Nu confunda playbackul de neputintza cu playback-ul impus de organizatori!
- blazzaj
Initial trimis de d3a^crazY
PROCONSUL PARTIZAN TAXI?! hai ca i-am vazut si p-astia facand playback... cel putin Partizan sunt jalnici cand fac playback...;P
evident ca sint jalnici cind fac playback. ei n-au invatzat sa faca playback, au invatzat sa cinte. shi dupa aia s-au urcat pe scena.
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
O trupa adevarata se simte jignita cand este obligata sa faca play-back. Mi-i amintesc pe cei de la Vita de Vie la nu stiu ce emisiune unde trebuia sa faca play-back, cum au inceput sa cante fara microfon, Burete se juca cu chitara si alte faze de genul asta. Artanu canta dinainte sa te nasti tu, d3a^crazY, si mai e si in corul Radiodifuziunii. Tocmai de-aia o fi penibil la play-back, pentru ca e invatat sa cante numai pe bune.
-
Salma - Mesaje: 774
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii