La multi ani, Salma!
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
La multi ani, Salma!
2410
La multi ani, Salma, sanatate si ce mai vrei tu!
La multi ani, Salma, sanatate si ce mai vrei tu!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani salma!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La Multi Ani, Salma!
...frumoasa esti, desteapta esti, apoi io ce sa-ti urez?! iti doresc tie, ce-mi doresc si mie: sanatate, fericire, liniste, dragoste si, nu in ultimul rand, bani! 

-
nocturna - Mesaje: 8725
La multi ani , multa sanatate si fericire iti doreste si Oribilul Mosh ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
io am fost plecat din localitate shi nam prea avut aces la minunile tehnici shi shtintzei cum ar fii netu sau teleonu asha cacuma ca mam intors itzi urez shi io sa creshti mare shi la multz ani care este shi tot ce vrei. io nam cado da oi da shi io o bere.
Doamne fereshte! Era sa apar ca mitocanu fafa macar o floare.
Doamne fereshte! Era sa apar ca mitocanu fafa macar o floare.
- Fişiere ataşate
-
- garofitza.jpg (457.65 KiB) Vizualizat de 4213 ori
-
neatza - Mesaje: 5820
2419
Initial trimis de Salma
o s-o pun la ierbar
la floricica te-ai referit, nu?

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 2419
Initial trimis de baixinho
la floricica te-ai referit, nu?![]()
Nu, la bere

-
Salma - Mesaje: 774
cu o mica intarziere intru si eu sa iti urez un sincer LA MULTI ANI!!! ... sa ai parte de tot ce iti doresti :love:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Shi uite ashea a mai trecut un an.
incodat eo va uresc un lamultzean fericite shi tuate cele care este !
incodat eo va uresc un lamultzean fericite shi tuate cele care este !
-
neatza - Mesaje: 5820
La multi ani Salma, uerevar iu ar! Toate alea plus inca ceva:
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/040630/photos_us_rank_afp/040630160632_lsn6sag0_photo0&e=10&ncid=1756
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/040630/photos_us_rank_afp/040630160632_lsn6sag0_photo0&e=10&ncid=1756
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
:w Ma baietzi, ma, da la asa surpriza chiar numashteptam, sa ma pupatzi voi, sa-mi-aducetzi flori, sa ma mai tzinetzi voi minte dupa ce ca v-am parasit asa fara un ramas bun, far-o fluturare de batista... Na, ca facuratzi o muiere batrana sa planga, :-S fireatzi voi sa fitzi de simpatici ;v :-X 

E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Nashule, te mananca cocuoasha
Nu stii ca esentzele tari se tin in sticlutze mici sau invers, vorba lu nea` Boc? Ma dragilor, va multzumesc ca v-ati gandit la mine in aceasta zi grea de schimbare de prefix si va pup cat pot eu de dulce pe totzi, mai putin pe naituisha, ca se nasc interpretari ;D :kiss:

E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii